Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sitenin bu hâline alışmam gerek zaman alacak biraz...
Bugün 26 tl ye okulda ogluşa ve kendime yemek aldık. 2 haftada bir kez yemek iyi geldi bazen kendimi cimrilik ederken buluyorum abartmamak lâzım. Aslında okula giderken yiyecek bir şeyler almaya karar vermiştim ama kantinimiz cuma dolayısıyla kapaliydu yoksa daha ucuza mal edecektim.
Okul dönüşü kantinimize uğradım 54 tl harcadık. Portakal çok az çeri salatalik dut kurusu 2li ernet mutfak banyo 12.90 -bu stokluk- çikolata susamli cubuk filan aldık.

Misafir gitti ay biraz bdv de takıldım ve pratik meselesine katılıyorum cidden pratik yapınca alışılıyor kızlar çok yazmak lazım anladım

Günaydin herkese . Dün 20 lira harcadik. Eşim sigara aldi.
Ev berbat görünüyor gözüme . Temizlik yapacagim. Hava rüzgarsiz olursa biraz gezmek istiyorum temiz havada şehir dışı biyere gidebiliriz.
Haftaiçi ek ders yatar. Yarim altin parasi cikar insallah.

Günaydın kızlar dün evdeydik canımız sıkıldı bugün dışarı çıkarız ev halkı yatıyor hala ben 8 de uyandım

Günaydın kızlar dün şifremi yanlış girdim sanırım anlamadım otomatik açılıyordu aslında geçici olarak üyeliğiniz iptal edildi gibi bişey yazıyordu dün bugün açıldı şükür ailece sinemaya gidiyoruz anterese karlar ülkesi varmış dün çocuklara yapboz aldım 17.5 gitti kk dan bugünde yemek falan yeriz sinema biletleri gün biterken yazarım harcamaları

Günaydın eşim markette gitti alacağı ürünü netten görsellerden gösterdim yanlış almasın diye marketten aramış diyor ki bunun fiyatı doğru mu ? bende dedim ki ne oldu pahalı mı geldi dedim . Markete gittiği zaman anlıyor herşeyin ne kadar pahalı olduğunu . Kahvaltı yaptık . 19 tl para harcadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…