- 3 Haziran 2015
- 37.027
- 119.708
- 798
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.401
Biz mesela. 15inde maaslar 5inde benim ek ders. Süper oluyorgünaydın kızlar... keşke birimiz 1inde birimiz 15inde alsaydık ne güzel olardı
eşim ay sonunda alır ben ayın başında.. güzel olurdu sanki ayrı günlerde alsak.. gerçi parasız kalmıyoruz kk falan var ama olsun.Biz mesela. 15inde maaslar 5inde benim ek ders. Süper oluyor
bende 67 oldum ama gören daha zayıf duruyosun diyor sıkılaştım sanırım doğumdan kalan göbek duruyor sıkılaşmıyor bir türlüTek başıma sıkılıyorum. Ebru şallı nın ilk 8 dersini yaptım pes etmeden bazen kaytararak baya inceldim sonra gebelik oldu 3.5 kilo aldım veremiyorum narkoz alınca kilo alıyor insan. Yürüyüş yapıyorum bakalım ne zaman vereceğim
benimde içli köfte canim çekti kıyma var dolapta. yapayım önce alışverişe çikayim:)Herkese günaydınlar
Kredi kartımı ödedik 3487tl
Bir sonraki maaşa kadar kredi kartlarını mümkün olduğunca az kullanmaya çalışacağız.
Kıyma çıkaracağım soğanlı maydonozlu kavuracağım. Arkadaştan içli köfte tarifi alayım da yapayım diyorum.
Dışarı çıkmak yerine evde yiyelim niyetim var bakalım üşenmezsem
Göbek en zoru canım hareketleri bile sabır istiyorbende 67 oldum ama gören daha zayıf duruyosun diyor sıkılaştım sanırım doğumdan kalan göbek duruyor sıkılaşmıyor bir türlü
Yani bencede Mayıs’ta filan al . Hava ısınsın Bana alsan bende binmek isterim şahsenBir aklimda diyor ki alma iyice yaz gelene kadar. Simdi binmek ister bakiciyi ve bizi perisan eder. Okullar kapandiktan sonra mi alsam ne dersiniz
AynenYani bencede Mayıs’ta filan al . Hava ısınsın Bana alsan bende binmek isterim şahsen
Şimdi aklına düşürme yazık çocuğa
oh ne güzel:)Şubat maaşından kalan bir gram altın parasını ay sonunda tüm altınları alırken değerlendirip toplu almaya karar verdim bakalım biraz altını takip edeceğim. Harçlığı mutfağı ayırdım bakalım nasıl bir ay geçireceğiz inşallah hepimiz için bereketli bir ay olur .Önümüzdeki hafta A101 e çiçek toprağı tohumlar vs gelecek . Onlardan alıp çiçek tohumlarını çimlendireceğim . Balkona daki küçük sera içinde ay sonunda domates , biber , salatalık soğan dikeceğiz . Yazın çok güzel oluyor tüm hayatımız balkonda sürüyor çünkü
Feslegen De yapabilirsin Cok guzel kokuyor. Bir de sinek bocek yaklasamiyor.Şubat maaşından kalan bir gram altın parasını ay sonunda tüm altınları alırken değerlendirip toplu almaya karar verdim bakalım biraz altını takip edeceğim. Harçlığı mutfağı ayırdım bakalım nasıl bir ay geçireceğiz inşallah hepimiz için bereketli bir ay olur .Önümüzdeki hafta A101 e çiçek toprağı tohumlar vs gelecek . Onlardan alıp çiçek tohumlarını çimlendireceğim . Balkona daki küçük sera içinde ay sonunda domates , biber , salatalık soğan dikeceğiz . Yazın çok güzel oluyor tüm hayatımız balkonda sürüyor çünkü
Evet o aklımda Migros’a geliyor hemde ucuz bir rakama onlardan çokça alıp balkonun kenarlarına dizeceğim. Belki üst kattaki komşu da utanır da birşeyler sallamaz olurFeslegen De yapabilirsin Cok guzel kokuyor. Bir de sinek bocek yaklasamiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?