Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyiyse verilir 100 lira nolacak ki kac ay kullaniyoruz. Cildiyeye gotursem mi yoksa sampuan degisikligi yeterli olur mu? Iyice durulamiyor olabilir ille kendim yikancam diyor
Toplu alınca çok oluyor alternatif varmı diye araştırıyorum yoksa müstelladan cokkk memnunum tavsiye ederim.Köpük şampuanlar var bebekler için ama bizimkilerin kafasını arıtmaz artık kokuyor saçları falanAl mustella iyi gelir hem güzel kokuyor

Pasaklilar sonra bizi begenmezler

Bu mu dedigin 500 ml 45 diyor..

Burada daha ucuz ha eczane bana fazla fiyat vermıs.Netten bu tarz şeyler almıyorum tarihleriyle oynama yapıyorlarmış ama ebebekten alınabılır guvenıyorum.

Slm kızlarrrrrrr
Ben de indirimde diye Migros’tan sebamed yıkama jeli ve yüz temizleme köpüğü ve yüz kremi aldım . İlk defa kullanıyorum bir daha almam o zaman zararlıysa.Bunaldım ben biraz hiç sebepsiz yere. Şu kredi kartlarından bir kurtulsaydık hayırlısı ile. Harcarken güzel de öderken fena zor oldu bu bir kaç ay niyeyse.

Kredi kartı orucuna başlıyorum 1 sene taksitli hiç bir giyim alışverişi yapmayacağım . Bu sefer çok kararlıyım inş amin
Bu hafta Pazar’a gittik Salı günü se sütçü gelir yumurta da alırım. Haftalık menü yapsam fena olmayacak ya. Bu hafta ekmek ve su dışında bir harcama yapmak istemiyorum bakalım başaracak mıyım ? Dı dış dış dı dış

Evett yaaa .
Nasil yaptim bugun anlatayim. 2 portakal bir limon kabuklarini soydum. Dilimledim. Dondurucuya attim . Fazla dondurmadim .biraz yumusak fakat buzluydu. Robottan cektim sekerle birlikte.
Sonra su ekleyerek suzdum
Suzerken ne kullanıyorsun? Bende bez torba var ondan süzüyorum asla kabuk acısı olmuyor

selamlar, ancak yazmaya fırsat buldum. İnternetten bez ıslsk mendil falan aldım 175tl. Kızlara kitap alacaktım enpara kidega kampanyası çok iyi yetişti ayın en paralısı olana kidegadan 50lik kitap alışverişine15tl iade ediliyor. 50tl lik yani aslında 35 kitap aldım. Yarında eşimin kartından alacagım aynı şekilde. Aslında geçen ay herhafta 1 kitap seklinde ayda 4tane alayım demiştim ama buay fazla olacak. Uygun bulmuşken toplu alayımda aklımdakileri teker teker çıkarır veririm ellerine Hem konsantre sorunu olmaz hem de hepsinin heyecanını aynı anda tüketmezler. yeni kitaba benim gibi bayılıyorlar:)

Uzun süredir almak istediğim bir ürün vardı gittim onu aldım 1300 lira harcadım. Nakit alacaktım ama eşim dedi ki kk ile al puan gelir. Kk ile aldım ama birkaç güne önden öder kapatırım. Bir de çamaşır kurutma makinesi için fiyat aldım 5 bin civarı diyorlar açıkçası bu kadar yüksek beklemiyordum. Biraz internette okuma yapacağım ne neymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…