Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sağolasın canım inş

Bedelli mi uzun donem mi
Iclik falan alin olmadi

Kantine uğradım öğle aramda.toplam 103 tl tuttu.oğlan pasta istıyor akşam hazır kekten yapacağım bol meyve ve damla çikolata fln atarım içine.Kantinden aldıklarım;
2 paket çiğ kaju (oğlan çok sevıyor)
1paket çiğ kabak cekırdegı içi
1paket kabartma tozu-vanilya -maya
Tuzsuz etimek
Pasta kreması
Irmik
Sarımsaklı şampuan 32 tl fıyatı uygun geldi
Çekirdek
Oğlana susamlı çubuk 5paket normal çubuk kraker
1paket kuskus makarna (filiz marka 1.80tl)uygun dıye aldım.
1paket buğday nişastası.
İş çıkışındada 2kılo süt 6tl. pasta için kek alacağım fıyatını bılmıyorum.Pazara gidebilirsem Pazar’a gitmek istiyorum.

bende ulusa gittim hem yürüyüş olsun diye hemde kuruyemişçilere baktım kuru üzüm aldım siyah sarı 1 er kg bide küçük soğan aldım ıska galiba adı saksıya dikmek için 30 kk 5 tl de nakit harcadım geldim

iyiniyetli 941 cokmuş yau guneş gözlüğüne bile çok o para ya
Evet maalesef çok fazla kızıma anlattım o anlayamıyor çok tutumlu nasıl o kadar vermişmiş.
Ben tahmin ediyorum. Gozlukcuye girdi gözlükleri denedi. Optikci eşime hiç fiyat sormadığı için En pahalılarını gösterdi. Benim eşim yine gözlüğün fiyatını kasada öğrendi...

Kantine uğradım.
2 kg portakal
2 kg kereviz
2 limon
Cips çocuklara arada alıyorum
Bir çikolata
Marul maydaboz roka taze soğan
Salatalik
60 tl tuttu. Oğlus da okulda sade süt aldı beslenmesi için
Eşim de lavaş almış bugün cig köfte yaptı sağ olsun...

Bugun kp de geldi bolca mantar getirmis yeni koparilmis komsularima dagittim
60 tane yumurta 2 kilo da ceviz getirmis sagolsun
Bugun mercimek corbasi,kofte,patates,pilav,salata ve kola vardi menude
Yarinda tavuklu mantar sote yaparim artik corba da kaldi
Persembe gidecekler o gunun menusu belli degil daha

Su faturası 23tl gelmiş şaşırdım. Markete ygradık aksam meyve sebze için ama kaç tuttu çok hatırlamıyorum. Kıvırcık 5tl, portakal 5, mandalina 6, yerli muz 8, ankara armutu 5, deveci armutu 6, kivi 15di
Kesinlikle indirimli bana da 36.72 gelmis.. elektrik de 64.70 bakalim secimden sonra nolacak.. elektrige de sasirdim suya da 20 25 tl fark var ikisinde de.

Kesinlikle indirimli bana da 36.72 gelmis.. elektrik de 64.70 bakalim secimden sonra nolacak.. elektrige de sasirdim suya da 20 25 tl fark var ikisinde de.
Bir bana indirim yapmıyorlar sanırım:)) Elektrik 147 tl geldi. Su da 60 lira civarı idi. 7/24 evde olsam demek daha çok gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…