Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Valla hadlerini aşan bir dil kullanirlarsa 184ü arayin. Saglik ocaklari icin de gecerli hastanler icin de.
184 guzel ilgileniuor tekrar dönüs yapiyorlar. Ayrica hastane sizi arayip yasadiginiz durumu vs soruyor. Tedirgin oluyorlar .
Bir defa basima geldi muayene icin sira numarasi aldim Ogleye dogru idi erken cikmis. Ogleden sonra 2 oldu hala gelmeyip de hic bir bilgilendirme yapmayinca dogru bashekimlige cikmistim. Sonuc: ortalik biraz senlendi

kızımın gözlüğünü aldım 50 tl ona birazda çiğ badem aldım 12 tl bugünkü harcamam evde limon kalmamış pazar var ama ben geç çıkcam bugün

bende 2 dogumumuda devlette yaptım ilki gatadaydı özel gibiydi zaten o zamanlar sadece askeri personel vardı
2.de tıp fakültesinde oldu ikisinde de cins ebelere denk geldim

iyileride çok devlette ama ikizinden birini karnında kaybettim araştırmaya yolladı özel deki doktorum bi cihaz orda varmış diye bi doktor kadın ve asistanı vardı iceri bi beni aldılar ultrason çalışırken durumumu bebek karnında öldü orda hala ddim ciddimisin ya deyip güldü bide aptalim anlamadim üzgünüm ztn sonra niye vermedim ağzının payını diye çok kızdım kendime icerledim yani

Kızlar a 101 e abc dağ esintisi ve renklileri için Matik geliyor ben daha önce almıştım dağ esintisi ama ben hem renkliler hem de beyazlar için diye almistım üzerinde hiç bir şey yazmiyordu benim aldığım sadece beyazlar için miydi bileniniz var mı

Dağ esintisi galiba beyazlar içindi

Size bu satırları yazarken mantımı kaşıklıyorum aynı zamandaAllahım nasıl canım çekmis tabağı yalayasım var
Elektrik benim 77geldi normalde 90gelir biraz ındırım olmuş sanki kokusu çıkar bakalım.44tl eczanede 20tl markette öğle yemegı 10tl manti 10tl.

Afiyet olsun
Bizde de taze fasulye ve salata var, yasasin buzluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…