Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benım ıkı balkonum var , bırı 3 metre dıgerı 5 metre ıcerde ve dısarda ıpler var. Ama ıcerı asıncada zaten kısın ortalık bı karanlık, iyice zıfırı oluyo ıcerısı . Sıgara ıcmeye yer kalmıyor, efendım ılla kurusun cabuk kurusun dıye peteklere atıyorum . Bızım bu sene evde cok ısımız var ama hıc bulaşasım da yok anlattım ya teker teker dokulmeye başladı ne bılım badana lazım , kapıların boyanması lazım , tabak çanaklar bısey oldu yenılenmesı lazım , bebek olunca herseye aynı anda hakım olamıyorum sankı bır yandan eşya yığılmaya başladı gıbı hıssedıyorum ,ki epeycede eşya verdım , attım ,sattım yok hala var yani bi yığındı. Yine içime bı fenalık bastı . Haftayada kaynımın eglencesı, asker uğurlaması var 2 gun . Eh sonrakı haftalarda sınavlar baslar ben ıptal bılıyosun benı :63:
benim de iki balkon var önde çamaşır ipi yok.. arka mutfak balkonuna asıyorum yazın iyi oluyor hemen kuruyor topluyorsun...
değişmesi gerekenler yapılması gereken tadilatlar.. işin içine girersen o da epey maliyet tutar.. bizim su tesisatı da eski bazen sarı su akıyor bildiğin..ıyy.. işte eski bina olunca.. hiç bişey de yapılmayınca böyle..
yaa evet bir de sınavlar başlayacak.. seni biliyorum bilmem mi :) Allah kolaylık versin bizlere..

benim de iki balkon var önde çamaşır ipi yok.. arka mutfak balkonuna asıyorum yazın iyi oluyor hemen kuruyor topluyorsun...
değişmesi gerekenler yapılması gereken tadilatlar.. işin içine girersen o da epey maliyet tutar.. bizim su tesisatı da eski bazen sarı su akıyor bildiğin..ıyy.. işte eski bina olunca.. hiç bişey de yapılmayınca böyle..
yaa evet bir de sınavlar başlayacak.. seni biliyorum bilmem mi :) Allah kolaylık versin bizlere..
Bak bu ssabah babam demıstı alt katta ki eve bızım tuvaletten su akıyormuş . Bızım bınada eskı bına aslında bakımlı yapımlı bına ama hep ıste bakımlı tutmak lazım , orası bozuldu kalsın, burası dokuldu kalsın . Mutfak balkon kapısıda bozuldu pımapen kolda bı sıkıntı var :(
Hem parası hem ısı kım uğraşacak bunlarla ya

Bak bu ssabah babam demıstı alt katta ki eve bızım tuvaletten su akıyormuş . Bızım bınada eskı bına aslında bakımlı yapımlı bına ama hep ıste bakımlı tutmak lazım , orası bozuldu kalsın, burası dokuldu kalsın . Mutfak balkon kapısıda bozuldu pımapen kolda bı sıkıntı var :KK43:
Hem parası hem ısı kım uğraşacak bunlarla ya
yavaş yavaş yapılacak işte.. yapılabilecek olanlar.

t3 te t4 te paralel oranda yüksek
Küçük bir araştırma ile aslında 1- 2 seviyesinde olması gerektiğini öğrenince keyfim kaçtı. Basit bir diyetle çözülür diye umuyorum.
Benim de t4 sinirin Cok az ustunde cikiyodu endokrinciler sorun degil demislerdi. Diyet onemli tabi. Yedigimiz ictigimiz seylere dikkat edince cildimizi sacimizi bile duzeliyor:))

ikeada paracıkları harcadım geldım kızlar:bicak: tabiki kk ve 9 taksit.
bebıse oda yapmadık ıkea hemnes dıvan vardı sıfonyer aldm bugun bıde besık almıstık ıste 3ünü kullanıcaz ınsAllah
aydınlatma aldm odasına sarkıt abajur baslıgı seklınde bide bana bı kac ıvır zıvır 1572tuttu 150lirası kargo:duduk:
ikea’ nın kargo masrafına hiç anlam veremiyorum ben

Kurutma makinesi beni de cezbediyor... şu tozlarla başım dertte.. ve kesinlikle kıyafetlerden çarşaflardan vs. geldiğini düşünüyorum.. ne kadar bütçe ayırmam lazıım acaba.. hani çamaşır makine de ömrünü doldurmak üzere ya kurutmalı olandan mı alsam?
Canım çamaşır makinalı olanları bi arkadasım aldı iade etti. Bir sonraki yıkamada kurutulan kıyafetin butun havı çamasırların uzerlerine yapışmış. Bir de ayrı makina olması zamandan tasarruf ettiriyor. Mesrla ben camasır işine girince hepsini peşpeşe yapıyorum. Beyazı yıkayıp kurugmaya atıyorum o arada renkli çamasırları yıkamaya alıyorum. Tabi 2.makinaya yer yoksa birsey diyemiyorum

6,21 den aldım bende zararım çok büyük hayırlısı artık
Canım seçimden sonra 6.5tl olursa 7 yi de görebilir. Ama bu stres ile de yaşanmaz. Biz şöyle düşündük. Uzun vadeli olarak bu paraya hiç dokunmayacağımız için şuanki dalgalanmalar ile moral bozmamak en güzeli :) başka yatırım araçları ile dengelemeye çalışabilirsiniz. Biz dolar almıyoruz artık tl de ya da altında tutuyoruz.( Ytd)

Canım seçimden sonra 6.5tl olursa 7 yi de görebilir. Ama bu stres ile de yaşanmaz. Biz şöyle düşündük. Uzun vadeli olarak bu paraya hiç dokunmayacağımız için şuanki dalgalanmalar ile moral bozmamak en güzeli :) başka yatırım araçları ile dengelemeye çalışabilirsiniz. Biz dolar almıyoruz artık tl de ya da altında tutuyoruz.( Ytd)
bende öyle yapıyorum canım ocaktada aldım biraz en azından ortalama düşsün diye ama yok aldığım paraya yetişmesi çok zor kısmet böyleymiş altın alıyorum artık gram hesabına

Bende nevresim değiştirdim yıkandı astım . Renklileri attım yıkanıyor etimek şerbetledim . Krem şanti yaptım biraz soğusun tatlıyı tamamlarım. Siyahları yıkayacağım birazdan ateşim var 🥺

Canım çamaşır makinalı olanları bi arkadasım aldı iade etti. Bir sonraki yıkamada kurutulan kıyafetin butun havı çamasırların uzerlerine yapışmış. Bir de ayrı makina olması zamandan tasarruf ettiriyor. Mesrla ben camasır işine girince hepsini peşpeşe yapıyorum. Beyazı yıkayıp kurugmaya atıyorum o arada renkli çamasırları yıkamaya alıyorum. Tabi 2.makinaya yer yoksa birsey diyemiyorum
Sagol canim bakicam duruma gore artik:)

Canım , hayır olsun ne si var eşinin?

Ben dizi izlemiyorum sadece İstanbullu gelin izliyebiliyorum . Oda genelde cuma aksamı herkes uyuyunca baktım rahat ızlıyemıcem hıc ızlemıyorum yayın saatinde.
Bugun evde temizlik var, yarın aksam eşimin yemeği var . Evde lazer yapmam lazım yarın . Cumartesı mısafır, pazar gunu kv mevludu var. Bu aksam kendıme bı elbıse bakmaya gıtmek ıstıyorum , bakalım annem 1 saat çocukları ıdare ederse elbıse alacağım bu aksam
Sağol cute
Bacaginda bir kitle var . Biyopsi sonucu bekliyoruz. Mubarek gunde ,nerde varsa mujdeli haber nasip etsin rabbim.
Ben de eski dizileri cok sevdigimden cogunlukla netten izliyorum. Mutfakta ortaligi toplarken, yemek yaparken cok iyi oluyor. Canım Ailem cok farkli bir dizi benim icin.
Cocukken de sehnaz tangoyu cok severdim. Bulsam da onu da izlesem.
Senin baya isin var cute Allah kolaylik versin. Elbise mevlud icin mi lazim. Asker mevludu mu ?

Bende nevresim değiştirdim yıkandı astım . Renklileri attım yıkanıyor etimek şerbetledim . Krem şanti yaptım biraz soğusun tatlıyı tamamlarım. Siyahları yıkayacağım birazdan ateşim var 🥺
Biz de gecen haftadan beri hastayiz oglumla.
O iyilesti ama benim hala genzim dolu sesim kotu.
Oksur oksur gecmiyor ne inatci cikti bu yilki hastaliklar. Annem babam kardesim konu komsu herkes hasta. Cok gecmis olsun sana da. Atesin varsa ilik dus al dinlen biraz is sonra da yapilir

İyi günlerde kullanın parayı boş birşeye harcamadın canımm alınması gereken şeylerdi 😍
tesekkur ederım canım aynen eninde sonunda alıcaktık bide ıkeadaki urunler dolar bazlı secımden snra artar dıye korktum :KK200:
ikea’ nın kargo masrafına hiç anlam veremiyorum ben
aynen ya o kadar pahalı sey alıyoruz bari su kadar ustune kargo yok de

Sağol cute
Bacaginda bir kitle var . Biyopsi sonucu bekliyoruz. Mubarek gunde ,nerde varsa mujdeli haber nasip etsin rabbim.
Ben de eski dizileri cok sevdigimden cogunlukla netten izliyorum. Mutfakta ortaligi toplarken, yemek yaparken cok iyi oluyor. Canım Ailem cok farkli bir dizi benim icin.
Cocukken de sehnaz tangoyu cok severdim. Bulsam da onu da izlesem.
Senin baya isin var cute Allah kolaylik versin. Elbise mevlud icin mi lazim. Asker mevludu mu ?
Cok gecmıs olsun canım , Allah güzel sonuçlar almayı nasıp etsın .
Bende yemek yaparken etrafı toplarken müge anlı dınlıyorum :KK70: Hıc kaçırmam , suanda 1 hafta gerıdeyım ama olsun.

Mevlut asker mevludu evet canım ,

Elektrik faturamız 44 tl gelmiş eşime ekran resmî attım bana madalya tak dedim 🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X