- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- 

- #28.581
Gebelikte normalmis yukselmesiPure canım senin prl yüksekti onun için naptınız?pure hazel 
o zaman gebelik yoktu :) neyse canım sağlıkla büyüsün tutunsun da gerisi önemli değil..Gebelikte normalmis yukselmesi
sol altta temalari duzenleyebiliyorsun :))bu nee her yer pespembe olduuuu
Tam mor'a alışıyorduk kibu nee her yer pespembe olduuuu
düzenledim gene aynısı o kadar biliyoruz tabisisol altta temalari duzenleyebiliyorsun :))
Gözlerim kör oldu gerçektendüzenledim gene aynısı o kadar biliyoruz tabisibi denesene sende? geçici değilse bildirelim ben o emojiyi seviyoruuum biliyorsun demi dediğim emojiyi. 
yaptım tema mavi kullan dedim alt mavi üst mavi geri kalan her yer pesbembe oldu yine.sol altta temalari duzenleyebiliyorsun :))
Ay tövbe yarabbim valla ben konfor filan istemiyorum normal sağlıklı olalım yeter burada şartlar belli zaten.Benimde arkadaşım geçenlerde özelde doğum yaptı, doğumdan sonra göğsüm ağrıyo göğsüm ağrıyo diyp durunca bi gidiyolar ki kaburgasını kırmışlar doğumdaBende duyunca bi korkmuştum özellerden 
hiç 28₺ su faturası görmedim :)Dün su faturası gelmiş 5 m3 28 lira biz şok. Kullanımda bir farklılık azalma olmadı aynı aslında. 
hoşbuldummHoşgeldiniz.Bildiğiniz gibi değil her telden var, siz de katılsanıza 
Onden bebek icin butce ayirmak iyi fikir aslinda. Bu arada diyollaaa ki bebek kismeti ile geliyormus:)) Ben pek bi pozitifim inaniyorum kismetli olacak veledim:)) Benim doktorum da universitede akademik ama okulda bakmiyor ozeline gidiyorum testleri univ hastanesine yonlendiriyor. Henuz dogum Kac para ogrenmedim.Yaa evet oldukca masrafli bi sürec.
Memlekette yapayim diyorum eger olursa. Daha rahat ederim
Benim de Ilk oldu zaten sanirim son da olurhiç 28₺ su faturası görmedim :)
hoşbuldumm ❤ hoş bir sohbet havası var sevdim burayı fırsat buldukça sık sık gelirim
Tsh ina da mutlaka baktir. Test Sonucuna gore normal skalada olsa da kadin dogumcular 2,5 ustu tsh istemiyorlar. Benim 3,15 cikti tiroid ilacina baslatti.Gebelikte normalmis yukselmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?