- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #27.641
Benim de sahaflar baya vaktimi aldi.. tarihli dergiler gercek mi acaba? Haritalar falan... eski plaklar 10 tl idi.Kitap fuarına güya biz de gidecektik. cuma günü önünden geçtim aşırı kalabalıktı; hep küçük öğrenciler vardı, korktum itiş kakış biri itekler bir şey olur diye. Geçen sene fuarın ilk haftası hafta içi sabah gitmiştik, çok tenha idi, rahat rahat alışveriş yapmıştık. Sahafları filan baya karıştırmıştık:)
Olabilir. Biz gecen sene bulamadigmiz baskisi biten bir kac kitabi denk getirmistik. Guzel alisveris yapmistik. Hatta bu sene icin pazar arabasi goturelim diye de plan yapmistikBenim de sahaflar baya vaktimi aldi.. tarihli dergiler gercek mi acaba? Haritalar falan... eski plaklar 10 tl idi.
Esine kitap aldik..
iyi ki girmemissin.. Allah muhafaza..
Ahaha pazar arabasi.. pusetle gelenlere epey bi sovdumOlabilir. Biz gecen sene bulamadigmiz baskisi biten bir kac kitabi denk getirmistik. Guzel alisveris yapmistik. Hatta bu sene icin pazar arabasi goturelim diye de plan yapmistik
Atatürk kultur merkezinde de kahvalti festivali vardi dun yarim saat oraya ugradik ama kokular beni kotu yapti hemen kactik.
Evet oyleler de oluyor tabi gosteris icin sirf sosyal medyaya eklenecek nitelikteAhaha pazar arabasi.. pusetle gelenlere epey bi sovdumhayir kitap aldiklari da yok.. iste sosyal aktivite :)
Nefes alamadigimi hissettim bir ara kuzum da karnim agriyor demeye basladi.. kactik resmen.. cikisi zor bulduk... hulkicigimin etrafini sarmislardi bir de kuyrugu vardi kendisini goremedik :)Evet oyleler de oluyor tabi gosteris icin sirf sosyal medyaya eklenecek nitelikte
Güzel günlerde kullan. Aslında puan da olunca sana 485 e gelmiş gözlük.Dun hayatimda ilk defa gunes gozlugu aldim, onceleri butce ayiramiyordum 2 senedir kisin uzerinde durmuyordum.
585 lira rayban
100 lira puan hediye ettiler.
Haftasonu esim icin kullanicaz
Güzel günlerde kullan. Aslında puan da olunca sana 485 e gelmiş gözlük.
Bu arada İstanbul da yarın okullar tatil edilmiş. Umarım o kar Ankara ya da gelmez
Canim de factodan aldim. Sisme mont 30 liraya geldi . Cok guzel. 130dan 60a dusmus. Sonra bi kampanya daha yapmislar. 1 alana 2. Urun bedavapure hazel montu nereden aldın canım benim oğlana da mont almam lazim
Yaa cok severim kelle paca .afiyet olsun.Bugün menüde kelle paça çorbası var kv yapacak
Pazartesi karnıbahar kızartması, makarna, sarımsaklı yoğurt
Salı köfte patates, salata, ayran
Carsambaya kadar menuler belli sonrasi icin beli buzluktan bir seyler yaparim
EvetttGüzel günlerde kullan. Aslında puan da olunca sana 485 e gelmiş gözlük.
Bu arada İstanbul da yarın okullar tatil edilmiş. Umarım o kar Ankara ya da gelmez
Yarın akşam benzin ve motorine zam gelecekmiş. E o zaman depoyu fullerim. Gerçi az alabileceğim depoda bayağı motorin var.
Bugün evden çıkmadım dolayısıyla para harcamadım. Kahvenin yanınada abur cubur alacak para olmadığından fındık kırıp yedim süper oldu. Oğlus da yedi.
Kurbandan kalan kemikli etlerden birini daha patatesli yemek yaptım. Daha da et var pişirmeyi sevmedigim ve pek de yemedigim icin dolap dolu. Esim artik yemiyorsun da yedirmiyorsun da deyince bugun yapayim dedim.
Yarına eşime kadar var öğleyin yer. Akşama ne yapsam bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?