Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Elektrik faturam 47.50 gelmis. Iyi bence.
Su ve dogalgaz da ay sonu gelecek bakalim.
Benim şubat 5te yatacak olan ek derslerden ödeyecegim elektrik dogalgaz ve telefon faturami

Benim şubat 5te yatacak olan ek derslerden ödeyecegim elektrik dogalgaz ve telefon faturami
bencede çok iyi gelmiş. sen girin sık calistiriyorsun üstelik. hemen bana işin sırtını ver cnm 57 geldi bu ay

hava gerçekten çok kasvetli ve soğuk. bizde istanbula geldik oğlumla ama hiç dışarı çıkılacak gibi değil.

bencede çok iyi gelmiş. sen girin sık calistiriyorsun üstelik. hemen bana işin sırtını ver cnm 57 geldi bu ay
Canim firin ve mikrodalga surekli calisiyor.
Bu ay 15 gündür firini az calistirmaya basladim ve difrizi cekip herseyi buzluga siğdirdim.
Ütü pek yapmam eşimin haftada bir kamuflaji utülenir. Bazen de benim ütüm olur.

bizdede utu olmaz ayda 5 gömlek ancak olur. firin desen ayda 2 kez
niye çok geliyor anlamıyorum. tv uzun süre açık kalıyor
6 saat falan ondan mi acaba Biraz daha dikkat etmem gerekli.

Buaralar ben çok harcamalı günler geçiyorum. 5gün tatile gittik geldik 1500 1600 rahat gitmiştir. bu sıralar indirim takip edip kızlara birşeyler alıyorum önümüzdeki kış falan giyecekleri şeyleri yada önceden beğenip de almadıgım parçalar vardı onlarada 400-500 gider sanırım. Kendime de trendyolun koton kampanyasından 3tane mont/kaban aldım oda 190. Hangisi ihtiyaçtı derseniz açıkçası bitane istediğim kalınlıkta spor kaban almak istiyordum ama 3taneye kesinlikle ihtiyacım yoktu, ha bitane alıp 200tl verebilirim oda ayrı konu tabi. Kızlarınkinin birazı ihtiyaç birazı tarz parçalar olduğu için 2kız olunca insan özeniyor biraz süslemeye:) tatil bana göre ihtayaç en büyük motivasyon kaynağım, yakın uzak fark etmez eşimle ve çocuklarımla farklı yerlerde farklı deneyimler yaşamayı ve anı biriktirmeyi seviyorum. Benim bu haftaki özetim bukadar

bizdede utu olmaz ayda 5 gömlek ancak olur. firin desen ayda 2 kez
niye çok geliyor anlamıyorum. tv uzun süre açık kalıyor
6 saat falan ondan mi acaba Biraz daha dikkat etmem gerekli.
Tv benim de acik.
Buzdolabim 1de benim yani en dusük seviyede aklima geldi ona bi bakin. Malum kiş mevsimi ayari dusürmek lazim

temmuz ayina kadar ne kadar birikim yaparsam ve dikkat edersem ıyi olacak
yazın ek ders olmuyor harcama artiyor

Bende şubatta cok yapicam harcama. Ogluna kiyafet babasina kiyafet ayakkabi derken 1500ü bulur tahminim

Tv benim de acik.
Buzdolabim 1de benim yani en dusük seviyede aklima geldi ona bi bakin. Malum kiş mevsimi ayari dusürmek lazim
buzdolabı sıcak yerde olursa daha fazla enerji harcar diye okumuştum acaba o yüzden mi böyle oluyor acaba. bizim mutfak çok sıcak merkezi sistem oradan dağılıyor

temmuz ayina kadar ne kadar birikim yaparsam ve dikkat edersem ıyi olacak
yazın ek ders olmuyor harcama artiyor
Aynen oyle canim vergi dilimi olayi da basliyor.
Bu yaz tatil düşünmuyorum ailemin yanina gitmek istiyorum cok cok ozledim oralari.
Kurban bayraminda hic memlekette olamadik bayrami da orda gecirmek istiyoruz

Bende şubatta cok yapicam harcama. Ogluna kiyafet babasina kiyafet ayakkabi derken 1500ü bulur tahminim
şubat-2 gibi indirim başlar mont çizme ve bikac zorunlu ihtiyaç bizdede var. toplamı 1000 i geçecek olursa kk 2 taksit yapacağım ama geçmezse nakit ödeyeceğim
normalde kk kullanmayı bıraktım bunun için kullanabilirim. zaten artık önceki gibi lüzumsuz hiç bir sey almıyorum

Elektrik çok iyi gelmiş ben o kadar dikkat ediyorum yine 57 gelmiş
Kaç wat harcamışsınız acaba ? Ben 4 wat harcamışım

gunaydin arkadaslar 2topige de yazimi kopyalayacagm fikirlerinizi merak ediyorum subat ayi ekleyecegimle birlikte insAllah 10bin biriktirmis olacm.bankaya sordum 10bin yatirirsam 2775tl faiz indirimi olacakmis. sizce altin olarakmi kalsn yoksa yatirip indirimden mi yararlanim? (not 25 taksitimiz var kalan. bide ayrica kenarda para yok ev alma icn duran takilarim var)

Kredi ödemelerinde bu şekilde ek ödeme yapmak daha karlı komple kapatmaktan daha karlı diye duymuştum.

evet karli ama 20 ay taksitimiz varya esim 10 bin liralik altin 20 ayda o kadar kar yapabilir diyo 2500 yani. karar veremedm zor gun parasi olarakta lazm olabilir
Canim bizim de borcumuz var kredi. Istesem elimdeki parayla hemen kapatabilirim ama duzenli ödeniyor ve bizi yormuyor. Elimdekini vermek istemiuorum yazin belki ihtiyacimiz olur diye pesinat icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…