- 9 Temmuz 2012

- 2.625

- 5.065

- 358

- Konu Sahibi pure hazel
 - 

- #28.361

Manevi anlamda ekip tamam demese de alternatif yok pek fazla. Ilcedeyiz ve butcemize en uygun daireler ya burasi ya da apartman yani tek blok evlerBİzim ekip de sadece manevi anlamda idi ama olsun o şekilde bile olması bizi çok mutlu etmişti içimiz rahat girmiştik o borca. Deniz/havuz manzarası olması da önemli bence. Bizim sitede de manzaralı olan dairelerin satışı kiralanması daha rahat oluyormuş.
Uzun uzun yazmışssın canım cok teşekkür ederım . Bızımkının ust ıkı dışı yenı cıktı 1 ay evvel. Dişide olmadığı ıcın mesela makarna tarzı bısey yemıyor, ev yapımı tb unlu kesme kuskus fılan var. Mesela bazen ondan yapıyoruz kendımıze yanınada mücver fılan diş olmadıgı ıcın cok saglıklı yıyemıyordu . Sımdıde bu alıskanlık oldu galıba tam olarak yıyemıyor dıyemem ama ugrasmıyor sankı yoksa ıstahı fılan acık bır bebek . Şuanda 4 dısı var, 2 alt 2 ust olacak şekilde . Yogurt muz sevıyor ama henuz tahın pekmez vs hıc vermedım , henuzCuteMom senin bebiş büyümüş baya, bence çokta ayrı yemek yapacagım diye ugraşma. Ben 1 yasa kadar sıfır tuz ve salcasız olarak ayrı yaptım, bir de bazı besinler alerjik oluyor ya. Zaten 7aylık falan iken basladık ek gıdaya, 18ay kadar emdiler. Ondan sonra az tuz az salcalı olarak devam ettim yemeklere onlar da yediler . Ben kendin de çık salcalı yemek sevmiyorum, acı baharatı da sonradan ekliyorum. Küçükken Atıştırmalıkları çok ayrı yapardım ben; unsuz-şekersiz-yağsız kek, yulaflı kurabiye, kayısı kurusu-muz-ceviz karışımı, şekersiz reçel gibi. Neredeyse 2yasa kadar beyaz şeker olan hiç birsey yemediler. Hala çikolata ve kakaolu birsey yemiyorlar. Teklif ediyorum bazen yiyorlar bazen reddediyorlar. Kahvaltılar da omlet/haşlama yumurta olmazsa olmazım. Hem protein hem doyurucu. Yanına zeytin peynir tahin pekmez vb. Verdim. Hafta da 1 kez; yulaf,pekmez,ceviz,muz,peynir karışımı yapardım ama onun dışında bulamaç tarzı yedirmedim. Alışsınlar diye blenderdan geçirmedim hiç. 
Bebişe özellikle; sade yogurdu, muzu ve tahin-pekmezi sevdirmeni tavsiye ederim. Bunlar hayat kurtarıyor; yemeği az mı yedi yıgurtla destekle, ogun mu atladı ver muzu tok tutar(düzenli verirsen kabızlık yapmaz, yaparsa aynı zamanda kayısı da ver) tayin-pekmez bizim bas tacımız ya, hani yemek biter tatlı gelir ya bizim için onun gibi birseyhiç hayır demezler. İnan seyahata çıktıgımızda bile yanımda bunlar varsa kendimi guvende hissediyorum 
Ortak ev yatırım amaçlı ise ev evdir.Manevi anlamda ekip tamam demese de alternatif yok pek fazla. Ilcedeyiz ve butcemize en uygun daireler ya burasi ya da apartman yani tek blok evlerinsaat durmus resmen, yeni biten proje yok bitenlerin de kotu cephe ve katlar kalmis 
Biz memlekette kardesimle ortak bir ev almistik acele ettik biraz, aslinda keskelerimiz oldu. Burada da ayni seyleri yasamak istemem
cok güzel tavrınız ben de ınsAllah dıkkate alıcam bunları güzel bilgiler canımCuteMom senin bebiş büyümüş baya, bence çokta ayrı yemek yapacagım diye ugraşma. Ben 1 yasa kadar sıfır tuz ve salcasız olarak ayrı yaptım, bir de bazı besinler alerjik oluyor ya. Zaten 7aylık falan iken basladık ek gıdaya, 18ay kadar emdiler. Ondan sonra az tuz az salcalı olarak devam ettim yemeklere onlar da yediler . Ben kendin de çık salcalı yemek sevmiyorum, acı baharatı da sonradan ekliyorum. Küçükken Atıştırmalıkları çok ayrı yapardım ben; unsuz-şekersiz-yağsız kek, yulaflı kurabiye, kayısı kurusu-muz-ceviz karışımı, şekersiz reçel gibi. Neredeyse 2yasa kadar beyaz şeker olan hiç birsey yemediler. Hala çikolata ve kakaolu birsey yemiyorlar. Teklif ediyorum bazen yiyorlar bazen reddediyorlar. Kahvaltılar da omlet/haşlama yumurta olmazsa olmazım. Hem protein hem doyurucu. Yanına zeytin peynir tahin pekmez vb. Verdim. Hafta da 1 kez; yulaf,pekmez,ceviz,muz,peynir karışımı yapardım ama onun dışında bulamaç tarzı yedirmedim. Alışsınlar diye blenderdan geçirmedim hiç. 
Bebişe özellikle; sade yogurdu, muzu ve tahin-pekmezi sevdirmeni tavsiye ederim. Bunlar hayat kurtarıyor; yemeği az mı yedi yıgurtla destekle, ogun mu atladı ver muzu tok tutar(düzenli verirsen kabızlık yapmaz, yaparsa aynı zamanda kayısı da ver) tayin-pekmez bizim bas tacımız ya, hani yemek biter tatlı gelir ya bizim için onun gibi birseyhiç hayır demezler. İnan seyahata çıktıgımızda bile yanımda bunlar varsa kendimi guvende hissediyorum 
gunaydın hayırlı haberler olsun ınsAllah canım tam kac haftalık adet gunune göreGünaydin kizlar.
Birazdan doktora gidecegim
Hadi hayırlı haberlerle inşallahGünaydin kizlar.
Birazdan doktora gidecegim
Tanelileri seçme durumu bizim kızların birinde de vardı. Oyuzden mesela yayla corbasını daha saglıklı olmasına ragmen asurelik bugdayla değil pirinçle yapıyordum. Bu bi donem ya hepsine alışırlar zamanla 1,5 olunca bi baska 2 yas olunca bambaska olacaklar. Onemli olan bizim onlara istikrarlı şekilde doğru davranışları sunmamız. İşte yemek yemese de asla tv video karsısında yemek yenmeyecek, agzına tek bi kokma girsin diye normalde zararlı kabul ettiğim birşeyi vermemek gibi. Bence kritik nokta 3 yaş. 3 yastan sonra belli alışkanlıkları değiştirmek daha zor gibi. Seninkinin de dişleri yeterli zaman zaman huysuzlanması normal benceUzun uzun yazmışssın canım cok teşekkür ederım . Bızımkının ust ıkı dışı yenı cıktı 1 ay evvel. Dişide olmadığı ıcın mesela makarna tarzı bısey yemıyor, ev yapımı tb unlu kesme kuskus fılan var. Mesela bazen ondan yapıyoruz kendımıze yanınada mücver fılan diş olmadıgı ıcın cok saglıklı yıyemıyordu . Sımdıde bu alıskanlık oldu galıba tam olarak yıyemıyor dıyemem ama ugrasmıyor sankı yoksa ıstahı fılan acık bır bebek . Şuanda 4 dısı var, 2 alt 2 ust olacak şekilde . Yogurt muz sevıyor ama henuz tahın pekmez vs hıc vermedım , henuz
. Dun aksam yaptıgım corbadan yedırdım bugun babannesıne gıttı , eşim izinli . Çok taneli seylerı yemıyor yanı suanda bır sure cıgeneyıp gerı tukuruyor anlıcan .
Tesekkurler canım, saglıkla kucagına alasın inş
cok güzel tavrınız ben de ınsAllah dıkkate alıcam bunları güzel bilgiler canım
Tv , vıdeo veya telefon elıne vermıyorum ama mutfakta elıne vermedıgım sey kalmıyor cam harıcıTanelileri seçme durumu bizim kızların birinde de vardı. Oyuzden mesela yayla corbasını daha saglıklı olmasına ragmen asurelik bugdayla değil pirinçle yapıyordum. Bu bi donem ya hepsine alışırlar zamanla 1,5 olunca bi baska 2 yas olunca bambaska olacaklar. Onemli olan bizim onlara istikrarlı şekilde doğru davranışları sunmamız. İşte yemek yemese de asla tv video karsısında yemek yenmeyecek, agzına tek bi kokma girsin diye normalde zararlı kabul ettiğim birşeyi vermemek gibi. Bence kritik nokta 3 yaş. 3 yastan sonra belli alışkanlıkları değiştirmek daha zor gibi. Seninkinin de dişleri yeterli zaman zaman huysuzlanması normal bence
Insallah canimOrtak ev yatırım amaçlı ise ev evdir.
Ben şuna inanıyorum Allah evlenene ev alana yardım ediyor. Hiç beklemediğin yerlerden güzel şeyler çıkıveriyor. Sizin de inşallah işiniz denk gelecek.
Haha afacan deseneTv , vıdeo veya telefon elıne vermıyorum ama mutfakta elıne vermedıgım sey kalmıyor cam harıcıTukurmeyı bıraz gecıktırmek ıcın sırf , bu ara elıne kasık verıyorum bırde tabak oda bana yedırıyor güya . Bu günlerde geçecek bugunlerı cok ozlıcem dıye tesellı oluyorum buara. Bırde buara tukurmenın dışında agzındakını elıyle cıkarıp yere atıyor. Sulu bısey bıle olsa 
Kardeşinle ikiniz annenlere mi aldınız? Ne iyi etmişsiniz masallahInsallah canim
Evi annemlerin oturmasi icin almistik aslinda. Kendi evlerini muteahhit alir da bir daire yapana kadar otururlar sonrasinda satariz demistik iyi de oldu sicacik oturuyorlar hele su zor gunlerde icimiz cok rahat. Kredisi de odendi gitti az kaldi. 1000 lira odemem var sadece o ev icin.
netflixte bi belgesel var yasamın baslangıcı ismiTanelileri seçme durumu bizim kızların birinde de vardı. Oyuzden mesela yayla corbasını daha saglıklı olmasına ragmen asurelik bugdayla değil pirinçle yapıyordum. Bu bi donem ya hepsine alışırlar zamanla 1,5 olunca bi baska 2 yas olunca bambaska olacaklar. Onemli olan bizim onlara istikrarlı şekilde doğru davranışları sunmamız. İşte yemek yemese de asla tv video karsısında yemek yenmeyecek, agzına tek bi kokma girsin diye normalde zararlı kabul ettiğim birşeyi vermemek gibi. Bence kritik nokta 3 yaş. 3 yastan sonra belli alışkanlıkları değiştirmek daha zor gibi. Seninkinin de dişleri yeterli zaman zaman huysuzlanması normal bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?