Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar bilgisi olanlara birşey danışacağım.ben daha 1 yıl olmadı evleneli fakat para biriktiremiyoruz kesinlikle.ben çalışmıyorum ( eşim istemiyor) eşim de aylık 4200 alıyor ve senede 4 deda çift maaş alıyoruz onlarda 7bin tl. Şimdi ihtiyaç kredisi ziraat bank in bayağı uygun dedim ki biz 20 bin çeksek acaba kenara atsak.ayda ödemesi 1000 1100 felan ama oraya verince sıfır nakitimiz kalıyor.kredi kartımıza da ayda 800 1000 felan ödüyoruz çünkü. Öyle olunca geriye kalan harcligimiz 1000 vardı ya onu direk krediye bağlasak çok mu zorlanirizkızlar yani en fazla bize nakit 200 felan kalır. Yazın yine doğalgaz felan yok 300 felan kalır da kışın bayağı kalmaz nakitimiz.ve buarada bebek yolda tabi nasipseay bilemedim kızlar mantıklı mi ya? Yoksa para biriktiremiyoruz harcıyoruz

Yaa tühh cok kötü olmus canım üzüldüm

Bence kredi çekersen elinizde para kalmaz planda olmayan bişey çıktıgında zorlanırsınız bebekte yoldaymış kredi çekmektense elinizde kalan 1000 tl diyelim ondan ayırmaya çalışsan aylık 1 çeyrek parası gibi

M Minnosumm danışman değilim ama o şekilde para biriktirmek pek uygun geldi bana. Boşuna faiz ödeyeceksin ya öektiğinizi de yerseniz? Kiranız var mı? 4200tl ile geçimi sagşayabiliyor musunuz, büyük ödemeleriniz neler? Kısabileceğin harcama var mı onları bir hesapla. Bak mesela bizim 2kızımız var sadece kreş bez giyim onlara aylık 4000gidiyor, kiramız var yüksek. Hani siz de öocuk yok kirada yoksa hesabını ona gore bi yap. Baktın 4200e geçinebiliyorsun çift aldığın ayları kenara atarsınız. Nacizane bir tavsiye eşini çalışmaya ikna et hem bütçeye katkın olur hem tüm hayat evde geçmez. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu sayfaya da takıl arkadaslar güzel indirimler paylaşıyor zaman zaman

Aynen burada bayağı yardımcı oluyor bana.ya kiramız var 1250 kiramız.geroye kalan faturalar birde ilk evlendigimizde hesabınızı bilmeden 2 kız fatura üzerine telefon aldık ayda 500 her ay kendi telefon faturalarımızın toplamı.iste kredi çekince onu kapayıp geriye kalani kenara atarız ama elimizde nakit kalmıyor ve ekstra birşey çıkarsa zorlaniriz.calisma konusunda maalesef çok tartıştık ama olmadı yani çok şükür şuan geçiriyoruz da birikim yapamıyoruz hiç ben o yüzden de çalışmak istedim maalesef hiç bir şekilde ikna olmadi

Sanırım en mantıklısı o ama çift maaşlarda hep bi yarım felan alalım hesabı yaptığımızda hep birşeyler çıktı ve 1 yıldır hiç alamadık birşey.mecburi ödeme olursa belki o zaman sıkarız kendimizi diyorum ama riskli yani nakitimiz kalmamasi

Kizlar merhaba.
Sabahdoktora gittim.
Kan idrar tahlili verdim.
to
Bebeginiz de olunca harcamalariniz artacaktir
Bence aylik ceyrek, cift maasli aylarda birer yarim alip koyun kenara

SelamGöreve gittim bugün anneme ablama kendime krem,kurabıye,dibek kahvesi aldım 123 TL ödedım.Zeytınyag balmumu ve birkaç bitki çiçeği varmış kremlerde doğal dedi arkadaşlar çok memnunmuş bklm bende deneyecegım.Eve geldim süpürge yaptım anem geldi dün bugün oğlana baktı 7de çıktım evden.Sütlaç pogaca tavuksuyu çorba yapmış sagolsun.

Arkadaşımdan dönüşte markete girdim bir bağ ıspanak aldım 2 tl ödedim . Hemen geldim temizledim domates çorbası yaptım ıspanak pişirdim salata yaptım eşim geldi arkadaşım yeni doğum yaptı onun folik asiti kalmış hiç kullanmadan bana verecek skt 2020 çünkü . Bende 3. Çocuğu istersen folik benden dedim anlaştık foliğe başlayayım bakalım ne yaptığımız belirsiz hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…