Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yazılımcıyım ben evden çalışıyorum, onun avantajı haftada bi gün ofise gidiyorum acil durumlar haricinde piyasa çok kötü zaten işten çıksam bende bulamam yeni iş sanırım
Aman sakın canımmmmm . İşine sahip çık. O kadar kıymetli ki artık en kötü iş bile.

6,21 den aldım bende zararım çok büyük hayırlısı artık

ben yazmıyorum genelde kk yaptıgı için harcamalarını öğlen yemeklerini falan nakit çok taşımaz ama aylık bir miktar ayırıyor cüzdanımda bulunsun diye

Günaydın bende yeni uyandım burnum kapalı boğazım da aynı şeklinde akşam yemekten sonra annemin getirdiği ada çayı ile gargaraya başlayacağım o iyi gelir akşama ezogelin çorbası , tepsi mantısı , limonata , etimek Tatlısı yapacağım. Evdeki en pratik olan aletim profesyonel saç kurutma makinam saçlarım baya uzun olduğu için normal makina çok zorlardı. Ayrıca tabikiiiii düdüklü tencerem o olmazsa ben bir hiçim 4 dk da mercimek çorbası, 7 dk da eti kemiğinden ayırıyor , 15 dk da akşamdan ıslattığım fasulye veya nohut pişiriyor kolayca şahane oluyor. birde arçeliğin valsosu var oda çok pratik benim evde

Oylesi onerilmiyor. Yoksa yer sikintili Bizde de direk Oylesini alir gecerdim

Gecmis olsun tsh in aslinda yuksek degil ki normal degerlerde. Doktorun ne dedi? T3/T4 filan da baktirsaydin bi

Bende bı ara nıyetı bozdum ama 3500 lıra fılanlar, her sey kurutulmuyormuş kazak vs cekıyor dedıler. Bırde olduğu odayı cok nemlendırıyormus benım koyacak yerım yok acıkcsaı yanı varda tadılat olması lazım balkon olur ancak ama yerden bıraz yukseltıp , onune akardıyon kapı takılması fılan lazım

ikeada paracıkları harcadım geldım kızlar tabiki kk ve 9 taksit.
bebıse oda yapmadık ıkea hemnes dıvan vardı sıfonyer aldm bugun bıde besık almıstık ıste 3ünü kullanıcaz ınsAllah
aydınlatma aldm odasına sarkıt abajur baslıgı seklınde bide bana bı kac ıvır zıvır 1572tuttu 150lirası kargo

Gecmiş olsun canım , 2.5 kadar normal dıye kabul edıyorlar sanıyorum . Cok kucuk mg halledılır aslında , ılaclarını aksatma değer cok yüksek degıl ama tsh ınanılmaz yorgunluk yapıyor

İyi günlerde kullanın parayı boş birşeye harcamadın canımm alınması gereken şeylerdi

makinenin üstüne de olur deniyordu, kullanım talimatına uyarsan sıkıntı duyulacağını düşünmüyorum.. atıyorum 40derece sen 60ta kurutursan olmaz gibi düşünüyorum..

Canım , hayır olsun ne si var eşinin?

Ben dizi izlemiyorum sadece İstanbullu gelin izliyebiliyorum . Oda genelde cuma aksamı herkes uyuyunca baktım rahat ızlıyemıcem hıc ızlemıyorum yayın saatinde.
Bugun evde temizlik var, yarın aksam eşimin yemeği var . Evde lazer yapmam lazım yarın . Cumartesı mısafır, pazar gunu kv mevludu var. Bu aksam kendıme bı elbıse bakmaya gıtmek ıstıyorum , bakalım annem 1 saat çocukları ıdare ederse elbıse alacağım bu aksam

Ayni durum bizim evde de gecerli. Biraz tadilat isleri var.

Gecmis olsun tsh in aslinda yuksek degil ki normal degerlerde. Doktorun ne dedi? T3/T4 filan da baktirsaydin bi

t3 te t4 te paralel oranda yüksek
Küçük bir araştırma ile aslında 1- 2 seviyesinde olması gerektiğini öğrenince keyfim kaçtı. Basit bir diyetle çözülür diye umuyorum.

makinenin üstüne de olur deniyordu, kullanım talimatına uyarsan sıkıntı duyulacağını düşünmüyorum.. atıyorum 40derece sen 60ta kurutursan olmaz gibi düşünüyorum..
Benım camasır makınem arka balkonumda canım , boyle onunde kapı var yan duvarlarında raflar var deterjanlar ıcın . Ustunde de kombı asılı , kurutma mecburen on balkona olmak zorunda orası da mecburen katlamalı camlı ama su gırıyor yagmur yagınca ıste ısı var yanı . Esımde cok sıcak bakmıyor ama ben camasır derdınden yıldım, sepetın dıbı gorunmuyor

yazın hadi balkona asmak zevkli de kışın gerçekten bir dert.. benim de kiler gibi boş bir odamsı bir yerim var oraya atıyorum.. ama toz mevzusu can sıkıcı yıkanıyor hala misli misli toz çıkıyor asarken çırptığımda..

Kizlar gunaydin. Erkenden uyudum daha yeni uyandik. Bugun evdeyim. Menuleriniz guzel bende aksama ne yapsam diye dusunuyorum

Düdüklü tencerelerim vazgecilmezim. Elemtrikli süpürgem de oyle.
Ipli sogan dograyicim var birde.. cok pratik
Bizde bu aksam kuru ve pilav var . Yanında turşu ve ayran ile yiyoruz. Yarına Allah kerim.

Benim evde kullandığım yardımcılarım :)

Süper şef var tupper buyuk boy, soğan, salatalık, domates , maydonoz , dereotu gb herseyı yıkabılıyorum .
Coğul kullanmışım ama tekilim varmış benim

Gecmiş olsun canım , 2.5 kadar normal dıye kabul edıyorlar sanıyorum . Cok kucuk mg halledılır aslında , ılaclarını aksatma değer cok yüksek degıl ama tsh ınanılmaz yorgunluk yapıyor

Biraz yediklerime dikkat edeyim diyorum 2 haftadır yorgun hissediyorum ama baygın gibi hiç ayılamıyorum.
Ben 1 2 arası olsun isterim ama bu boğazla ne mümkün

Benım ıkı balkonum var , bırı 3 metre dıgerı 5 metre ıcerde ve dısarda ıpler var. Ama ıcerı asıncada zaten kısın ortalık bı karanlık, iyice zıfırı oluyo ıcerısı . Sıgara ıcmeye yer kalmıyor, efendım ılla kurusun cabuk kurusun dıye peteklere atıyorum . Bızım bu sene evde cok ısımız var ama hıc bulaşasım da yok anlattım ya teker teker dokulmeye başladı ne bılım badana lazım , kapıların boyanması lazım , tabak çanaklar bısey oldu yenılenmesı lazım , bebek olunca herseye aynı anda hakım olamıyorum sankı bır yandan eşya yığılmaya başladı gıbı hıssedıyorum ,ki epeycede eşya verdım , attım ,sattım yok hala var yani bi yığındı. Yine içime bı fenalık bastı . Haftayada kaynımın eglencesı, asker uğurlaması var 2 gun . Eh sonrakı haftalarda sınavlar baslar ben ıptal bılıyosun benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…