Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın bayanlar eşim evde geç uyandik yatak keyfi yaptık bugun kahvalti ettik ortalik topladim camasir topladim yine bi renkli attim bulasik makinesi bitti onu topluycam belki ben eltime eşim maç izlemeye gider arkadaslariyla

eşim çıktı biz evdeyis oglusla hava bozuk iyi olsa cam dilerdim sindi elektrik actim kırıkları toplamaya koltuk örtilerini attim makineye yikansin aksama corba makarna salata bugun hafif olsun eşim yer gelir

Kizlar misafirlige gittim 1.5 saat oturdum
Ben insanlardaki yuzsuzlugu anlamiyorum
Benim gormek istemedigim kadinda son anda geldi. Ben oda degistirdim. 10 dk sonrada esimi bahane ederek kalktim
Giderken dogal olarak insanlar ile gorusmek icin odaya girdim
Yazarken bile midem bulaniyor hic yuzune bakmadim 1 sn denk geldi surat ifademden rengi atti
Ama cene pabuc gibi. Canim bitanem ozledim diye siraliyor. Hic duymadim. Sonra gel opiyim fln dedi mecbur gorustum. Ev sahibini bana davet ettim ben gelicem de sen beni evine alirmisin bilmiyorum dedi. Evet almam. Duymak istiyorsanda soylerim niye salak yerine koyuyorsun. Iyki oturmadim. Arkamdan neler oluyor bilmiyorum. Aksama bol dedikodu var.
Hala elim ayagim buz gibi.
Ben esimle evlenmeden once benzer bir durum yasadim cevrenin yaptiklarini hic unutamadim. En sevdigim insanlar dugununde oynadik halay cektik diye nispet yapti su an kendimi eski eşe o kdr sorumlu hissediyorumki..
Benim icin kotuluk yapmamak ve ona tepki gostermek ayni degerde.

Piknige gidiyoz kizlar. Kuzu pizola ve tavuk kanat aldik. Icecek ve ekmek. 83 lira tuttu.
Yolda da kömür alacagiz
Ne güzel canım bende bugün hava güzelleşse de bir piknik yapsak diyordum yağmur vardı bugün burda bizde ızgara yedik dışarda 63 tl tuttu

Son düzenleme:
Kk 2664 oldu şimdiden hesap kesim tarihi ayın 10 unda ne yapıp edip o zamana kadar kullanmamamiz lazım yoksa birikim direk düşüyor geçen ay 2800 koydum en az 3000 ayırmak istiyorum
Pazartesiden ya da salıdan güzel bir gelişme bekliyorum inşallah gerçekleşirse yazıcam buraya da.

Kizlar eve geldim bir baktim hediye
Kadin bana hediye gondermis sinirimi olcuyo sanirim
Kvye At cope dedim kabul etmiyorum
Eve de kabul etmiyorum cagirmiyorum dalgami geciyon diyo siz benle dalga gecmeyin dedim

Sinirim zipladi eve gitmek istiyorum

Ne tuhaf insanlar ya istenmedigini anlamadı acaba bilerek yapıp utanmıyorsa sizde söylemeye çekinmeyin bence istemediğinizi

Markete 135 gitti; meyve, yumurta, bez falan aldık. Yemeklik hiç birsey yok içinde. Trendyoldan alışveriş ysptı eşim 150tl. Yayla corbası, ıspanak yemeği, mercimek koftesi yapıp yedik. Şerbetli irmik tatlısı yaptım cayla yeriz. Yarın ne pişirsem düşünüyorum

Parka gittik yengemler ve yeğenlerle. 28 tl marketten alışveriş yaptım. Ama köyden esimin okulundan bi veli köy yoğurdu sütü yumurta ve tavuk getirmişti Allah razı olsun.. kısa günün karı.

Ne tuhaf insanlar ya istenmedigini anlamadı acaba bilerek yapıp utanmıyorsa sizde söylemeye çekinmeyin bence istemediğinizi

Ya kotu desem kotulere hakaret. Bu kdr cirkinlik cirkinlige canak beklemek ne diyimki
Herkeste kibar kibar gorusuyor
Ama ben gorusmem
Gorusmeyecegim
Saygi duyacaklar

Bu ay bir sebebden dolayı promosyon bize normalden fazla yattı . Onu anneanneme yardımcı olan bayanın kızına yollayacaktım niyet etmiştim aslında . Ama şubede çaya temizliğe yardımcı erin terhis zamanı gelmiş . Ona harçlık toplamışlar eşimde onun için vermiş . Kısmet onunmuş artık dedim . Bugünde ona hediye plaket yaptırmaya çıktılar ama zaman yetişmezmiş saat aldılar kalan parayı da harçlık vereceklermiş . Ben çıkmadım yemek yaptım eşim ısrar etti yemekten sonra Çıkalım diye . Galiba benim şekerim düştü cidden kötü oldum . Uyudum uyandım zaten yarın çıkılacağız sende 23:00- 01:00 arası halı sahaya gideceksin diyip avm fikrinden vazgeçirdim boş yere harcamadan da kurtulduk böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…