- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.381
eger uzun sure kullanabılıyosan al canım son kullanma tarıhıne bakta
Bende gozume yuz yikama jeli kestirdim
Sence ucuz diye 1 lt jel almak ne kdr mantikli
Bitireyim diye 3 kere yikarim artik
Ayni fiyata 500 ml de var
Ay cok kararsizim
eger uzun sure kullanabılıyosan al canım son kullanma tarıhıne bakta
ya ben 500ml kullanıyorum baktm smdı 6ayı bulmuyor bıtmesı ama ck gıdıyo tabi pek makyaj yapmıyorum ben alırken 2tane alıyorum 500lukBioderma acildiktan sonra 6ay da bitmeli, o yuzden 100 ve 50 ml aldim canim 500 bitsin diye icmem lazim
Benimde iyi bir pazar alışverişi yapmam lazımPazara gittim herseyden az da olsa aldim 75 lira harcadim.
Çok iyiymiş fiyatı bende cumartesi gitcem patates soganda alcam migrosta 2 tlmigrostan solo parfumlu 32li 28.9a aldm kızlar en uygun gördüğüm buydu 2tane aldm puanımla
Bizim buradaki Migros’ta hala 5 tl patates soğan aynı migros işte ya niye fiyat farklı anlamıyorumÇok iyiymiş fiyatı bende cumartesi gitcem patates soganda alcam migrosta 2 tl
Çok geçmiş olsun canımKizlar iyi aksamlar nasilsiniz
Bende kurutma makinesi istiyorum aslinda su an ihtiyacim var ama erteliyorum. Birincisi zaman kazanmak icin ikinciside ustundeki tozdan kurtulup alerji riski ve temizlikte rahatlamak icin. Ama sanirim ev almadan almam. Cocuk varsa zaten bence sart hem vakit kazanci hemde saglik icin iyi
Dun isten yorgun ve mide bulantisi ile ciktim.
Eve geldigimde artmisti. Karin agrisida basladi. Ozledigim bir yemek vardi zorla yedim. Gece hic uyumadim saat 4te hepten fenalastim. Sabahta kotuydum. Wc ye gittikce ve istifra ettikce bayginlik gecirdim. Hastahanede 3 sise serum yedim enfeksiyon kapmisim 3 gun raporluyum ayaga kalkmayi birakin oturamiyorum bile. Annem geldi yanimda yarin esim gelicek. Ambulans bile dusundum ama gayret ettim. 24 saat ac kaldim yiyemedim sadece 2 bardak su ictim simdi yedim. Anneme yuklenmekte istemiyorum perisan oldu uzuldu. Esim bebek gibi bakar sabah brz gucum olsa eve atsam gerisi kolay. Rengim sari yesil bu nasil sey anlamadim.
Çok geçmiş olsun canım
Sarılık geçiriyor olabilir misin
Idraririn rengi koyu mu
Umarım toparlamışsındır
Şimdi nasılsın
Ankarada şok ve migroslarda soğan patates 2 tl şoktaki patatesler iyi değilde migrosunki güzeldiBizim buradaki Migros’ta hala 5 tl patates soğan aynı migros işte ya niye fiyat farklı anlamıyorum
Bende dün biraz denedim plates hareketlerini ama yok yapamıyorumKızlar selam, bugün 4,15tl ekmek+poşet
Başka harcama yapmadık.
Biraz bunaldım yarın dışarıda yemek yemeye karar verdik.
Yürüyüş yaptım Eve geldim mat üzerinde biraz debelendim.
Duş alıp kremlenip tv karşısında takılırım biraz
Tek başıma sıkılıyorum. Ebru şallı nın ilk 8 dersini yaptım pes etmeden bazen kaytararak baya inceldim sonra gebelik oldu 3.5 kilo aldım veremiyorum narkoz alınca kilo alıyor insan. Yürüyüş yapıyorum bakalım ne zaman vereceğimBende dün biraz denedim plates hareketlerini ama yok yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?