- Konu Sahibi pure hazel
- 

- #28.561
Mart ayında 1 yaşında olacak oğlusummm hayatın anlamı onlar misss onlar ogluşa isteyelim kızınıYaa kaç yaşında aslan parçasıbizim de kedigillerden bir kızımız var 
Onu bilmiyorum arkadasım Doğum yaptı özel odada eşiyle kaldılar .Nufusun kalabalik olldugu sehirlerde cok konforsuzmus devlet hastaneleri. Mesela dogumdan sonra yaninda refakatci kimse olmuyormus vs.
24 yaşındayım, 1 buçuk yıllık evliyim. Yazılımcıyım, çalışıyorum. Bizde yıl başından beri her ay bi cumhuriyet altın almayı hedefledik şimdilik iyi gidiyoruz. Onun haricinde 5 tl ve bozuk paraları biriktiriyoruz yaz tatili için. Evlendiğimizden beri bebiş istiyoruz ama nasip olmadı ben tedavi görüyorum şuan bebek olursa altınlar ona harcancak. Böyle işte :)
Hoşgeldiniz, aramızda bir de yazılımcının olması güzel olduyasınız küçükmüş biraz gezin tozun sonra bebiş düşünürsünüz bence 
Aynen bazi sehirlerdeki devlet hastaneleri ozelden guzel.Onu bilmiyorum arkadasım Doğum yaptı özel odada eşiyle kaldılar .
Olabilir canım çokta güzel olur. Özelde mı yapmayı dusunuyosun doğumunu ?Kizlar egerki bebis durumu kesinlesirse marttan kasima kadar aylik 250 bir köşeye atsam mi. 2000 tl kadat birikir. Hastane masraflarinin bir kismini karsilar
Hoşgeldin24 yaşındayım, 1 buçuk yıllık evliyim. Yazılımcıyım, çalışıyorum. Bizde yıl başından beri her ay bi cumhuriyet altın almayı hedefledik şimdilik iyi gidiyoruz. Onun haricinde 5 tl ve bozuk paraları biriktiriyoruz yaz tatili için. Evlendiğimizden beri bebiş istiyoruz ama nasip olmadı ben tedavi görüyorum şuan bebek olursa altınlar ona harcancak. Böyle işte :)
Yaa evet oldukca masrafli bi sürec.Olabilir canım çokta güzel olur. Özelde mı yapmayı dusunuyosun doğumunu ?
Ben 2017 aralıkta doğum yaptım , 5500 doktor ucretı ıdı , 3000 bın lıra hastane, 1000 lıra agrı kesıcı taktırdım kendıme ekstra agrı pompası adı , 1500 lırada tup bağlama ıslemı
Aksam gelince öp basina koy sen o zaman o adami :))Benımkı değişken ya , bazen yapar bazen yapmaz kafasına göre. Cogu zaman bulaşıkları makineye o atar, gecen aksam ben atmıştım dedım kı su makineye deterjan dokup, çalıştırır mısın bir işim var da dedim. Ay bana uzaylı gibi bakıyor, makineyi o doldursaydı ben yapsaydım bu işi da iyi . Mesela dun evdeydı valla yatakları toplamış butun yatak yorganı yatak odasında karyolanın uzerıne koymus. Cocukların odasındakını dolaba koymaya usenmıste, te yatak odasına getırmeye usenmemıs
Bazen esereklenır kaldırır halı silkeler, evi süpürür bişiler yapar. Yap dersin yapmaz, yapmasını beklemezsin temizlik yapar. Bazısı ustunu basını ındırıdıgı gıbı yerde bırakırGene cevremdekı eslere gore da yanar donerlı yardımsever bır koca elimizdekiyle yetiniyoruz yani bizde 
Hemde sana yardımları olur aılenın ,Yaa evet oldukca masrafli bi sürec.
Memlekette yapayim diyorum eger olursa. Daha rahat ederim
Muayene için burada özele gidiliyor devlete hiç gitmedim açıkcası . Ama Doğum gibi büyük bir olay için bu son duyduklarımdan sonra galiba yapamam gibime geliyor cesaret edemem sanki . Ama tabi o anki şartlar ne gösterir orasını da bilemiyorum . Biraz sağlık için korkunç bir şehir o gerçek . Ama Doğum aşırı çok olduğu için o konuda aşırı başarılılar bence hahahaAynen bazi sehirlerdeki devlet hastaneleri ozelden guzel.
Bazi özeller var ki kalabalik devlet hastanleri gibi
HoşbuldumHoşgeldinBiraz tadını cıkarsaydınız canım hemen o strese gırmıyeydınız , bır sorun mu var pekı neden tedavı ? 
Canim kac oluyor prolaktininHoşbuldumHipofiz bezimde adenom var prolaktinimi yükseltiyo, doktorların önceliği adenom tabi onu yoketmek istiyolar bebekten önce ama bakalım hayırlısı olsun 
4bucukHemde sana yardımları olur aılenın ,
buyuk oğlan kac yasındaydı senın ?
Benimde arkadaşım geçenlerde özelde doğum yaptı, doğumdan sonra göğsüm ağrıyo göğsüm ağrıyo diyp durunca bi gidiyolar ki kaburgasını kırmışlar doğumdaMuayene için burada özele gidiliyor devlete hiç gitmedim açıkcası . Ama Doğum gibi büyük bir olay için bu son duyduklarımdan sonra galiba yapamam gibime geliyor cesaret edemem sanki . Ama tabi o anki şartlar ne gösterir orasını da bilemiyorum . Biraz sağlık için korkunç bir şehir o gerçek . Ama Doğum aşırı çok olduğu için o konuda aşırı başarılılar bence hahaha
Anladım canım hemen hemen 5.5 olacak doğuma kadar ,4bucuk
Kafasına göre değişiyo en yüksek 58 gördük şuan 29 30 arasıCanim kac oluyor prolaktinin
Anladım canım sorun varken tabı uzerıne gıdın yasınızda henüz kucukken sızın ıcın avantaj olur .Kafasına göre değişiyo en yüksek 58 gördük şuan 29 30 arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?