- Konu Sahibi pure hazel
 - 

- #28.381

Siz ne güzel bir şey yapmışsınız öyle. Ailenizi bu dönemde rahat ettiriyorsunuz ya sizin de hep işiniz rast gider büyüklerin duası ile.Insallah canim
Evi annemlerin oturmasi icin almistik aslinda. Kendi evlerini muteahhit alir da bir daire yapana kadar otururlar sonrasinda satariz demistik iyi de oldu sicacik oturuyorlar hele su zor gunlerde icimiz cok rahat. Kredisi de odendi gitti az kaldi. 1000 lira odemem var sadece o ev icin.
Sagol canimKardeşinle ikiniz annenlere mi aldınız? Ne iyi etmişsiniz masallah
Aminn canim insallahSiz ne güzel bir şey yapmışsınız öyle. Ailenizi bu dönemde rahat ettiriyorsunuz ya sizin de hep işiniz rast gider büyüklerin duası ile.
Mama sandalyesinin altına örtü fılan serıyorum yoksa her hafta halıların yıkamaya gıtmesı gerekiyorHaha afacan desenebak mesela su soylediklerini yasadıgım donem cok zor geliyordu ama şimdi sen anlatınca gözümün önüne çok tatlı bir görüntü geldi. Bugunler cabuk gececek, bizim kızlar da okadar oyuncak arasında mutfaga girip dolaptan birseyler cıkarmaya bayılırlar, motor becerileri gelişir tahammul edebildiğin kadar bırak karıştırsın keşfetsin. 
Bende ızlemek ısterım ancak hala vakıt yonetımımı ıyı yapamıyorum . Daha öncede yazmışımdır, cogu gun salonda oturamadan kendımı yatağa atıyorum. Şuanda zor açıkçası , gerçekten zor yanı tezgahta yemek hazırlamak, sofrayı kurmak, salata yapmak fılan ekstra efor ıstıyor. Sureklı kucağa gelmek ıstıyor veya tezgahta oturmak veyahut sandalyede duruyor. Ilk oglumdada yanıma alırdım bısey yaparken tezgahta beklerdı o benı . Buda bekliyor ama bu bıraz düşmeye meyıllı bır gorsenız yüzünde hep bır bölge morarık , tek parça halınde buyutebılırsem ne aaalaa . Deniz benim son cocugum , başka cocugum olmayacak . O yüzden dıyorum bosver kızım bunlarda geçecek cok ozleyecegım bugunlerı , ıste hayat koşturmacasında ne kadar oluyorsa anca o kadar tadını cıkarabılıyoruznetflixte bi belgesel var yasamın baslangıcı ismi
0-3yas aralıgını anlatıyor kesınlıkle tavsiye ederim ben bayıldım eminim seversiniz
nasıl mukemmel bi dunya ve nası farkında degılız aslında
0-3yas hayatın en önemli dönemiymıs ben kesınlıkle bunu anladım
Ne güzel bişey yapmışssınız hakketten , içinizde cok rahat etmıstır boylelıkleSagol canim
Aminn canim insallah
Cok uzuluyordum sobali buz gibi evde kaliyorlardi. Hayalimdi onlara ev almak aldik sukur olsun
Hayırlısı cnm bakarsın kalp atışınıda dinlersinizKizlar kese var. Bebek icin 2 hafta daha bekleyelim dedi
Merhaba canım , sen yeni misin diyesim geldi , Benımde oğlanın cok çişi geçer uzerıne . Kac yasında senın kıGünaydinlar bugun erken başladım güne sabah 5 bucuktu çocuğun üstü açık diye kalktim bi baktım üstüne işlemiş komple değişim üst baş bu ara sık yapar oldu anlamadım bidahada uyumadim sabahtan eltime birakti eşim kuzenleriyle oynasın bugun yemek yapma yok yarin kahvaltiya komşum gelicek gidince altta şok var oraya gidip salatalik tarzi biseyler alicam bi masraf o
Normal süreci bu canım hadi hayırlısı olsunKizlar kese var. Bebek icin 2 hafta daha bekleyelim dedi
Bana da 5.haftada kese gösterildi.Bebek ve kalp atışı için iki hafta sonra cagrilmistim.Yani evet dendiği gibi süreç böyle canım.İnsallah iki haftaya kalbi de dinlersin..Kizlar kese var. Bebek icin 2 hafta daha bekleyelim dedi
Eskiden beri takip ediyordum yazmıyorum canim benimki 3 yaşında girdi yazın bıraktı bezi geride bıraktık tutuyordu çok varsa uyandırdı bu sıra üşüttî heralde yapio ama komple üst baş batıp Allah'tan alez var yatagindaMerhaba canım , sen yeni misin diyesim geldi , Benımde oğlanın cok çişi geçer uzerıne . Kac yasında senın kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?