Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hakmar da cok iyi indirimler var kizlar bir bakin derim

Hakmar da cok iyi indirimler var kizlar bir bakin derim
Bazı mağazalarında yıl dönümü şenlikleri adı altında yapıyorlar indirimler iyi oluyor eşimi ikna edebilirsem yarın götürmeyi düşünüyorum familya 3 katlı 32 li 29,95 daha uygununu görmedim
Fairy 60 lı 39,95
Daha da var tabi bitmediyse

Günaydınlar, iyi haftalar kızlar.

Para durumları belirsizliğini koruyor , son olarak eşim babasından aldığı borcuda arkadaşına olan borçla aynı zamanda odemeye başlamış. Neden böyle bızı sıkıştırıyor anlamadım toplamda 22 bın borcu 6 ayda odemeyı planlıyor , bana destek olabılırsın cok harcama yapmamaya calıs dıyor . Gerıldım ama bırsey soylemedım
Dün kayınvalıdemın kuranı vardı. Bebege gelmeyenler para verdıler, bazı akrabaları ıkı oglanada para verdıler . Sımdı toparlayıp o para elde avuçta gıtmeden ne kadar gr alabılıyorsam alacağım cok bısey degıl de 2 gr alırım sanırsam ,

Gunaydın, çok zor uyandım bugun bi kahve patlatmadan kendime gelemem maasa az kaldı, maası değil kkartı hesap kesimini bekliyorum ben aslında. Buay 3400gelecek sanırım ama içinde minik tatilimizin 650tl lik kısmı da var. Yani asıl borç 3000 altına düşüyor ki bu bizim için çok iyi demek

Günaydın boşver 6ay sonra düze çıkarsınız işte ödemek istiyorsa ödesin babasınınkini de. Tatil durumlarını nasıl yapacaksınız ama?

Herkese günaydınlar
Sabah üşenmedim kaşarlı sucuklu tost , yumurta haşladım, zeytin peynir yedik.
Ben kahvaltı hazırlamam pek hatta hemen hemen hiç. Acı yok raki diye diye hazırladım kahvaltı. Amacım eşim öğlen dışarda yemesin ekonomi olsun.

Bugün hedefimiz sıfır harcama inşallah başarırız yeyyyyyy
Yarın :
ekmek 3 tl
süt 13tl
30lu yumurta sütçü satıyor ilk defa deneyeceğim 25 tl de ona veririz

Günaydın boşver 6ay sonra düze çıkarsınız işte ödemek istiyorsa ödesin babasınınkini de. Tatil durumlarını nasıl yapacaksınız ama?
Arabayla tatıl yapıcaz dermısım Bu sene otel tatılı yapmayacagız , yazlıgımız var bızım oraya gıdıyoruz cuma aksamından , onun dısında kv yazlıgı var onlar bozcaadaya yakınlar bozcaadaya gıderız gunu bırlık oyle bır kac kez, Hazıranda kapadokyaya gıdıyoruz dugun var aslında 3 gece kalacagız otelı fılan aldık ama odemedık daha .
Bırde Nısan da dugun var bursa da sonrası 23 nısan , 1 gun ızın alıp bursadan sırınceye fılan gıtmeyı dusunuyoruz.
Sanırım kk hıc kullanmayan bız olarak bu 6 ayı tamda gezıp tozulacak donemı bıze kk baskısıyla gecırecek. Cok kızdım ama cunku ozellıkle soyledım bak babana soyledın dımı bu borcu odeyınce odeyecegız sonra sıkıstırmasın bızı dedım , konustum dedı. Sımdı onlar mı ıstıyor bızım kı mı oduyor nasıl oldu anlamadım ama zaten bızım aylık gıderımız oldukca fazla bırde uzerıne 3 bın lıra bu odemelerı koydu . Nerden baksanız aylık 8 bın lıra sabıt odeme , bır hastalık bır ugursuzluk olursa tabı e marketı pazarı var bu ısın bırde Kendi kafasına göre iş yapıyor

Sen zaten destek oluyorsun ki ne demek çok harcama yapma. Neyse altı ay kısa bir süre çabucak kapatırsınız inşallah

Sabah yediği ile öğleni mi geçiştirecek ben hayatta öyle bir şey yapamam çok acıkırım.

Sabah yediği ile öğleni mi geçiştirecek ben hayatta öyle bir şey yapamam çok acıkırım.
Ya geçtiğimiz hafta da iki yumurtalı omlet yaptım o zaman da öğlen yemek yememiş . Dayanıyor sanırım. Bir de ben kendimi tutup alışveriş yapmasam bu tarz ekonomik girişimlere gerek kalmayacak. Hiç bir şey almamam lazım . Ani bir hastane işi çıktı biliyorsun ekonomi çöktü bizim hemen.
Yani bu olay bana ders olsun. Tekrar gebelik durumunda kredi kartı borçlarının olmaması şart . Görmüş olduk. Arabanın da bakımı sigortası da eklenince çok zor oldu

Sıkı kahvaltı olayı bende ters işliyor sanırım
Evet insan zor günler için kıyıda köşede biraz birikimi olsun istiyor yoksa ben şahsen çok huzursuz olurum.
Neyse inşallah sen de önümüzdeki aylardaki alışverişine dikkat edersin de borçları kapatırsınız. Şunu uyguladın mı? Diyelim ki bir şeyi çok beğendin ya hemen alma dene fotoğrafını çek biraz gez düşün hatta aradan birkaç gün geçir hala aklın ondaysa öyle al. Ya biterse dediğin ürünleri de bir süre ayırmalarını iste.

selamlar:)
size danişacagim konum var..
memurum maaş gelirim kira gelirim ile toplam: 4100
eşim işsiz çalışmıyor. aile yardimi bağlamadim..
eşimin işe girmesini bekliyorum. işe girerse asgari ücret ile 2020 ile alicak.
ev geçimi eşimin asgari ücreti ile geçinmek istiyorum
4100 u birikimine aktarmak istiyorum. hemen ev yapmak istiyoruz.
peki bu 1 yılda ev yapabilir miyiz?

günaydın sabah simit aldım kendime eve peynir aldım 14 kk dan aldım. Başka harcama yapmamaya çalışcam bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…