Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam selam 15:00 gibiydi yürüyüşe gittim geri dönüşte 3 tane market gezdim . Hayatımda ilk defa domates konservesi aldım 3 tane kahve aldım A101 de indirim vardı 1 tanesi bedavaya geldi 15 tl ödedim orada . Yerel marketten soğan , patates , havuç, ıspanak aldım soğan hala 5 tl patates 4 tl , ıspanak 4 tl kg fiyatları . 17 tl ödedim .O ara eşim aradı erken çıkmış defterdarlıkta işi varmış bitirmiş geldi birlikte eve geçtik . Bir kariyer sitesinden bir iş için aradılar . Gelin görüşelim filan o sırada hoparlördeydi telefon eşimle dinledik ama görüşmek istemedim. Daha önce çalıştığım bir sektördü ama o zaman ünv mezunu olmamıştım . Şimdi bambaşka şartlarda çalıştım geriye düşmek istemiyorum dedim. Kapattım ama üzüldüm çok çalışsam .çok uzun saatler ve düşük bir ücret ile başlayacağımı bildiğim hayatımızın düzeni kaçacaktı reddettim o yüzden . Domates çorbası , ıspanak yemeği yaptım . Çayın yanına puding yapacağım sıcak istediğimiz için yapmadım . Canım sıkıldı of

Hiç üzülme bence en iyisini yapmışsın çok şükür muhtaç degılsın canım evliliğinin en güzel zamanları zaten bebek istiyorsun yaza hamılelık olsa doğum fln bebegını büyütürsün ordan tayın olunca rahat rahat çalışırsın.Keyfını çıkar eşinle olmanın

Bugünkü harcamam 8.5tl öğle yemeği.Botumun biri geldi ayagımı sıkıyor geri yollayacagım 38numara ama kalıbı dar.Bunu gönderirsem 3.bot olacakArazı için aldığım daha gelmedı onun numarası yoktu 39 almıştım o olsa bari

Ağladım biraz itiraf edeyim

Selam kizlar
Bugun dersim erken bitti 11de eve gectim.
Firinda cop sis tavuk mantar yaptim yanina yogurtla onu yedim. Esim goreve gitti biraz gec gelir.
Bugun 0 harcama oldu benim icin.
Belki esime gelirken bazlama aldirtirim sabah tost yapariz cok seviyorum bazlama tostu

Akşam yemegi kırmızı mercimek çorbası ıspanak erişte yaptım bide çok acıktım birazdan sofraya oturcaz can09e benim eşimde evdeyken yapar o yüzden şanslıyız bence :)
Eşim tez yazarken izin almıştı evde olduğu dönemdi. Akşam eve bir geliyordum ne kadar yemek varsa ısıtıp yemiş tencereleri de lavabonun içine ıslatmış oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…