- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.661
limonatayı deneyecektim cıkmış aklımdan sana zahmet tarifini yine versinZeynolin44 bende bugün pizza yapayım ne zamandır aklımdaydı. marketten mısır alayım diğer malzemeler evde var yanına da limonata yaparım
YIlda kaç km yaparsınız ona göre düşünün eşim de diyor şu an aradaki fiyat farkı benzinli diesel otomobilde çok açılmış bir durumda benzinli daha mantıklı bile olabilir diye. Şunu hesaplayın aynı aracın diesel ve benzinli fiyat farkını ne kadar sürede yapacağınız yol ile amorti edersiniZ? Tablo yapın o zaman ne almanız gerektiği direk ortaya çıkar.Tesekkur ederim
Kp usta oda hep benzinli alir
Ama biz uzun yola cikariz beni o dusunduruyor
YIlda kaç km yaparsınız ona göre düşünün eşim de diyor şu an aradaki fiyat farkı benzinli diesel otomobilde çok açılmış bir durumda benzinli daha mantıklı bile olabilir diye. Şunu hesaplayın aynı aracın diesel ve benzinli fiyat farkını ne kadar sürede yapacağınız yol ile amorti edersiniZ? Tablo yapın o zaman ne almanız gerektiği direk ortaya çıkar.
2 portakal bir limonu dışarda 10 dk bekletip robota alıyoruz 1 ya da 1,5 su bardağı şeker ve biraz su ilave edip robottan geçiriyoruz 2 lt suyun içine döküp 15 dk bekletiyoruz sonra süzüyoruz bu kadar :) ben 10 poşet koymuştum 3-4 tanesi gitti şimdiden hemen bir 10-15 poşet daha koymam lazım Ramazan ve yaz için çok iyi olurlimonatayı deneyecektim cıkmış aklımdan sana zahmet tarifini yine versin
ekran resmi aldım sağol canım bende koyayım buzluğa2 portakal bir limonu dışarda 10 dk bekletip robota alıyoruz 1 ya da 1,5 su bardağı şeker ve biraz su ilave edip robottan geçiriyoruz 2 lt suyun içine döküp 15 dk bekletiyoruz sonra süzüyoruz bu kadar :) ben 10 poşet koymuştum 3-4 tanesi gitti şimdiden hemen bir 10-15 poşet daha koymam lazım Ramazan ve yaz için çok iyi olur
Bende mısır aldım mantarı bir markette buldum onda da çok kötüydü almadım eşim özellikle mantarlı istiyordu ama bu seferlik böyle olsunBende sizden fikir kaptim. Aksama pizza yapacagim.marketten mantar ve misir almam lazim
bende mantarlı mısırlı yaptım yedikBende mısır aldım mantarı bir markette buldum onda da çok kötüydü almadım eşim özellikle mantarlı istiyordu ama bu seferlik böyle olsun
Merhaba Hanımlar,
Dün kızları kardeşime bırakıp eşimle ne zamandır ertelediğimiz alışveriş işini hallettik. Sezon başında almaya niyetlenip vazgeçtiğim outdoor montu niyahet aldım. Sezon başına göre yaklaşık 400 lira daha az ödedim. Her iki kızımıza da mevsimlik mont, eşime de takım elbise aldık.
Bugün de büyük kızım ile sabahtan tiyatroya gittik. Son derece keyifli bir oyundu. Şu an evde önümüzdeki haftanın planlamaları ile uğraşıyorum.
E Esila09 Octavia otomatik-dizel kullanıyorum ve çok memnunum.
Aslında derin dondurucuya koyup dondurunca acısı geçiyor ama sana yine acı mi geliyor pureMarketten misir ve mantar aldim. 10 lira. Baska harcama yok.
Bol mantarli seviyorum pizzayi.
Heves heves yaptim ama 1 dilim yiyebildim.
2 portakal 1 limondan limonata yaltim bende. 2 bardak ictim.
Ben kabuklarini soyup attim buzluga. Kabuklu aci geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?