Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah Allah mantılar, içli köfteler hava da uçuşmuş ikisine de bayılırım, mantıyı yaptırıp dolaba atıyorum rahat oluyor. Çoğunlukla kayseri usulu corba gibi az salcalı sulu yapıyorum, üzerine sarımsaklı yogurt ve sumak. İçli köfteye bayılırım onu da temiz güzel bir yer bulsam tanesi 4tl den falan alacagım ama bulamadım henuz

CuteMom senin bebiş büyümüş baya, bence çokta ayrı yemek yapacagım diye ugraşma. Ben 1 yasa kadar sıfır tuz ve salcasız olarak ayrı yaptım, bir de bazı besinler alerjik oluyor ya. Zaten 7aylık falan iken basladık ek gıdaya, 18ay kadar emdiler. Ondan sonra az tuz az salcalı olarak devam ettim yemeklere onlar da yediler . Ben kendin de çık salcalı yemek sevmiyorum, acı baharatı da sonradan ekliyorum. Küçükken Atıştırmalıkları çok ayrı yapardım ben; unsuz-şekersiz-yağsız kek, yulaflı kurabiye, kayısı kurusu-muz-ceviz karışımı, şekersiz reçel gibi. Neredeyse 2yasa kadar beyaz şeker olan hiç birsey yemediler. Hala çikolata ve kakaolu birsey yemiyorlar. Teklif ediyorum bazen yiyorlar bazen reddediyorlar. Kahvaltılar da omlet/haşlama yumurta olmazsa olmazım. Hem protein hem doyurucu. Yanına zeytin peynir tahin pekmez vb. Verdim. Hafta da 1 kez; yulaf,pekmez,ceviz,muz,peynir karışımı yapardım ama onun dışında bulamaç tarzı yedirmedim. Alışsınlar diye blenderdan geçirmedim hiç.
Bebişe özellikle; sade yogurdu, muzu ve tahin-pekmezi sevdirmeni tavsiye ederim. Bunlar hayat kurtarıyor; yemeği az mı yedi yıgurtla destekle, ogun mu atladı ver muzu tok tutar(düzenli verirsen kabızlık yapmaz, yaparsa aynı zamanda kayısı da ver) tayin-pekmez bizim bas tacımız ya, hani yemek biter tatlı gelir ya bizim için onun gibi birseyhiç hayır demezler. İnan seyahata çıktıgımızda bile yanımda bunlar varsa kendimi guvende hissediyorum

Manevi anlamda ekip tamam demese de alternatif yok pek fazla. Ilcedeyiz ve butcemize en uygun daireler ya burasi ya da apartman yani tek blok evler insaat durmus resmen, yeni biten proje yok bitenlerin de kotu cephe ve katlar kalmis
Biz memlekette kardesimle ortak bir ev almistik acele ettik biraz, aslinda keskelerimiz oldu. Burada da ayni seyleri yasamak istemem

Dün 100 dolar aldım. 540 lira karşılığında.. En başından bi iki kuruş da olsa kenara atayım, sonra atılmıyor :)) bugün de iki tunik almak istiyorum sezon sonu indiriminden. Bakalım :)

Uzun uzun yazmışssın canım cok teşekkür ederım . Bızımkının ust ıkı dışı yenı cıktı 1 ay evvel. Dişide olmadığı ıcın mesela makarna tarzı bısey yemıyor, ev yapımı tb unlu kesme kuskus fılan var. Mesela bazen ondan yapıyoruz kendımıze yanınada mücver fılan diş olmadıgı ıcın cok saglıklı yıyemıyordu . Sımdıde bu alıskanlık oldu galıba tam olarak yıyemıyor dıyemem ama ugrasmıyor sankı yoksa ıstahı fılan acık bır bebek . Şuanda 4 dısı var, 2 alt 2 ust olacak şekilde . Yogurt muz sevıyor ama henuz tahın pekmez vs hıc vermedım , henuz

. Dun aksam yaptıgım corbadan yedırdım bugun babannesıne gıttı , eşim izinli . Çok taneli seylerı yemıyor yanı suanda bır sure cıgeneyıp gerı tukuruyor anlıcan .

Bir yazı rengim olsun dimi
Günaydınlaar

Dün akşam eve gidince hemen çocukları parka götürdüm , dönüşte fırına uğradık.
Ekmek ve tatlı aldık , 16 lira ile günü bitirdim.
Bakalım bugün ne olacak , yemek kartımı eve bıraktım eşime market alışverişi yapacak. Şimdi oturup bir liste hazırlamam lazım

Buarada dün bahsetmiştim cumartesı aksamı mısafırlerım olacak dıye. Ancak mesaıde oldukları ıcın onlar yemek yıyıp gelecegız dedıler, aparatıf bısıler hazırlarsın dedıler. İçli köfte siparişi verdim , başka ne yapabilirim bir tanede tatlı mı yapmalıyım bu durumda? Fikir isterim kızlar

Son düzenleme:
Ortak ev yatırım amaçlı ise ev evdir.
Ben şuna inanıyorum Allah evlenene ev alana yardım ediyor. Hiç beklemediğin yerlerden güzel şeyler çıkıveriyor. Sizin de inşallah işiniz denk gelecek.

cok güzel tavrınız ben de ınsAllah dıkkate alıcam bunları güzel bilgiler canım

Tanelileri seçme durumu bizim kızların birinde de vardı. Oyuzden mesela yayla corbasını daha saglıklı olmasına ragmen asurelik bugdayla değil pirinçle yapıyordum. Bu bi donem ya hepsine alışırlar zamanla 1,5 olunca bi baska 2 yas olunca bambaska olacaklar. Onemli olan bizim onlara istikrarlı şekilde doğru davranışları sunmamız. İşte yemek yemese de asla tv video karsısında yemek yenmeyecek, agzına tek bi kokma girsin diye normalde zararlı kabul ettiğim birşeyi vermemek gibi. Bence kritik nokta 3 yaş. 3 yastan sonra belli alışkanlıkları değiştirmek daha zor gibi. Seninkinin de dişleri yeterli zaman zaman huysuzlanması normal bence

Tv , vıdeo veya telefon elıne vermıyorum ama mutfakta elıne vermedıgım sey kalmıyor cam harıcı Tukurmeyı bıraz gecıktırmek ıcın sırf , bu ara elıne kasık verıyorum bırde tabak oda bana yedırıyor güya . Bu günlerde geçecek bugunlerı cok ozlıcem dıye tesellı oluyorum buara. Bırde buara tukurmenın dışında agzındakını elıyle cıkarıp yere atıyor. Sulu bısey bıle olsa

Ortak ev yatırım amaçlı ise ev evdir.
Ben şuna inanıyorum Allah evlenene ev alana yardım ediyor. Hiç beklemediğin yerlerden güzel şeyler çıkıveriyor. Sizin de inşallah işiniz denk gelecek.
Insallah canim
Evi annemlerin oturmasi icin almistik aslinda. Kendi evlerini muteahhit alir da bir daire yapana kadar otururlar sonrasinda satariz demistik iyi de oldu sicacik oturuyorlar hele su zor gunlerde icimiz cok rahat. Kredisi de odendi gitti az kaldi. 1000 lira odemem var sadece o ev icin.

Haha afacan desene bak mesela su soylediklerini yasadıgım donem cok zor geliyordu ama şimdi sen anlatınca gözümün önüne çok tatlı bir görüntü geldi. Bugunler cabuk gececek, bizim kızlar da okadar oyuncak arasında mutfaga girip dolaptan birseyler cıkarmaya bayılırlar, motor becerileri gelişir tahammul edebildiğin kadar bırak karıştırsın keşfetsin.

Kardeşinle ikiniz annenlere mi aldınız? Ne iyi etmişsiniz masallah

netflixte bi belgesel var yasamın baslangıcı ismi
0-3yas aralıgını anlatıyor kesınlıkle tavsiye ederim ben bayıldım eminim seversiniz
nasıl mukemmel bi dunya ve nası farkında degılız aslında
0-3yas hayatın en önemli dönemiymıs ben kesınlıkle bunu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…