- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.801
Bende uzun bir kaşe kaban istiyorum ama bende çok zor beğenirim. Birkaç kez baktım maalesef pek beğenemedim. Artık zaten pek kalmamıştır seçenek.bende kısmet olursa tatilin bitmesine yakın bikac tepsi börek poğaça yapıp buzluğa koyacağım.
indirim zamanı oğluma gelecek yıl için mont belki çok beğenirsem kendime çizme ve elllbise almak istiyorum. artık kullandıklarım iyice yıprandı bu yıl yeter.
mont konusunda kararsizim bir türlü begenemem
bir ara izmit avm lerini gezeceğim sanirim ona bile üşeniyorum. çocukla alışveriş olmuyorBende uzun bir kaşe kaban istiyorum ama bende çok zor beğenirim. Birkaç kez baktım maalesef pek beğenemedim. Artık zaten pek kalmamıştır seçenek.
Symbol var güzel. 41e ben hiç gitmiyorum üstü açık soğuk oluyor. Outlet e panayır zamanı gidilir ama orası da can çekişiyor sanki artıkbir ara izmit avm lerini gezeceğim sanirim ona bile üşeniyorum. çocukla alışveriş olmuyor
zaten sembol ya a 41 i de bir şey bulunuyor. dediğin gibi 41 çok anlamsız kışın soğuktaSymbol var güzel. 41e ben hiç gitmiyorum üstü açık soğuk oluyor. Outlet e panayır zamanı gidilir ama orası da can çekişiyor sanki artık
o kadar yoğun ve tempolu hayata alışkınız ki boşluğa düşüyoruz. ben okul zamanı ni seviyorum okul dışı zamanda çok yalnızımSıkıntıdan patladimmmm
Okul açilsin
Oğluşum da yıldırdi bugun beni.o kadar yoğun ve tempolu hayata alışkınız ki boşluğa düşüyoruz. ben okul zamanı ni seviyorum okul dışı zamanda çok yalnızım
benimki her zaman öyle babanın pek faydası yoktur bize. o yüzden en azından hafta ici kreşte oynuyor eğleniyor akşam da benimle vakit geçirme derken günü bitiriyoruz.Oğluşum da yıldırdi bugun beni.
Babasi da olmayinca sürekli üstümde
ben kanevice tablolar, örtü, runner yapiyorum canim hayatta en sevdigim hobim diyebilirim sana da öneririm.cok rahatlatiyo beniAslinda örgü filan örmeye öyle hevesliyim ki ama yapamiyorum malesef.
Ortaokjlda bir iki birsey islemistim is egitimi dersinde o kadar.
Oyyyle oturdum sıkıldım darlandim bugün.
Öğretmen arkadaşlar hep memlekete gezmeye gitti öyle bi planınız yok galiba :)Evi toparladim yemek yaptim camaşir katladim 20dk kestirdim yok zaman gecmiyor.
Haftaiçi olsa dizi tekrarlari müge anli filan izlerim de haftasonu gecmedi.
Hava da öyle kasvetli ki
Görümcelerin eşleriyle gelme plani var kartepeye gidelim diyorlar gelecek hafta. O yuzden memleket meselesini de hiç açmadim bendeÖğretmen arkadaşlar hep memlekete gezmeye gitti öyle bi planınız yok galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?