Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Siz ne güzel bir şey yapmışsınız öyle. Ailenizi bu dönemde rahat ettiriyorsunuz ya sizin de hep işiniz rast gider büyüklerin duası ile.

Kardeşinle ikiniz annenlere mi aldınız? Ne iyi etmişsiniz masallah
Sagol canim
Siz ne güzel bir şey yapmışsınız öyle. Ailenizi bu dönemde rahat ettiriyorsunuz ya sizin de hep işiniz rast gider büyüklerin duası ile.
Aminn canim insallah
Cok uzuluyordum sobali buz gibi evde kaliyorlardi. Hayalimdi onlara ev almak aldik sukur olsun

Mama sandalyesinin altına örtü fılan serıyorum yoksa her hafta halıların yıkamaya gıtmesı gerekiyor Daha once uyuyamıyorum dıye sıkayet edıyordum sımdı maşallah sadece sabaha karsı uyanıp , emıp gerı uyuyor. Emzirme bıtınce onuda ozleyecegım , yemek tukurmesınıde . En ıyısı he he dıyıp geçmek

Bende ızlemek ısterım ancak hala vakıt yonetımımı ıyı yapamıyorum . Daha öncede yazmışımdır, cogu gun salonda oturamadan kendımı yatağa atıyorum. Şuanda zor açıkçası , gerçekten zor yanı tezgahta yemek hazırlamak, sofrayı kurmak, salata yapmak fılan ekstra efor ıstıyor. Sureklı kucağa gelmek ıstıyor veya tezgahta oturmak veyahut sandalyede duruyor. Ilk oglumdada yanıma alırdım bısey yaparken tezgahta beklerdı o benı . Buda bekliyor ama bu bıraz düşmeye meyıllı bır gorsenız yüzünde hep bır bölge morarık , tek parça halınde buyutebılırsem ne aaalaa . Deniz benim son cocugum , başka cocugum olmayacak . O yüzden dıyorum bosver kızım bunlarda geçecek cok ozleyecegım bugunlerı , ıste hayat koşturmacasında ne kadar oluyorsa anca o kadar tadını cıkarabılıyoruz

Günaydın dün akşam yanlız olduğum için temizliği akşam yaptım . Ani bir kararla da oturma odamın koltuklarını sildim çok iyi oldu burası aşırı isli ve pis topraklı bir şehir olduğu için evim çok çabuk kirleniyor camların önünü peteklerin üzerini yerleri sildiğim suları 2 kere değiştirmem gerekiyor koltukların sırt kısımlarının değdiği duvarları da cifle sildim elektrik düğmelerinin kenarlarını filanda tabi aynı yöntemle neyse ki çok temiz oldu içime sindi . Sil süpür sonra geç saatte birşeyler atıştırdım duş aldım yatağa yattım. Dalmakta güçlük çektim tabi baya çabaladım dün 0 harcama yaptık bugün markete gitmem lazım . pure hazel canım benim senden güzel haberler bekliyorum

Günaydinlar bugun erken başladım güne sabah 5 bucuktu çocuğun üstü açık diye kalktim bi baktım üstüne işlemiş komple değişim üst baş bu ara sık yapar oldu anlamadım bidahada uyumadim sabahtan eltime birakti eşim kuzenleriyle oynasın bugun yemek yapma yok yarin kahvaltiya komşum gelicek gidince altta şok var oraya gidip salatalik tarzi biseyler alicam bi masraf o

Merhaba canım , sen yeni misin diyesim geldi , Benımde oğlanın cok çişi geçer uzerıne . Kac yasında senın kı

Merhaba canım , sen yeni misin diyesim geldi , Benımde oğlanın cok çişi geçer uzerıne . Kac yasında senın kı
Eskiden beri takip ediyordum yazmıyorum canim benimki 3 yaşında girdi yazın bıraktı bezi geride bıraktık tutuyordu çok varsa uyandırdı bu sıra üşüttî heralde yapio ama komple üst baş batıp Allah'tan alez var yataginda

merhaba kızlar yazamadım yemeğimi yedim biraz yürüyüşe çıkcam şimdi dün bankada çok uğraştım arkadaşım geldi işyerine onunla oturdum biraz iyi geldi sohbet etmek.aile boyu hastayız kızlar öksürüyor ben de öksürük yok burnum ve gözüm akıyor akşam pogaça mayaladım sabah erken kalkıp yaptık kızımla annemle kızımın beslenme saati için koydum.1 tanede kendime getirdim çok güzel olmuştu

Selam kızlar
Esimin bacaginda kitle vardi
Dr biyopsi istemis ,birazdan yapilacakmis
Her turlu alinacak
Insaallah iyi cikar
Acayip canim sıkkın
Elim kolum kalkmiyor
Gucum yok
Dr lar hep en kotusunden baslar, her ihtimali dusunur ,elemek ister biliyorum ama yine de korkuyorum.ister istemez.
Mr ve renkli dopler sonucu iyi gibiydi aslinda
Bugun film de cekilmis
Bilmiyorum saniyeler icinde allak bullak oldum
Allah hayrla sonuclandirsin nerde varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…