- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #29.701
Olabılır benim bir gebeliğim olduSanırım o ilk hamilelikte oluyor bende ilkinde 3 aydan sonra enerjiktim ama ikincide öyle olmadı
Toplu alınca çok oluyor alternatif varmı diye araştırıyorum yoksa müstelladan cokkk memnunum tavsiye ederim.Köpük şampuanlar var bebekler için ama bizimkilerin kafasını arıtmaz artık kokuyor saçları falanIyiyse verilir 100 lira nolacak ki kac ay kullaniyoruz. Cildiyeye gotursem mi yoksa sampuan degisikligi yeterli olur mu? Iyice durulamiyor olabilir ille kendim yikancam diyor
Pasaklilar sonra bizi begenmezlerToplu alınca çok oluyor alternatif varmı diye araştırıyorum yoksa müstelladan cokkk memnunum tavsiye ederim.Köpük şampuanlar var bebekler için ama bizimkilerin kafasını arıtmaz artık kokuyor saçları falanAl mustella iyi gelir hem güzel kokuyor
trendyolda sık sık ındırıme gırıyo sıveno urunleri canım ben de bebıse bakıyorumdaNerden alıyorsun siveno da güzelmiş içerik olarak masum
Eki Görüntüle 2246881
Bu mu dedigin 500 ml 45 diyor..
Evet farkliymis cakma mi oluyor o yaaa :SMustela Normal Ciltler için Yenidoğan Şampuanı 500 ml
Özellikleri: Bebek ve çocuklar Yenidoğan Şampuanı. Jel kıvama sahip bu şampuan, doğumdan itibaren tüm vücut ve saçta günlük kullanım için banyo temizliğinde uygundur. Yenidoğan , bebek ve çocukların tüm vücudunu ve narin saçlı derisini yumuşak ve nazikçe etkin biçimde temizler. Cildi rahatlatır...www.e-bebek.com
Suzerken ne kullanıyorsun? Bende bez torba var ondan süzüyorum asla kabuk acısı olmuyorEvett yaaa .
Nasil yaptim bugun anlatayim. 2 portakal bir limon kabuklarini soydum. Dilimledim. Dondurucuya attim . Fazla dondurmadim .biraz yumusak fakat buzluydu. Robottan cektim sekerle birlikte.
Sonra su ekleyerek suzdum
Teşekkür ederim canım dikkat etmeye çalışıyorum :)Ay çok geçmiş olsun efsuncum aman dikkat et kendine de kızına da
Teşekkür ederimGecmis olsun efsun
Aman dikkat edin minige
Tel süzgeçSuzerken ne kullanıyorsun? Bende bez torba var ondan süzüyorum asla kabuk acısı olmuyor
günaydın hoş geldin canım :)Günaydın kızlar,
1 konu actım 5 gun banlandım :)
Iyı haftalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?