- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.881
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #28.061
canim kacirdim sanirim kimdi bu kadin bu kadar kizginsin
Allah'ım neler varr iyi yapmışsınız mesafe koyarak böyle insanlar çok arsız oluyorlar malesef sizin yaptığınız çok normal bence moralinizi hiç bozmayın kayınvalideniz biliyormuş almasaymis hediyeyi keşkeKv nin komsusu
Esimin arkadasinin annesi
Esimin arkadasi evliyken baskasi ile evlendi karisi ile metresini tanistirdi.
Ailesi gidip kadini istedi
Kvnin komsusu benim kizdigim kadin eski ese cok iftira atti
Bizimkiler tepki vermedi yani verdide gorusmeye devam ediyorlar
Bu kadinda bilerek yapiyo hem vicdanini rahatlacak
Hemde benden bilgi alacak
Esimin arkadasi da hibe kredi istedi iflas etti ama yemekten icmekten pirlanta hediyelerden caymiyor herkesi dolandirdi
Ben kizmayayimda kim kizsin
İnşallah gönlünüze göre bir ev denk getirebilirsiniz, fiyatlar nasıl ?Faiz dususunden yararlanabilir miyiz diye ev bakmaya basladık. Belki kafamıza yatan bir sey buluruz
Aynen benm de giresim gelmiyorCok gicik oldu yaaa
Hic yazasim giresim gelmiyor ama sizleri ozluyorum merak ediyorum
Phuket çok cazip özellikle şu aylarda. Orda konaklama çok uygun oluyor. Yerinde olsam hemen atlardım ama sonrasındaki maddiyat da önemli. Bebeği tekrar 3 ay sonraya düşünecekseniz bu sizi zorlayabilir. Oturup bir hesap yapın.Herkese günaydın
Cuma günü istanbuldan arkadaşım geldi. Birlikte güzel vakit geçirdik dün akşam da gitti.
İki gündür uzun yürüyüşler yaptık hava da arkadaşımın şansına güzeldi.
Sadece dün sabah kahvaltıya gittik , harcamamız o zaman oldu. Akşamları güzel yemek yapmaya çalıştım eşim ve arkadaşımda salataya yardım ettiler
Mayıs ayında eşimle bir haftasonu istanbul a gitcez gezmeye bakalım kısmetse.
Arkadaşım da phuket e tatile gidelim dedi iş biraz ciddiye bindi çocuk olmadan gitsek mi olduk bir anda . Ama ben hala kararsızım.
Pazartesi doktor kontrolünden sonra haber veririm dedim. Doktor bebek için dinlenme süresi verirse belki gideriz tatile. Ama açıkçası doğum ve bebek masrafları için ayırdığımız bütçeyi tatile harcamamız ve bir o kadar da kredi kartı ile taksitlendirmemiz gerekiyor. Tatil sonrası da gebelik olursa kredi kartları bizi çok zorlayabilir diye düşünüyorum.
Zaten Haziran da da Bodrum için tatil satın almıştık.
Biraz karışık anlattım ama bizde de durumlar böyle
Ben de sabah bir baktım çalışma var diyordu. Ne güncelleme imiş bitemedi bir türlü :))Daha yeni girebildim. Yine calisma var yaziyordu
Evet o yüzden ben de düşünceliyim bakalım hayırlısıPhuket çok cazip özellikle şu aylarda. Orda konaklama çok uygun oluyor. Yerinde olsam hemen atlardım ama sonrasındaki maddiyat da önemli. Bebeği tekrar 3 ay sonraya düşünecekseniz bu sizi zorlayabilir. Oturup bir hesap yapın.
Aa hatirladim oncesinde bahsetmistin sanirim borc mu istiyordu hatta neydiKv nin komsusu
Esimin arkadasinin annesi
Esimin arkadasi evliyken baskasi ile evlendi karisi ile metresini tanistirdi.
Ailesi gidip kadini istedi
Kvnin komsusu benim kizdigim kadin eski ese cok iftira atti
Bizimkiler tepki vermedi yani verdide gorusmeye devam ediyorlar
Bu kadinda bilerek yapiyo hem vicdanini rahatlacak
Hemde benden bilgi alacak
Esimin arkadasi da hibe kredi istedi iflas etti ama yemekten icmekten pirlanta hediyelerden caymiyor herkesi dolandirdi
Ben kizmayayimda kim kizsin
bir iki ay daha devam eder boyle canimBenim bulantı durumu bugün bir tık daha artmış durumda. Süpürgeyi eşim yaptı. İki gündür protein gidiyoruz bugün sebze yapmak istiyorum markete gideceğim bulursam enginar almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?