Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hoşgeldiniz, aramızda bir de yazılımcının olması güzel oldu yasınız küçükmüş biraz gezin tozun sonra bebiş düşünürsünüz bence

Bi yaş küçültmüşüm kendimi geçen ay 25 oldum alışamadım zaten tedavi falan derken yine 5 6 ay geçer gibime geliyo, inşallah o kadar bekletmeden gelir tabi de :) bazen bende daha küçüğüm diyorum da sonra da küçükken olmuyosa yaş geçtikçe hiç olmazsa diye panikliyorum garip bi konu bebiş konusu

Kizlar egerki bebis durumu kesinlesirse marttan kasima kadar aylik 250 bir köşeye atsam mi. 2000 tl kadat birikir. Hastane masraflarinin bir kismini karsilar
Olabilir canım çokta güzel olur. Özelde mı yapmayı dusunuyosun doğumunu ?
Ben 2017 aralıkta doğum yaptım , 5500 doktor ucretı ıdı , 3000 bın lıra hastane, 1000 lıra agrı kesıcı taktırdım kendıme ekstra agrı pompası adı , 1500 lırada tup bağlama ıslemı

İstanbulda devlette doğurmak bıraz yurek ıstıyor, cocugu ıcımde buyuturdum sanırım

Hoşgeldin Biraz tadını cıkarsaydınız canım hemen o strese gırmıyeydınız , bır sorun mu var pekı neden tedavı ?

Yaa evet oldukca masrafli bi sürec.
Memlekette yapayim diyorum eger olursa. Daha rahat ederim

Aksam gelince öp basina koy sen o zaman o adami :))
benimki cogu zaman kirli corap koleksiyonu yapar odalarda kapi arkasinda orda burda

Aynen bazi sehirlerdeki devlet hastaneleri ozelden guzel.
Bazi özeller var ki kalabalik devlet hastanleri gibi
Muayene için burada özele gidiliyor devlete hiç gitmedim açıkcası . Ama Doğum gibi büyük bir olay için bu son duyduklarımdan sonra galiba yapamam gibime geliyor cesaret edemem sanki . Ama tabi o anki şartlar ne gösterir orasını da bilemiyorum . Biraz sağlık için korkunç bir şehir o gerçek . Ama Doğum aşırı çok olduğu için o konuda aşırı başarılılar bence hahaha

Hoşgeldin Biraz tadını cıkarsaydınız canım hemen o strese gırmıyeydınız , bır sorun mu var pekı neden tedavı ?
Hoşbuldum Hipofiz bezimde adenom var prolaktinimi yükseltiyo, doktorların önceliği adenom tabi onu yoketmek istiyolar bebekten önce ama bakalım hayırlısı olsun

Benimde arkadaşım geçenlerde özelde doğum yaptı, doğumdan sonra göğsüm ağrıyo göğsüm ağrıyo diyp durunca bi gidiyolar ki kaburgasını kırmışlar doğumda Bende duyunca bi korkmuştum özellerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…