Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok geçmiş olsun kitle olduğu zaman mutlaka biyopsi alınıyor hiç canını sıkma iyi sonuçlar gelecek inşallah

Cute yaa
Bizde esimle oglumuzun son bebegimiz oldugunu dusundukce icimiz eriyor
O arada niyeti bozuyor ama ben istemiyorum Allsh in gucune gitmesin
Isteyene versin bizimkilere ve cumlesine de hayirli omur

Insallah
Gecen yil da bagirsak polipinden ayni sıkıntili sureci yasamistik
Beklerken ici yaslaniyor insanin
15 gun gecmez simdi bize
Evet öyle oluyor babamda mideden sorun yaşamıştı aynı şeyleri yaşamıştık dua edelim kötü birşey çıkmasın

pure hazel çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ciceklientari çok geçmiş olsun. Umarım sonuç iyi çıkar.

Salı günü benim mutfağı detaylı gözden geçirme ve renklileri yıkama günüm. Her ikisini de hallettim. Çocuk odalarına yarın detaylı bakacağım ama bugün kızımım yere attığı kağıtları toparladım. Kurumuş hamur parçalarını çöpe attım. Bir süredir oynamadığı oyuncakları kilere kaldırdım. Nisan ayı başına kadar sormazsa tamamını göndereceğim:)

Bu ay kendime gri hırka ve kot pantolon aldım. Her ikisi de ay başında planladığım ürünlerdi.

Kızıma mevsimlik mont alacağım. Henüz bulamadım. Yine kızıma eğlen-öğren kartları ile kutu oyunu sipariş vereceğim.

Bu ay okumayı planladığım 4 kitaptan birini kitapçıdan aldım. Diğerlerini internetten söylerim.

Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşAllah hepimize sağlık versin.

Gecmis olsun insallah temiz cikar endise etmeyin
Zaten mr ve doppler de temizse biyopsi de temiz gelir yine de emin olmak icin almislardir

Çok sagolun kizlar,insallah dediginiz gibi sonuclanir.
Arabayi isyerinde birakmis ,otobuse binmis geliyor.
Babam da taburcu olacagi gun bizi beklememis pijamayla otobuse binip gelmisti eve. Bari taksiye bin.
Bende de arac yok ,cocuk uyuyor gidemedim
3 dikisi varmis .
Basina ne gelecegi belli degil hala diyorki ; ne olcaksa bu ay olsun bitsin nisanda urfaya gidicez. Hic iptal edemem. Orda yiyeceklerimi bile planladim.
Hala bogaz pesinde :)

Kizlar 800 liram var hesabimda ek dersle birlikte.
Yarim altin alacagim insallah

Saat 18.30gibi kuyumcular normal fiyaardan satis yapiyor mu

Geçmiş olsun canım böyle olması iyi bence kararlı ve sakin.

çok geçmiş olsun canım inşallah güzel çıkar temiz gelir sonuçlar

Nohut yahnimi ocaga koydum.
Yanima atistirmak aldim yaprak dokumunu actim.
5 gibi de pirinc pilavi yaparim yanina. Tursu yogurt yenir.
Esime baklava al demistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…