- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.643
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #28.541
Benımkı değişken ya , bazen yapar bazen yapmaz kafasına göre. Cogu zaman bulaşıkları makineye o atar, gecen aksam ben atmıştım dedım kı su makineye deterjan dokup, çalıştırır mısın bir işim var da dedim. Ay bana uzaylı gibi bakıyor, makineyi o doldursaydı ben yapsaydım bu işi da iyi . Mesela dun evdeydı valla yatakları toplamış butun yatak yorganı yatak odasında karyolanın uzerıne koymus. Cocukların odasındakını dolaba koymaya usenmıste, te yatak odasına getırmeye usenmemısOna karsi gardımı aldim ben de hep yorgun, hep hasta modundayim evde
Allah var bulasik yerlestirir, istersem eve supurge tutar ama bu sene az dersim var, 4 gunum bos neredeyse fazla ustune gitmiyorum
Hamile falan kalirsam o gunlere kullanacagim hakkimi :))
Hani en azindan bir kismi olur. Destek hesap gibi birsey olurİyi fikir pure yanlız özelde mi doğum yapacaksın 2000 yeter mi ?
guzel olur bnce de canım ben de kenara koydum bırıktırdıklerimi dogum parası hazırda dursun dıyeKizlar egerki bebis durumu kesinlesirse marttan kasima kadar aylik 250 bir köşeye atsam mi. 2000 tl kadat birikir. Hastane masraflarinin bir kismini karsilar
dedıgin gıbı ben fiyat aldm canım 4500 epıduralli normal yada sezeryan farketmıyoİyi fikir pure yanlız özelde mi doğum yapacaksın 2000 yeter mi ?
Hosgeldin.Herkese merhaba,
Denk gelince hoşuma gitti topic :) yeni yıl da başladı ama geç kalmadıysam bende dahil olabilir miyiim? :)
Doğru aslında pureciğim iyi fikirHani en azindan bir kismi olur. Destek hesap gibi birsey olur
24 yaşındayım, 1 buçuk yıllık evliyim. Yazılımcıyım, çalışıyorum. Bizde yıl başından beri her ay bi cumhuriyet altın almayı hedefledik şimdilik iyi gidiyoruz. Onun haricinde 5 tl ve bozuk paraları biriktiriyoruz yaz tatili için. Evlendiğimizden beri bebiş istiyoruz ama nasip olmadı ben tedavi görüyorum şuan bebek olursa altınlar ona harcancak. Böyle işte :)Hosgeldin.
Kendinden bahseder misin
Hoşgeldinizzzz24 yaşındayım, 1 buçuk yıllık evliyim. Yazılımcıyım, çalışıyorum. Bizde yıl başından beri her ay bi cumhuriyet altın almayı hedefledik şimdilik iyi gidiyoruz. Onun haricinde 5 tl ve bozuk paraları biriktiriyoruz yaz tatili için. Evlendiğimizden beri bebiş istiyoruz ama nasip olmadı ben tedavi görüyorum şuan bebek olursa altınlar ona harcancak. Böyle işte :)
Nufusun kalabalik olldugu sehirlerde cok konforsuzmus devlet hastaneleri. Mesela dogumdan sonra yaninda refakatci kimse olmuyormus vs.Ben burada hamile kalır Doğum yapmam gerekirse direk devlet hastanesinde doğum yapacağım inşallahburada özel hastanede bir doktora gidiyorum 6 ayda bir kontrole oda zaten devletin doktoruymuş geçmişte . Ama özel hastaneler d sınıfı filan o kadar fena kötüler . Bizim çevremizdekiler hep o doktora gidip daha sonra doğumu devlette yapıyorlar . Geçen gün bir arkadaşımız o Hastanede Doğum masasında su istemiş kadına alkol vermişler oda panikle içmiş birkaç yudum . Bunu duyunca iyice korktum kontrol için özele gidip doğuma devlete gitmek mantıklı gelmeye başladı . Asker polis eşleri ile de zaten devlette daha farklı ilgileniliyor. Bir arkadaşım yine 2 ay önce Doğum yaptı dikiş anında eşini alalım istersen bebeği görür resim çekeriz filan demiş ebe .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?