Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tesekkur ederim
Kp usta oda hep benzinli alir
Ama biz uzun yola cikariz beni o dusunduruyor
YIlda kaç km yaparsınız ona göre düşünün eşim de diyor şu an aradaki fiyat farkı benzinli diesel otomobilde çok açılmış bir durumda benzinli daha mantıklı bile olabilir diye. Şunu hesaplayın aynı aracın diesel ve benzinli fiyat farkını ne kadar sürede yapacağınız yol ile amorti edersiniZ? Tablo yapın o zaman ne almanız gerektiği direk ortaya çıkar.

Evet en mantiklisi bu
Ayrica bakim ucretleride dahil edilirse fiyat ortaya cikar

Markete gittim simdilik stok icin alacaklarimi bitirdim.
Bimden son kalan turuncu cif, 2 ad viking elde bulasik det, 2 lt riviera zeytin yagi, ariel beyaz ve renkli toz, sogan,kasar peyniri, ekmek, 2.5 kilo cay aldim.
Bir kismi bana bir kismi anneme

Migrosta sogan 2.75 tl
Ankara polatlida uretilmis

Merhaba haftalık alışverişi yaptık birkaç eksik dışında pek birşey kalmadı 127 tl harcadık

Gelince hemen çay koydu eşim katmer pişirdik biraz yedik aldıklarımızı sebzeleri filan yerleştirceğim akşama da dolmayı pişirip gitmiştim hazır oldu böyle şeyleri annem yapardı hep düşünürdü artık bende yapmaya başladım demekki iyi gidiyorum

Merhaba Hanımlar,

Dün kızları kardeşime bırakıp eşimle ne zamandır ertelediğimiz alışveriş işini hallettik. Sezon başında almaya niyetlenip vazgeçtiğim outdoor montu niyahet aldım. Sezon başına göre yaklaşık 400 lira daha az ödedim. Her iki kızımıza da mevsimlik mont, eşime de takım elbise aldık.

Bugün de büyük kızım ile sabahtan tiyatroya gittik. Son derece keyifli bir oyundu. Şu an evde önümüzdeki haftanın planlamaları ile uğraşıyorum.

E Esila09 Octavia otomatik-dizel kullanıyorum ve çok memnunum.

limonatayı deneyecektim cıkmış aklımdan sana zahmet tarifini yine versin
2 portakal bir limonu dışarda 10 dk bekletip robota alıyoruz 1 ya da 1,5 su bardağı şeker ve biraz su ilave edip robottan geçiriyoruz 2 lt suyun içine döküp 15 dk bekletiyoruz sonra süzüyoruz bu kadar :) ben 10 poşet koymuştum 3-4 tanesi gitti şimdiden hemen bir 10-15 poşet daha koymam lazım Ramazan ve yaz için çok iyi olur

ekran resmi aldım sağol canım bende koyayım buzluğa

Gule gule kullan elecda kesinlikle pisman olmayacaksin

2 arac on planda ve tuhaf bir sekilde 2side dusundugumuz araclar
Ben esimle konusayim auris ve octavia arastirmaya baslasin en iyisi, bu kdr tavsiyeden sonra baska model aramaya gerek yok

Iyi akşamlar
Bugün burada kar ve karla karışık yağmur vardı hep.
Yemek olarak yeşil mercimekli yayla çorbası ve yumurtalı ıspanak ve lahmacun vardı.
Bir posta çamaşır yıkadım astım mutfağı salonu balkonu supurdum biraz grip olmuşum bu kadar yeter. Dün gece de banyoyu wc temizledim.

Bugün kantine uğradım. Portakal armut yufka lor peyniri 30 lu yumurta az çeri salatalik biraz abur cubur stoga 725 ml pril ve 4 lt bingo siyah aldım toplamda 95 tl harcadım.

250 mevsimlik ceket,320 güneş gözlüğü,60 dışarda yemek.
Çok sık yaptığımız şey değil diye onemsemedik birazda.
Ama güneş gözlükleri ne çok pahali.Bir tanesini uzaktan beğendim,en ustteydi alma gafletinde bulundum,2000 kusuru görünce denemeden yerine koydum.Allah korusun takarken başına bir iş gelmesini istemem

Marketten misir ve mantar aldim. 10 lira. Baska harcama yok.
Bol mantarli seviyorum pizzayi.
Heves heves yaptim ama 1 dilim yiyebildim.

2 portakal 1 limondan limonata yaltim bende. 2 bardak ictim.
Ben kabuklarini soyup attim buzluga. Kabuklu aci geliyor bana

Aslında derin dondurucuya koyup dondurunca acısı geçiyor ama sana yine acı mi geliyor pure

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…