- 7 Ocak 2018
- 1.640
- 2.795
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.461
esin ozel sektorde mi alyacim?Slm kızlar yarın Pazar’a gideceğiz aylar sonra ilk defa
İçli köfte yaptım yedik (ilk defa haşlama olarak yaptım güzel oldu.)
Yarın a da içli köfte kaldı yanına salata çorba idare ederiz bakalım hayırlısı ilen
İşsiz sayısı 4 milyonu geçmiş bea her 4 gençten 1 i işsiz.
Şuan çalışanlarımızın da özel sektör de ne olacakları belli değil. İyice gözüm korktu o yüzden acil kredi kartlarından kurtulup birikim yapmaya başlamalıyım.
Allahim kabul etsin ne guzel dusunmussunuzBereketli olsun birikimler kızlar
Biz daha birşey ödemedik alışveriş yaptık sadece
73 tl manav
22 tl kırtasiye
280 tl market
50 tl kasap
Eşim 155 tl 8 kuranı kerim bağışında bulundu Allah kabul etsin
tabi ne kadar cok yorum, o kadar cok populerlik
biz de artik bu listeye girmek icin canimizi disimize takmaliyiz
Evet cnm özel de . Şirketlerin de ne olacağı belli değil. Bir ara çok stres olmuştuk şimdi duruma alıştık galiba. Gittiği yere kadar diyoruz artık. Allah sonumuzu hayır etsinesin ozel sektorde mi alyacim?
Saglam bir sirketse Allahin izniyle hicbirseycik olmazEvet cnm özel de . Şirketlerin de ne olacağı belli değil. Bir ara çok stres olmuştuk şimdi duruma alıştık galiba. Gittiği yere kadar diyoruz artık. Allah sonumuzu hayır etsin
Ben atanamadım cnm kadro yok tercümanımSaglam bir sirketse Allahin izniyle hicbirseycik olmaz
Yine de birikim yapmakta fayda var
sen calismiyor muydun?
Zeynolin birikiminiz çok iyi evinizde bereket var bence kk kullanıyor musunuzEsim yarin odemeleri yapip bir cumhuriyet alacak bana altin daha da yukselir gibi geliyor o yuzden yarin alacak birde yarim aliriz diyordum ama olmayacak sikintiya gerek yok allah bereket versin
Ben en son file markette satılan actısoft marka yumuşatıcıyı beğendim geçen de 8,95 di fiyatı indirimsiz fiyatı da 9,95Bugün iki tane peros yumuşatıcı aldım. Kokuları çok güzel. Biri gül biri Yasemin kokulu. Bayıldım ya. Devamlı alırım diye düşünüyorum. Birini anneme verdim bu arada.tanesi 10 lira. 1440 ml. Bence uygun ama sevilince fiyatı artabilir. Ama ben stokçu insan olmaktan bi süre önce vazgeçtim o yüzden ihtiyacım olmayan şeyi almıyorum. Bittikçe alıyorum.. :))
yok kartları evlendiğimiz sene kapattık kullanmıyoruz eşimin maaş kartından internet alışverişi yapıyoruzZeynolin birikiminiz çok iyi evinizde bereket var bence kk kullanıyor musunuz
Maşallah ne güzel bizimde eve kk girmeden bereketimiz vardı o girdi berekette gittiyok kartları evlendiğimiz sene kapattık kullanmıyoruz eşimin maaş kartından internet alışverişi yapıyoruz
Bunu çok kişi söylüyor çok şükür allah bereket veriyor
Eşim helale harama çok dikkat eden biri
Girmediği dersin ekdersini idare yazmışsa okula geri harcayan biri öyle söyleyeyim
Kredi kartsız da olmuyor ki büyüm kalem şeyleri taksitlendirmek de hayati kolaylaştırıyor.Maşallah ne güzel bizimde eve kk girmeden bereketimiz vardı o girdi berekette gitti
Onu hiç denemedim. Ben hep abc alıyordum ama bunun kokusunu çok beğenince alıverdim :)Ben en son file markette satılan actısoft marka yumuşatıcıyı beğendim geçen de 8,95 di fiyatı indirimsiz fiyatı da 9,95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?