- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #28.341
Onu bende deneyeceğim 400 gram galiba 6 küsür gibi birşey haftaya alacağım yazarım zaten kesin . Buraya bamya bir kere geldi gördüm onda da biz izne gidiyorduk hayatta onunla uğraşacak zamanım yoktu 15 tl di kgGeçen işyerinde arkadaşlar diyorlardı bim in doldurulmuş taze bamyası oluyormuş denemişler güzel diyorlardı. Ben denemedim yazdan çok koydum buzluğa. Bu ara yemek için bunalanlara fikir olabilir.
Canim evin cephesi cokkk onemli.Selam kizlar
Pure bende de yogurtlu manti vardi buzluktan cikardim kayinvalide eciş bücüş yapmisti birseyler sagolsun karin doyurdu :))
Eve baktik kizlar. Bulundugumuz sitede hem oturdugumuz daire, hem de karsi blokta farkli cephe ayni kat bir daire satilik. O dairenin cephesi daha iyi sanki, güneye doguya bakiyor daha bi eser gibi.
Cok kararsizim fikir veren de yok evi goren kv-kayinbaba ve babam oldu hepsi begendi ama ben destek almadan karar vermede cok zorlanirim. Az buz para baglamiyoruz sonucta icimize sinsin istiyoruz ama bilemedim
Bamya benim buzlukta var. Hiccc yapasim yok yemekBizde de bamya salata yoğurt üçlüsü vardı. Kunfeyekun haklısın az para değil site içi yeni bina ve derli toplu bir ev ise kiraya para verene kadar alıp borcunu ödemek daha doğru. Böyle şeylerde ben ana baba rızasını Almanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bizim ev aldığımız dönemler aklıma geldi de ekip sağlamdı :)))
Canim ekip maddi anlamda pek de saglam degil bizim yani destek yok kimseden :)Bizde de bamya salata yoğurt üçlüsü vardı. Kunfeyekun haklısın az para değil site içi yeni bina ve derli toplu bir ev ise kiraya para verene kadar alıp borcunu ödemek daha doğru. Böyle şeylerde ben ana baba rızasını Almanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bizim ev aldığımız dönemler aklıma geldi de ekip sağlamdı :)))
Arkadasim ayni sitede, ayni cephede oturuyor. Dedim aksama kadar gunes iceride yazin sicak degil mi, gecen yaz sadece 1 kere klima actim onda da misafir vardi dedi. Esintisi cok iyimis bilmiyorum ki. Bizim oturdugumuzun oturma odasi ve yatak odasi kuzeye bakiyor serinligi iyidi ama esintisi cok yoktu. Guneye bakan taraf az cunkuCanim evin cephesi cokkk onemli.
Ev günes gormeli. Kisin evin isisini cok etkiliyor.
Ama antalya gibi bir sehirde de bi odasi kuzeye baksa yazin guzel olur serin olur.
Kredi faizleri dusmusken oturacaginiz evi almak mantikli olur. Kire derdi olmaz.
Pesinat iyi bi meblag ise super olur
Kiranız ne kadar? Ziraat 1,28e cekti faizleri, ancak seçime kadar süreceği söylentileri var. Biz de bu sebepten dusunmeye basladık ev işinihee taam o zaman :))
yok bizde tayinlik bir durum.. düşük dediğin yine 1,68lerde mi neymiş.. inşallah hayırlısı bakalım Rabbim bir yol çizmiştir elbet.. kiram çok yüksek olsaydı düşündürürdü tabi.. şimdilik böyle gidelim biz.. seneye Allah kerim:)
Ahahh! 5 cocuk ve lojman..istemsiz güldümBi tanidik var lojmanlardan. Adamin 5 cocugu var. 5. Cocugu oldugunda 50 yasindaydi adam.
Kadin da ogretmen ve isi birakti.
Allahim evin heryeri cocuk.
Eşim bizde oyle olalim demeye basladi
Yaa ben bunu dusunmuştum de soylememiştim. Birisi geç tutunmuş olabilir, ay hadi inşKarından görebilirler beta 3 binin üzerinde olunca karındn görülüyor. Benim de kesenin altında minik bir kese şekli daha var eve gelince farkettimhaftaya bir sürpriz olursa var ya ne tepinirim
600tl canim bizim kira suanda odeyemem ki 1.28i de. Bi arabam var elimde bide 12 13 para.. valla durumun varsa girmen iyi olur gibi.Kiranız ne kadar? Ziraat 1,28e cekti faizleri, ancak seçime kadar süreceği söylentileri var. Biz de bu sebepten dusunmeye basladık ev işini
Bİzim ekip de sadece manevi anlamda idi ama olsun o şekilde bile olması bizi çok mutlu etmişti içimiz rahat girmiştik o borca. Deniz/havuz manzarası olması da önemli bence. Bizim sitede de manzaralı olan dairelerin satışı kiralanması daha rahat oluyormuş.Canim ekip maddi anlamda pek de saglam degil bizim yani destek yok kimseden :)
Ev yeni 1 senelik hatta diger daire sifir hic oturulmamis. Daha iyisini bulabilir miyiz dusuncesi var ama tabi daha iyileri villa tipi siteler. Onlar da 400 binden basliyor. Bizi asiri zorlar gibi
Arkadasim ayni sitede, ayni cephede oturuyor. Dedim aksama kadar gunes iceride yazin sicak degil mi, gecen yaz sadece 1 kere klima actim onda da misafir vardi dedi. Esintisi cok iyimis bilmiyorum ki. Bizim oturdugumuzun oturma odasi ve yatak odasi kuzeye bakiyor serinligi iyidi ama esintisi cok yoktu. Guneye bakan taraf az cunku
Yaaaa çok sevindim hayırlı olsun bebişKizlar günaydin.
Birkac gundur yorgunluktan bardak kaldiramiyorum yemek yapamiyorum ve az yiyorum.
Dün biraz yürüyüs yapalim dedik yürüyemedim yorgunluktan.
Esim ben bu hallerini bi yerlerden hatirliyorum dedi ve gitti eczaneye.
Testi yaptim kirmizi belirgin cift cizgi
Acilde kan verdim beta 7660.0
Hmm nakitin azmış canım hem kiranda çok iyi. Benimki bunun 2katından biraz fazla600tl canim bizim kira suanda odeyemem ki 1.28i de. Bi arabam var elimde bide 12 13 para.. valla durumun varsa girmen iyi olur gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?