Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba gündüz ütü yaptım sonra arkadaşım aradı gel oturacağız diye dünki organizasyonla ilgili dedikodu yaptık biraz organizasyon Sahibi de vardı tabi eve geri döndüm tavuk haşladım arabaşı çorbası salata ayran tavuk suyuna pilavyaptım tavukları da didikledim plavın yanına yedik . Yan komşum buralı her Perşembe hayır için dışarı birşeyler verirler . Bize börek ve turşu getirmiş bende tabağına helva koydum verdim böreği buzluğa koydum . Yarın eşim nöbetçi onun beslenme çantasına koyarım taze olsun dedim . Eşim ekmek alacaktı cüzdanı iş yerinde masasında unutmuş . Buzluktan ekmek çıkarttım sıfır harcama yapmış olduk arkadaşımız için haftaya baby shower planlıyoruz gizli gizli

Çok geçmiş olsun canım
Sarılık geçiriyor olabilir misin
Idraririn rengi koyu mu
Umarım toparlamışsındır
Şimdi nasılsın

Hiç bir şey almadım
A101 de soğan 2.75 burada da
Arkadaşımın kızı evleniyor çeyrek mı alsam bilemiyorum
Ya da evden çeyrek götürüp o parayla bankadan gr mı alsam

Kızlar selam, bugün 4,15tl ekmek+poşet
Başka harcama yapmadık.
Biraz bunaldım yarın dışarıda yemek yemeye karar verdik.
Yürüyüş yaptım Eve geldim mat üzerinde biraz debelendim.
Duş alıp kremlenip tv karşısında takılırım biraz

Çok geçmiş olsun canım
Sarılık geçiriyor olabilir misin
Idraririn rengi koyu mu
Umarım toparlamışsındır
Şimdi nasılsın

Hayir degildi ama enfeksiyon cikti
Bugun iyiyim dunku bambaska bsydi bende sariliktan suphelendim aklima gelmedi degil
Hala hic istahim yok cok az yedim ama disari cikabildim corba yapabildim
Yarin kontrole cagirdi sabah zorla kahvalti yaparim bakalim nasil olacak
Doktor baska biri olsa yatirirdim ama sana guveniyorum evinde dinlen bol su ic cuma degisiklik olmazsa birakmam dedi ama iyiyim cok sukur

Bende dün biraz denedim plates hareketlerini ama yok yapamıyorum

Bende dün biraz denedim plates hareketlerini ama yok yapamıyorum
Tek başıma sıkılıyorum. Ebru şallı nın ilk 8 dersini yaptım pes etmeden bazen kaytararak baya inceldim sonra gebelik oldu 3.5 kilo aldım veremiyorum narkoz alınca kilo alıyor insan. Yürüyüş yapıyorum bakalım ne zaman vereceğim

Günaydın paraları dağıtmaya başladım hahahha kira , ev kredisi, doğalgaz , elektrik , internet , tivibu, telefonum , aidat . Birazdan zigon sehpa siparişi yapacağım. Evde ki 2 tanesini oturma odasında kullanacağım yeni aldıklarımı salonda diğer önceden olan 2 taneyi de ihtiyaç sahibi birisine vereceğim Öğleden sonra da dışarıda işim var eczaneye gidip o işi halledeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…