- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.621
yaa ne kotu demi pazartesi kalkip derse gitmek. Gecen sene 8 dersim oluyordu ama bu sene hep pazartesim bos gunum oldu sali da 3 dersim var, son 3 gun asiri dozdan olecegim bu sefer de yigilma oldu, dolu dolu geciyor ama ben kaşındim :))selam ahali;
kahvaltıyı yaptık, kendimize geldik. bulaşık, çamaşır ve kurutma makineleri de iş başı yaptı :))
şimdi haftalık yemek yapma serüvenimize geçebilirim. yemek yapmayı hiç sevmeyen biri olarak, bugün bütün yemekleri yapıp bu dertten kurtulmak istiyorum. akşam da ütü yapar; pazartesi sendromunu iliklerime kadar hissederek okulun yolunu tutarım artık :))
Yollayim sana bende bir suru var ve esim artik kusacak menemenden biktirdim adami :)Menemen yaptik kahvaltiya. Son iki şişe domatesim kaldi.
Tesekkurler canim.Yollayim sana bende bir suru var ve esim artik kusacak menemenden biktirdim adami :)
kurufasulyeden daha çok seviyoruz biz kuşbaşı havuç ve patateste koyuyorum çok güzel oluyor
eşin ile temizlik yapmanıza hayranım pure maşallah beceriyor demek ki benim hiç tahammülüm yok esim temiz yapar fakat çok ağırCamasirlari astim. 2 makine daha var.
Esimle evi supurup sildik.
Oglani banyo yaptirdim.
Biraz cikicaz sıkıldık.
Beceriyor canim. En azindan halilari filan aliyor. Camasiri da asiyoreşin ile temizlik yapmanıza hayranım pure maşallah beceriyor demek ki benim hiç tahammülüm yok esim temiz yapar fakat çok ağırmecbur kalmadıkça yaptırmam cocuklara bakar güzel ilgilenir bu bana yetiyor
Biz bu şekilde alıyoruz kasaptan, ister yarım ister tüm. Parçalayıp veriyorlar ama her zanan bulunmuyor. Kilosunu kaça veriyorlarmış acaba?Bugün mahallemizdeki kasaba uğradık. Köy tavuğu getiriyorlarmış ama hızlı bitiyormuş. “Hafta içi uğrarsanız yakalayabilirsiniz. Az kişi iseniz parça halde yarım olarak da satıyoruz” dedi. Ortalama 5 ayda büyüyorlarmış ve tüyleri yolunurken kimyasal kullanılmıyormuş. İlk fırsatta deneyeceğim.
35 lira dedi. Beypazarı’ndan geliyormuş.Biz bu şekilde alıyoruz kasaptan, ister yarım ister tüm. Parçalayıp veriyorlar ama her zanan bulunmuyor. Kilosunu kaça veriyorlarmış acaba?
Kitap fuarına güya biz de gidecektik. cuma günü önünden geçtim aşırı kalabalıktı; hep küçük öğrenciler vardı, korktum itiş kakış biri itekler bir şey olur diye. Geçen sene fuarın ilk haftası hafta içi sabah gitmiştik, çok tenha idi, rahat rahat alışveriş yapmıştık. Sahafları filan baya karıştırmıştık:)Biz de kitap fuarina gittik.. cok kalabalikti bir de parti arabalarii vardi pfff.. ordan aoçye ugradik... simdi eve donuyoruz..
Simdi tokuz da aksama yemek lazim.. dunden mercimek var yanina da bir sey yapmak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?