Bugün ne aldin kaç tl harcadin

eşinin ne zaman işe gireceği belli mi değilse eş yardımını al derim en azında faturaların bir kısmını ödese kar. Birikime tamamına atabilirsen muhteşem olur 1 yılda nerden baksan 50 bine yakın biriktirirsin ev için peşinatın olur bence peşinatsız ev almak çok zor

herhangi işe girer diye bağlatamadim üç aydir işsizlik maaş almiyor. işe de bulamadi
evi peşinatli yapmak istiyoruz kredi çekmeden... maaşımın tümümü birikimine aktarmayi düşünüyorum. zaten aylık 1500 gidiyo yetiyo Allaha şükür. birikim yapmaya çalışıyorum.

Denedim cnm ama çok beklemeden alırım internetten. Ama kendime şunu söylüyorum artık.” Hiç bir çöp almadan senelerce eskimeyecek kıyafetim var ve modası kolay kolay geçmez ve varsın yenisi de olmayıversin” kendime bunu söylüyorum . İsraf resmen diyorum kendime . Başaracağım inşallah

1500 lira ile Ayı kapatabiliyorsanız helal olsun eğer öyle ise yılda 50 bin rahat birikir.

Cnm çocuk var mı? Her zaman evdeki hesap çarşıya uymaz çünkü. Asgari ücretli işin uzun ömürlü bir iş olması da şans o yüzden acele etme. Ev bu sene olmaz üç sene sonra olur daha güzeli olur. Zaten kira gelirin varmış maşallah bir evin var o zaman. Acele edip eşini strese sokma erkekler daha çok bunalıyor işsiz kaldığında hele de evli ve sorumluluğu olan bir eş. Boşuna bir de evin huzurunu borç ile strese sokma

yaparsın bencede ekstra giderler çıkmadığı sürece güzel birikim olur

şu vergiler sigortalar olmazsa çok rahat biriktirebilirim..
malum her yılda olduğu gibi çikiyor.
kira vergisi 250 liraya yakın çikti tam 5 yıl dolmalı alalı..
bide sigortalar var.. araba ev ..
onlar olmazsa eminim çok rahat olurdu.

Sanal kart kullanıyorsun değil mi? Bi süre kapat kartı. Biliyorsun o ayarlanabilir bir şey.

çocuk var .gerçekten evdeki hesap çarşıya uymuyor.
eşimin işe girmesini bekliyorum bana güveniyor:/
ev konusunda 2 yılda olur olmazsa üç sene..

Günaydın kızlar,
Maalesef bende internetten kk alışveriş bağımlısıydım. Son 1 1 buçuk yıldır kendimi frenliyorum.
Aslında frenlediğim zaman çoğunlukla memnun oluyorum ama arada da dönüp baktığımda beğendiğim ürün tükenmişse bana bir sinir basıyor. Keşke alsaydım diye. Acaba bu sorunun tam olarak çözümü var mı?
Sanırım bilgisayar başında çalıştığım için eninde sonunda reklamlardan yönlendirme vs sayesinde kendimi ürün bakarken buluyorum ....

Sanırım o kendini tamamen şartlaman ile alakalı
Tabi internette de gezmemek lazım illa ki insanı caydırıyor
İhtiyaç mı , istek mi diye de çok soruyorum kendime

@orkidekaramel yilda yaklasik 50bin atarsin koseye. Suan birikimin var mi.
Alacaginiz ev ne kadar . Bunlari iyi hesaplamak lazim.
Imsallah ise girer eşin biran once.
evet var 30-35 bin ..çok şükür .hesap yaptığımda bi yılda tutmuyor.
vergiler sigortalarda oluyor. olmazsa çook rahat birkitrebilirim.
alacagim ev 150- 200 bin oluşuyor maksimum...

Tünaydın sabah aslında buralardaydım sonra biraz uyudum burnum tıkalıydı sabaha kadar döndüm durdum faranjit mi grip mi ne olduğu belirsiz şekilde hastayım adaçayı ile gargara , burna tuzlu su çekme işlemleri yapıyorum doktora gidip ilaç almadan çözeceğim kesin evde biraz işlerim var hava şahane biraz dışarı çıkmak istiyordum ama halim yok en iyisi evde olayım dedim . Elmalı pasta , şehriye çorbası , patates püresi , ızgara köfte , köz sebze var menüde . Biraz temizlik yapmam gerek komidinlerin üzeri 1 parmak toz yine 2 günde bu hale gelmesine inanamıyorum bugün sadece 2 ekmek alacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…