Bugün ne aldin kaç tl harcadin

3 ay önce kullanmaya başlamıştı arkadaşım daha uzun kullananlarda duymuştum. Kendine göre ayarlarsın artık

Aksam esim tereyagli sahanda yumurta yedi.
Oglana dunku corbadan yedirdi.
Bende ekmek arasi peynir salatalik yedim.

Bugun toplamda 10 lira harcadim. Yemek yedim okulda
Canım tfx eft de falan ücret alıyor mu şimdi ben maaş bankamdaki çekip oraya yatırsam bozdurdugumda şubeden nakit çekersem kesinti baya oluyor sanırım birsürü şey imzalattılar sanki öyle bişeyde imzaladım

3 ay önce kullanmaya başlamıştı arkadaşım daha uzun kullananlarda duymuştum. Kendine göre ayarlarsın artık
Cnm slm bugün 7bin adım attım. Telefondaki uygulamada hedefim günlük 6 bin adımdı. 4gündür 7 bin ve üzeri adım atınca hedefi 7bine çıkardım. Sen yaptın mı yürüyüş ? Güncel 62.5kiloyum. Hedefim 57

Aynen bende öyle biliyorum doktor da veriyordu zaten ben düşünmediğimiz için kullanmıyordum hayırlısı başlayayım bakalım . İstiyoruz ama hakkımızda hayırlısı

55 dakika yürüdüm adım sayar kafayı yedi kendi kendine çalışıyor bende sinirlendim sildim bugün 66.5 kilom akşam köfteyi biraz fazla yedim benim hedef 60 bu ara çok şişkinlik var çokta yemiyorum

Faturalar arka arkaya geldi elektrk 63 su 46 doğalgaz 113 bu ay çok hızlı başladık harcamalara eşimin telefon faturasıda çok gelcek bes artmış seçimden sonra herşey daha zamlı olacak diyorlar umarım olmaz zaten yeterince pahalı

Diyelim ki bundan altı ay önce ev aldın 1,49 dan şimdi indi ya yapılandıramıyoesun bu oran yeni ev alacaklar için geçerliymiş.
Çok ilginç de mi
Planli onun kredi karti icin oldugunu soyledi. Ben bakmadim lakin ev icin 1.28e dusuruldugunu konusmustuk vakif ve ziraat diye.. ee hep oyle degilmi.. ben de 8000 yatirdim ya sonrasinda vakifa kredi kartina ve krediye yapilandirma cikardi esimin bankasi da vakif. Onda da kazik yiyoruz 3 ay odememis olman gerekiyormus.. biz keriz gibi her ay odemeye devam edelim odemeyeni odullendir..

Ben uzun süre hayvan gibi spor yaptım baklavalarım filan çıkmaya yakın oldu. Ama hiç bir zaman 55 in Altını göremedim yağ oranım da % 29 du. Ne zaman diyete başladım 52 ye kadar düştüm yağ oranım da 22 lere geriledi. Diyeti sporla destekleyemedim. Ama bende sanırım tek etkili olan şey diyet oldu:)))

Bu ülkede dürüst vatandaş hep cezalandırılmıyor mu zaten ? Biz vergilerimizi zamanında ödeyelim, kimisi ödemiyor nasılsa af çıkar diye. Gerçekten ödemeyene kolaylık sağlıyorlar e bu durumda vaktinde ödeme yapan cezalandırılmıyor mu? Bari zamanında ödeyene indirim yapılsa o da yok. Neyse sustum

Asıl kışın balık sezonu olduğu için balık yağı omega3 e ara verilir yazın başlanır. Ben mi yanlış biliyorum
Möllers balık yağında D vitamını katkısı var ondan yazın kullanmayın demiş olabılır.D vitamını katkısı olmayanlardan alıyorum ben yaz kış verıyorum.

Evet en mantıklısı bu olacak sanirim herkes aynisini söyliyor. Hic girişmeyelim biz en iyisi
ben de arkadaslara katılıyorum elinizde kalan nakıt cok az onun yerine altın yada döviz alın zaten bı kere bırıktırmeye baslayınca cogaldıkca dahada heveslenırsınız hem de kenarda bi guvence olur, onemli nokta su maası alır almaz bırıkımı yapın kalan parayla degıl her seferinde boyle yaparsanız kalana gore harcarsınız yetmedimi bozarsınız ıhtıyac kadar

ayy tucecım hadı bakalm istedıgınıze göre guzel haberlerini beklıyorum o zman
Ben tatil dönüşü olsun istiyorum o zamana kadar da korunmak istiyordum aslında . Ama hadi olsun desek olmaz diye düşünüyorum açıkcası bilmiyorum ya kafam çok karışık yasmini bıraktım bakalım bundan sonraki düzenim nasıl olacak acaba asıl soru işareti bu bende

Ben yasmin kullanmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım. Çok sasirmistim hic beklemiyordum. Ama hapı bırakınca 3 ay korunmak gerekiyormus öyle duymuştum sağlıklı bi gebelik icin ne kadar doğru bilmiyorum

Hiç adet düzeni görmeden hamile kalmışsın sende . Ne kadar kullanmıştın yasmini ben 22 ay kullanmış oldum

Aynen öyle ya şimdi eşimle de konuştuk hatamız en sona bırakmak bu işi
Maaş alır almaz yapmak lazım.cok teşekkür ederim bilgiler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…