Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçen işyerinde arkadaşlar diyorlardı bim in doldurulmuş taze bamyası oluyormuş denemişler güzel diyorlardı. Ben denemedim yazdan çok koydum buzluğa. Bu ara yemek için bunalanlara fikir olabilir.

Geçen işyerinde arkadaşlar diyorlardı bim in doldurulmuş taze bamyası oluyormuş denemişler güzel diyorlardı. Ben denemedim yazdan çok koydum buzluğa. Bu ara yemek için bunalanlara fikir olabilir.
Onu bende deneyeceğim 400 gram galiba 6 küsür gibi birşey haftaya alacağım yazarım zaten kesin . Buraya bamya bir kere geldi gördüm onda da biz izne gidiyorduk hayatta onunla uğraşacak zamanım yoktu 15 tl di kg

Herkese merhabalar
4 kilo mantı yaptırdık 140 tl ödemiştik bu seferkini beğenmedim çok . Misafir çağırıp onlarla yemeyi düşünüyorum bu sefer

Aksam yogurtlu manti ve patates salatasi yedik.
32 lira harcadik bugun.
44.5 lira gelmis elektrik faturam

Selam kizlar
Pure bende de yogurtlu manti vardi buzluktan cikardim kayinvalide eciş bücüş yapmisti birseyler sagolsun karin doyurdu :))
Eve baktik kizlar. Bulundugumuz sitede hem oturdugumuz daire, hem de karsi blokta farkli cephe ayni kat bir daire satilik. O dairenin cephesi daha iyi sanki, güneye doguya bakiyor daha bi eser gibi.
Cok kararsizim fikir veren de yok evi goren kv-kayinbaba ve babam oldu hepsi begendi ama ben destek almadan karar vermede cok zorlanirim. Az buz para baglamiyoruz sonucta icimize sinsin istiyoruz ama bilemedim

Bizde de bamya salata yoğurt üçlüsü vardı. Kunfeyekun haklısın az para değil site içi yeni bina ve derli toplu bir ev ise kiraya para verene kadar alıp borcunu ödemek daha doğru. Böyle şeylerde ben ana baba rızasını Almanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bizim ev aldığımız dönemler aklıma geldi de ekip sağlamdı :)))

Canim evin cephesi cokkk onemli.
Ev günes gormeli. Kisin evin isisini cok etkiliyor.
Ama antalya gibi bir sehirde de bi odasi kuzeye baksa yazin guzel olur serin olur.

Kredi faizleri dusmusken oturacaginiz evi almak mantikli olur. Kire derdi olmaz.
Pesinat iyi bi meblag ise super olur

Bamya benim buzlukta var. Hiccc yapasim yok yemek
Ispanak var dolapta cürüyecek nerdeyse

Canim ekip maddi anlamda pek de saglam degil bizim yani destek yok kimseden :)
Ev yeni 1 senelik hatta diger daire sifir hic oturulmamis. Daha iyisini bulabilir miyiz dusuncesi var ama tabi daha iyileri villa tipi siteler. Onlar da 400 binden basliyor. Bizi asiri zorlar gibi
Arkadasim ayni sitede, ayni cephede oturuyor. Dedim aksama kadar gunes iceride yazin sicak degil mi, gecen yaz sadece 1 kere klima actim onda da misafir vardi dedi. Esintisi cok iyimis bilmiyorum ki. Bizim oturdugumuzun oturma odasi ve yatak odasi kuzeye bakiyor serinligi iyidi ama esintisi cok yoktu. Guneye bakan taraf az cunku

Kiranız ne kadar? Ziraat 1,28e cekti faizleri, ancak seçime kadar süreceği söylentileri var. Biz de bu sebepten dusunmeye basladık ev işini

Kiranız ne kadar? Ziraat 1,28e cekti faizleri, ancak seçime kadar süreceği söylentileri var. Biz de bu sebepten dusunmeye basladık ev işini
600tl canim bizim kira suanda odeyemem ki 1.28i de. Bi arabam var elimde bide 12 13 para.. valla durumun varsa girmen iyi olur gibi.

Bİzim ekip de sadece manevi anlamda idi ama olsun o şekilde bile olması bizi çok mutlu etmişti içimiz rahat girmiştik o borca. Deniz/havuz manzarası olması da önemli bence. Bizim sitede de manzaralı olan dairelerin satışı kiralanması daha rahat oluyormuş.

Yaaaa çok sevindim hayırlı olsun bebiş

Kızlar okumadığım sayfalar birbirine girdi okuyorum bildirim gelmiyor burdan hep aynı yerden bakmak durumunda kaldım :)

Bugün size bahsettiğim biriktirdiğim demir paralardan kızım için 1 gr külçe altın aldım böyle bir hedefim yoktu aslında ama para durduğu yerse değer kaybediyor... İlk biriktiği dönemde alsaydım 150 tl idi.

Şimdi nette 223 iken bir kuyumcu 227 dedi birisi 225 dedi 225 ten almış oldum :)

Annem babam eşim bu ne böyle çip gibi dediler

@pure hazel canım listeye 1 gr benm için yazablir misin hedef değil ama en azından bi ilerleme yapanildiğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…