- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.441
Baska sehirlerde nasil bilmiyorum ama Ankara da kuyumcular cogu zaman altinkaynagin sitesini referans aliyorlar orda toptan ve perakande satis fiyatlari var Eski Yeni tarih farki da oluyor yaziyor tek tek. Ama gecen okudum piyasada Cok fazla sahte altin da varmis aldiginiz yerlere dikkat edin.NTV den baktım şimdi 375 görünüyor bence kuyumcular ne tutturursak hevesindeler . Her ay netten bakıp gidiyorum o gördüğüm rakama alıyorum şaşırdım 387 ye . Hatta eski tarih alıyorum 5 tl aşağı oluyor bozdururken zaten tarihi eskimiş olacak diye
cok calismaliyiz cano cookkk
Allaaaam cenemin performansi burda da iyiymis
Kredi neden beklenti alti cikti sasirdim dogrusu. AMA vardir bunda da bir hayir. Arsa satisi yapmak yerine Elden Borc bulamaz misiniz?Kizlar selam
Dolu dolu birgundu bugun
Nobetciydim okulda. Havalar iyice sogudu buz gibi dondummSinav olduk onlarla ugrastim
Sonra pazara gittim evde hicbirsey kalmamisti. 80 pazarda harcamisim. 100 de markette harcadim
Levrek aldim firinda pisirmeye. Yanina da salata menum basitti
Ev kredisine basvurumuzu yaptik onaylandi ama beklentimizin altinda bedel verdiler.
Ustunu biraz birikmis altinlarimizla, biraz da ihtiyac kredisiyle tamamlayacagiz. bekledigimiz bir arsa satisi var ama bu ara piyasa cok dusukmus satmayalim demis diger ortak. Yaza dogru piyasa hareketlenirse satar ihtiyac kredimizi kapatiriz insallah. Yoksa cook zorlanacagiz krediyi oderken
Bugun maalesef Yeni Zelenda'da islam karsitinin saldirisini izledim cok uzuldum cook
Aslinda ne mutlu onlara Allahin evinde sehit edildiler ama yazik yine de cok yazik nedir bu islam dusmanligi
Konut kredilerini dusurduler ya, ne kadar az verirsek kar diye mi bakiyorlar nedir. Evin ederi kesinlikle o degildi bir de eksper firmalari bagimsizlasti ya, bankalarin cok etkisi kalmamis guya bankaci da oyle diyor. Elden borc alacak kimse yok ki canim. En iyisi kredi cekip zor da olsa bir sure boyle devam etmek. Evi kacirmak istemiyorum cunkuKredi neden beklenti alti cikti sasirdim dogrusu. AMA vardir bunda da bir hayir. Arsa satisi yapmak yerine Elden Borc bulamaz misiniz?
Yeni Zelanda olayi beni De Cok uzdu bakamadim bile. Sadece Metin okudum. Politikacilar Artik bizleri inanclarimiz renklerimiz dogdugumuz yerlere ve kulturlerimize gore bolmeyi ve nefret soylemlerini birakmalilar bir son vermeliler. Bu olaylardan onlar ve silah tuccarlaeri kazanirken biz insanlar ölüyoruz.
Hee valla ilk 10da bile yokuzcok calismaliyiz cano cookkk
Instagramda sayfa sahipleri diyor ya "Nokta dahi olsa yorum yapin" biz de o taktigi mi uygulasak :))Hee valla ilk 10da bile yokuz
Benim performans yine iyi benceInstagramda sayfa sahipleri diyor ya "Nokta dahi olsa yorum yapin" biz de o taktigi mi uygulasak :))
tabi ne kadar cok yorum, o kadar cok populerlikBenim performans yine iyi bencevalla ig kullanmiyorum bilemedim onun icin lakin burdan yola cikarak sayfanin guncel olmasi icin istiyor olabilirler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?