- 14 Ekim 2015
- 3.853
- 14.696
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
- 

- #28.601
bizim burada su çok pahalı/idi 50-60 civarı gelirse kendimi sorguluyorum bu fatura bizim mi diye?Benim de Ilk oldu zaten sanirim son da olur
Bir defa basima geldi muayene icin sira numarasi aldim Ogleye dogru idi erken cikmis. Ogleden sonra 2 oldu hala gelmeyip de hic bir bilgilendirme yapmayinca dogru bashekimlige cikmistim. Sonuc: ortalik biraz senlendiValla hadlerini aşan bir dil kullanirlarsa 184ü arayin. Saglik ocaklari icin de gecerli hastanler icin de.
184 guzel ilgileniuor tekrar dönüs yapiyorlar. Ayrica hastane sizi arayip yasadiginiz durumu vs soruyor. Tedirgin oluyorlar .
Sizin ora nere?? Sanirim secim oncesi bir indirim olmus.bizim burada su çok pahalı/idi 50-60 civarı gelirse kendimi sorguluyorum bu fatura bizim mi diye?
iyileride çok devlette ama ikizinden birini karnında kaybettim araştırmaya yolladı özel deki doktorum bi cihaz orda varmış diye bi doktor kadın ve asistanı vardı iceri bi beni aldılar ultrason çalışırken durumumu bebek karnında öldü orda hala ddim ciddimisin ya deyip güldü bide aptalim anlamadim üzgünüm ztn sonra niye vermedim ağzının payını diye çok kızdım kendime icerledim yanidevlet hastanelerinde insan gibi davranmiyorlar ya da bana hep oyleleri denk geldi hamilesin hassas bir dönemdesin zaten insanı herşeyden sogutabiliyorlar.sadece doğum devlet Hastanesi'ne gittim bir kere erken doğum riskim var diye doktorum oraya yönlendirdi neler gördüm neler kadın doğuruyorum diyor kadına git sen daha doğurmazsın diyip kovuyorlardi merdivenleri inip çıkacakmış sedyeye bile almadılar etrafımda ki bütün kadınları bagırıp azarliyorlardi bir de normal doğum yaptığını düşün öyle bir ortamda döverler adamı bu hastane de İstanbul da yani
Bizim kız 3,5 yaşında 1aylıktan buyana biz de. Saf kan sokak kedisiMart ayında 1 yaşında olacak oğlusummm hayatın anlamı onlar misss onlar ogluşa isteyelim kızını
ankara. evet indirim oldu ama hala çok pahalı eskiden 80-90 gelirdi şimdi 50-60 civarı geliyor.Sizin ora nere?? Sanirim secim oncesi bir indirim olmus.
Tabisi de cahil degilsinn :))düzenledim gene aynısı o kadar biliyoruz tabisibi denesene sende? geçici değilse bildirelim ben o emojiyi seviyoruuum biliyorsun demi dediğim emojiyi. 
Dağ esintisi galiba beyazlar içindiKızlar a 101 e abc dağ esintisi ve renklileri için Matik geliyor ben daha önce almıştım dağ esintisi ama ben hem renkliler hem de beyazlar için diye almistım üzerinde hiç bir şey yazmiyordu benim aldığım sadece beyazlar için miydi bileniniz var mı
Banada o civarda geliyor nedense azalmıyor benim faturalarankara. evet indirim oldu ama hala çok pahalı eskiden 80-90 gelirdi şimdi 50-60 civarı geliyor.
Afiyet olsunSize bu satırları yazarken mantımı kaşıklıyorum aynı zamandaAllahım nasıl canım çekmis tabağı yalayasım var 
Elektrik benim 77geldi normalde 90gelir biraz ındırım olmuş sanki kokusu çıkar bakalım.44tl eczanede 20tl markette öğle yemegı 10tl manti 10tl.
ankara’ da mısın?Banada o civarda geliyor nedense azalmıyor benim faturalar
bence de canım ben de dolar olarak koydum olmadı altın bozarız artkVallakronikuykucu iyi fikir gibi geldi bana. 2bin lira birikir. Gerisi de butcemizi zorlamaz 
Tekrar baktım lavanta tazeliği ama oda beyazlar için galibaDağ esintisi galiba beyazlar içindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?