- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.021
Canim yillik hedef yazdik. Yillik hedefin kacpure hazel canım listeye brnm 1 gr ı ekleyecektın göremedim hatırlatayım dedim naslsn şimdi toparlanabildi mi halsizliğin
Bazı mağazalarında yıl dönümü şenlikleri adı altında yapıyorlar indirimler iyi oluyor eşimi ikna edebilirsem yarın götürmeyi düşünüyorum familya 3 katlı 32 li 29,95 daha uygununu görmedimHakmar da cok iyi indirimler var kizlar bir bakin derim
Hedefim yok ama hedef dışı naaip oldu aldm bana heyecan versin diye yine de 1 yazlım demiştim ama listeye uygun değilse boşver :)Canim yillik hedef yazdik. Yillik hedefin kac
Günaydın boşver 6ay sonra düze çıkarsınız işte ödemek istiyorsa ödesin babasınınkini de. Tatil durumlarını nasıl yapacaksınız ama?Günaydınlar, iyi haftalar kızlar.
Para durumları belirsizliğini koruyor , son olarak eşim babasından aldığı borcuda arkadaşına olan borçla aynı zamanda odemeye başlamış. Neden böyle bızı sıkıştırıyor anlamadım toplamda 22 bın borcu 6 ayda odemeyı planlıyor , bana destek olabılırsın cok harcama yapmamaya calıs dıyor . Gerıldım ama bırsey soylemedım
Dün kayınvalıdemın kuranı vardı. Bebege gelmeyenler para verdıler, bazı akrabaları ıkı oglanada para verdıler . Sımdı toparlayıp o para elde avuçta gıtmeden ne kadar gr alabılıyorsam alacağım cok bısey degıl de 2 gr alırım sanırsam ,
Arabayla tatıl yapıcaz dermısımGünaydın boşver 6ay sonra düze çıkarsınız işte ödemek istiyorsa ödesin babasınınkini de. Tatil durumlarını nasıl yapacaksınız ama?
Sen zaten destek oluyorsun ki ne demek çok harcama yapma. Neyse altı ay kısa bir süre çabucak kapatırsınız inşallahGünaydınlar, iyi haftalar kızlar.
Para durumları belirsizliğini koruyor , son olarak eşim babasından aldığı borcuda arkadaşına olan borçla aynı zamanda odemeye başlamış. Neden böyle bızı sıkıştırıyor anlamadım toplamda 22 bın borcu 6 ayda odemeyı planlıyor , bana destek olabılırsın cok harcama yapmamaya calıs dıyor . Gerıldım ama bırsey soylemedım
Dün kayınvalıdemın kuranı vardı. Bebege gelmeyenler para verdıler, bazı akrabaları ıkı oglanada para verdıler . Sımdı toparlayıp o para elde avuçta gıtmeden ne kadar gr alabılıyorsam alacağım cok bısey degıl de 2 gr alırım sanırsam ,
Sabah yediği ile öğleni mi geçiştirecekHerkese günaydınlar
Sabah üşenmedim kaşarlı sucuklu tost , yumurta haşladım, zeytin peynir yedik.
Ben kahvaltı hazırlamam pek hatta hemen hemen hiç. Acı yok raki diye diye hazırladım kahvaltı. Amacım eşim öğlen dışarda yemesin ekonomi olsun.
Bugün hedefimiz sıfır harcamainşallah başarırız yeyyyyyy
Yarın :
ekmek 3 tl
süt 13tl
30lu yumurta sütçü satıyor ilk defa deneyeceğim 25 tl de ona veririz
Ya geçtiğimiz hafta da iki yumurtalı omlet yaptım o zaman da öğlen yemek yememiş . Dayanıyor sanırım. Bir de ben kendimi tutup alışveriş yapmasam bu tarz ekonomik girişimlere gerek kalmayacak. Hiç bir şey almamam lazım . Ani bir hastane işi çıktı biliyorsun ekonomi çöktü bizim hemen.Sabah yediği ile öğleni mi geçiştirecekben hayatta öyle bir şey yapamam çok acıkırım.
Sıkı kahvaltı olayı bende ters işliyor sanırımYa geçtiğimiz hafta da iki yumurtalı omlet yaptım o zaman da öğlen yemek yememiş . Dayanıyor sanırım. Bir de ben kendimi tutup alışveriş yapmasam bu tarz ekonomik girişimlere gerek kalmayacak. Hiç bir şey almamam lazım . Ani bir hastane işi çıktı biliyorsun ekonomi çöktü bizim hemen.
Yani bu olay bana ders olsun. Tekrar gebelik durumunda kredi kartı borçlarının olmaması şart . Görmüş olduk. Arabanın da bakımı sigortası da eklenince çok zor oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?