- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
- 

- #28.641
Evde balık yapamıyorum uzun zamandırBen balik dusunuyorum gelince hemen Firina atarim pisene kadar da salata. Oldu bitti
Gunaydın ben tutmuyorum kalem kalem ama belli oluyor. Karttan harcıyoruz marketi falan. Genelde de eksik dışında çok açılmaz, işte tatlı, abur cubur falan alır bazen. Asıl bence rastgele teknolojik ürün alan ya da aylık düzenli kıyafet harcaması yapan eş sıkıntıGünaydın kızlar ,
Dükkanı ben acıyorum bugün galiba
Dün 10 lira harcama yaptım sigara parası
Bu sabah oğlana 10 lira kitap parası verdim , ama asıl bizim evin gideri cok ya . Siz eslerınızın harcadıklarını yazıyor musunuz veya kontrol altında tutuyor musunuz? Aksamları genelde ekmek vs almaya markete gıden o , gıtmısken onuda alayım bunuda alayım yapıyor ve o ne harcıyor hıc bılmıyorum
İstediğim koca tipiGunaydın ben tutmuyorum kalem kalem ama belli oluyor. Karttan harcıyoruz marketi falan. Genelde de eksik dışında çok açılmaz, işte tatlı, abur cubur falan alır bazen. Asıl bence rastgele teknolojik ürün alan ya da aylık düzenli kıyafet harcaması yapan eş sıkıntıeski iş yerinde bi arkadaşın eşi vardı günlük sabahtan trendyola girer, sepeti doldururdu hem kendine hrm bizim arkadasa. Soylemezdi de hiç, Bir hafta sonra kargo gelirdi iş yerine kadına sana da şunu aldım derdi eğlenceli bi tip 
Aa evet profesyonel saç kurutma makinaları çokiyi ya, lisedeyken çok almak istemiştim sonra hiç bir zaman okadar ilgilenemedim saçlarımla:) kazanlı ütü ben de sadece toplu ütüde kullanıyorum. Gecen gün kurutma makinasından eşimin gomleği bir çıktı, direk askıya astımUtu bizde cok kullanilmaz ayda iki kez anca. Cok kullanacak olsam kesin ben De kazanli Utu alirdim. Dudukluyu sadece nohut fasulye ve kemikli ete kullaniyorum ama dun aksam fasulye Cok gec pisince keske deneseydim dedim. Kurutma makinesi De en kisa surede alacak listesinde. Yakin zamanda tavsiye soracam. Benim bu ara zamandan en Cok kazandiran esya sac kurutma makinesi. Evdeki teklemeye baslayinca gittim kuafor lerin kullandiklarindan aldim Kalin firca ile sacimi Cok kolay fonleyebiliyorum. Su an gebelikten oturu uzak duruyorum ama flormarin surulebilir oje kurutucusu da Cok iyiydi.
Benim cacık dediğim genelsde semizotu cacığıdır. Yaz kış çok severim, yazdan doğrayıp atıyorum buzluga, buzlu öıkarıp yogurda karıştırıyorum direk, son poşete geçtim. Birazda salatalık koydum ama semizotu kadar pratik gelmediMenulerde hep cacik var da siz bu salataliklari aliyor musunuz yoksa gecen yazdan rendelenmis halde buzluga mi atmistiniz?
Ev hanımısın sanırım. Eğitimin ne? Ben de ev hanımıyım iş bulmak oldukça zor artık. Ev ekonomisine dikkat ederek de ev bütçesine katkı sağlanıyor ben de buradaki arkadaşlardan öğreniyorum tasarruf yöntemlerini.Hayırlı kandillerben hep evde olduğum için harcamam hep 0 yemeklikte bu ara hep buzluktan yapıyorum tasarrufun zirvesindeyim galiba 
çok iyi gelmiş. biz de bebek olduğu için tasarruf yoluna gitmedim bu kışBize de 142 geldi, evin cepesi cok iyi yakıtı az tuketiyor
ben buzluğumu konservelerimi çoktan bitirdim sadece 1 yemeklik karnıyarığım kaldıBuzluğum dolu ama çıkarıp yapasım gelmiyor yarın kendimi zorlıyayim da yesil fasulye cikarayim yanina da bulgur pilavi salata cacık
Yazılımcıyım ben evden çalışıyorum, onun avantajı haftada bi gün ofise gidiyorum acil durumlar haricindeEv hanımısın sanırım. Eğitimin ne? Ben de ev hanımıyım iş bulmak oldukça zor artık. Ev ekonomisine dikkat ederek de ev bütçesine katkı sağlanıyor ben de buradaki arkadaşlardan öğreniyorum tasarruf yöntemlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?