- 11 Mart 2013
- 33.758
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.121
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.421
AY ne güzel ya ben domates salatalık kabak neler neler dikerdim valla. Geçen sene eşim afrinden dönünce Temmuz’da balkona küçük bir bahçe yaptık pinterestten baktık biraz . Fikir edindik gidip alışveriş yaptık soğan biber maydonoz diktik Kasım’a kadar da yedik hatta . Biberden komşularıma götürdüm 2 kg kadar topladıkoh ne güzel:)
bizim ev müstakil.. iki katlı. bahçeli..
bahçe de bomboş .. bi düzene sokmak lazim kayınpederim belden ameliyatli olduğu için bişey yapamadik:/
biz esımle oyleyız o biri ben 15i ıyı oluyogünaydın kızlar... keşke birimiz 1inde birimiz 15inde alsaydık ne güzel olardı
Tuce banka kartı mı bizim kk Vakıfbank diğerleri halkbankVakıfbankta kampanya var her 50 tl ve katlarına 10 tl hediye ediyor . Ama benim kartımdan değil eşiminkindenartık 1 ay büyük alışverişleri onun kartı ile yapacağız bakalım kaç tl birikecek eczaneden de vazgeçtim ana kart ile alışveriş yaparım cüzdan iş yerinde kalmasaydı kartları değiş tokuş yapacaktık tüh
Bizim de 3472 TL bu ay eller ev kredisi ya da sabit taksit ödüyor biz günlük harcamalarıHerkese günaydınlar
Kredi kartımı ödedik 3487tl
Bir sonraki maaşa kadar kredi kartlarını mümkün olduğunca az kullanmaya çalışacağız.
Kıyma çıkaracağım soğanlı maydonozlu kavuracağım. Arkadaştan içli köfte tarifi alayım da yapayım diyorum.
Dışarı çıkmak yerine evde yiyelim niyetim var bakalım üşenmezsem
Banka kartı canımTuce banka kartı mı bizim kk Vakıfbank diğerleri halkbank
ben de basladm bakalm gecen günBanka kartı canım
Ya nereden görüyorsun 10 tl nin geldiğini ben mobil uygulamada bulamadımben de basladm bakalm gecen günsmdılık 1 oldu aksam 2olacak takıp edıyorum
Carsamba gunu 375 ten almistik gun icin aldim dun 390 diyorlardi. Bugun kac ben De Merak ediyorumÇeyrek altin ne kadar acaba
yok canm ben kendım dıyorum yani mobilde yok evet kart kurdu oldum artık vakıftaYa nereden görüyorsun 10 tl nin geldiğini ben mobil uygulamada bulamadım
Çeyrek altin ne kadar acaba
sımdı aradım kızlar kuyumcuyu 24ayar gram 231lira , ceyrek 387lira374 şuan galiba
Niye çeyrek internette daha düşük görünüyor ki 387 yok artık diyorumsımdı aradım kızlar kuyumcuyu 24ayar gram 231lira , ceyrek 387lira
netle kuyumcu bır olmuyo cogu zamn canım üstelik hani pahalı olmayan bi kuyumcu aradıgım. bazı semtlerde falan bıle degısıyo avm vsNiye çeyrek internette daha düşük görünüyor ki 387 yok artık diyorum
NTV den baktım şimdi 375 görünüyor bence kuyumcular ne tutturursak hevesindeler . Her ay netten bakıp gidiyorum o gördüğüm rakama alıyorum şaşırdım 387 ye . Hatta eski tarih alıyorum 5 tl aşağı oluyor bozdururken zaten tarihi eskimiş olacak diyenetle kuyumcu bır olmuyo cogu zamn canım üstelik hani pahalı olmayan bi kuyumcu aradıgım. bazı semtlerde falan bıle degısıyo avm vs
valla bılemıyorum canım haklısınNTV den baktım şimdi 375 görünüyor bence kuyumcular ne tutturursak hevesindeler . Her ay netten bakıp gidiyorum o gördüğüm rakama alıyorum şaşırdım 387 ye . Hatta eski tarih alıyorum 5 tl aşağı oluyor bozdururken zaten tarihi eskimiş olacak diye
Yarın bende çıkarsam sorayım şehirden şehire değişiyor belkivalla bılemıyorum canım haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?