- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.681
3ay sana bu yorgunluk gider sonra insan bir enerjik oluyor yorulmak bilmiyor.Son ayda WC ye kalkmaktan uyku kalmıyorNasil yorgun hissediyorum nasil uykum var. Halbuki dun erkenden yattim ve sabah gec kalktim.
Güle güle kullan aldıklarını250 mevsimlik ceket,320 güneş gözlüğü,60 dışarda yemek.
Çok sık yaptığımız şey değil diye onemsemedik birazda.
Ama güneş gözlükleri ne çok pahali.Bir tanesini uzaktan beğendim,en ustteydi alma gafletinde bulundum,2000 kusuru görünce denemeden yerine koydum.Allah korusun takarken başına bir iş gelmesini istemem
sebamedin bebek yağını kullandım tüm cocuklarda şampuan da uni baby kullanıyoruz memnunumOğlana krem şampuan güneş kremı alayım diyorum şampuan fon bitmek üzere.Mustella alıyorum çok pahalı ama napim 5-6yasa kadar daha almak istiyorum.Siz hangi marka kullanıyorsunuz?Sebamed almıştım bir kez ama içeriği hiç iyi değilmiş attım.
Oğlana krem şampuan güneş kremı alayım diyorum şampuan fon bitmek üzere.Mustella alıyorum çok pahalı ama napim 5-6yasa kadar daha almak istiyorum.Siz hangi marka kullanıyorsunuz?Sebamed almıştım bir kez ama içeriği hiç iyi değilmiş attım.
Çok tesekkurlerGüle güle kullan aldıklarınıBende bakmıştım osse markaymış beğendiğim indirimli 500dediler.Netten piyasasına baktım 290-350arası.Cok pahalılar gercekten
Mustella çok güzel ama çok fiyatlı.Alternatıf arıyorum bende.siveno,baby me,hipp bunlardan alabılırımSelamlar..
115 tl.kasap 65 tl peynir zeytine harcadik.
2009 yilinda en iyisi sebamed diye onun butun urunlerini alip kullanmistim cok da memnun kalmistim.. simdi oldugunda ne alicam hic bilmiyorum..kizima cansın beybi kullaniyoruz simdi lakin memnun degilim.. sanki kafa derisini kurutuyor gibi. Kepekimsi seyler goruyorum.. ne yapsak ki
Nerden alıyorsun siveno da güzelmiş içerik olarak masumSiveno gozu kapali onerebilirim her kullandigim urunden memnun kaldim. Fiyatida gayet uygun belli donemlerde 15 lira civarina alabilirsiniz
Ne kadarmis ki benim kuzu buyudu artik gerci ama buyuk sampuanina da erkendir galibaMustella çok güzel ama çok fiyatlı.Alternatıf arıyorum bende.siveno,baby me,hipp bunlardan alabılırım
Nerden alıyorsun siveno da güzelmiş içerik olarak masum
90-100 arası. Ben losyon güneş kremi ve şampuan alacağım 300 TL ye yakın tutuyor eczaneye sordum.Buyuk şampuanı için erken bence ablamın kızı hala mustella kullanıyor. 5.sınıfa geçecek.Sebamed güneş kremı çocuğu bronz yaptı mustella hiç yakmıyor.Ne kadarmis ki benim kuzu buyudu artik gerci ama buyuk sampuanina da erkendir galiba
Sanırım o ilk hamilelikte oluyor bende ilkinde 3 aydan sonra enerjiktim ama ikincide öyle olmadı3ay sana bu yorgunluk gider sonra insan bir enerjik oluyor yorulmak bilmiyor.Son ayda WC ye kalkmaktan uyku kalmıyor
Oğluma Sebamed alıyordum ama sonra onerilmediğini öğrenince bebişe baby&me sampuanından ve köpüğünden aldım hem uygun hem de muhendisoglunun yıldızlar listesindeMustella çok güzel ama çok fiyatlı.Alternatıf arıyorum bende.siveno,baby me,hipp bunlardan alabılırım
Aynen yıldızlar listesinde köpük şampuan.Onu takipteyim bende balık yağı deterjan oto koltuğu falan çok faydası oluyor.Oğluma Sebamed alıyordum ama sonra onerilmediğini öğrenince bebişe baby&me sampuanından ve köpüğünden aldım hem uygun hem de muhendisoglunun yıldızlar listesinde
Iyiyse verilir 100 lira nolacak ki kac ay kullaniyoruz. Cildiyeye gotursem mi yoksa sampuan degisikligi yeterli olur mu? Iyice durulamiyor olabilir ille kendim yikancam diyor90-100 arası. Ben losyon güneş kremi ve şampuan alacağım 300 TL ye yakın tutuyor eczaneye sordum.Buyuk şampuanı için erken bence ablamın kızı hala mustella kullanıyor. 5.sınıfa geçecek.Sebamed güneş kremı çocuğu bronz yaptı mustella hiç yakmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?