Bugün ne aldin kaç tl harcadin

55 dakika yürüdüm adım sayar kafayı yedi kendi kendine çalışıyor bende sinirlendim sildim bugün 66.5 kilom akşam köfteyi biraz fazla yedim benim hedef 60 bu ara çok şişkinlik var çokta yemiyorum
Bol salatalık tüketebilirsin ödemi gideriyor kalorisi yok zaten. Ben bir kase yoğurt bir dilim portakal ve 4 tane salatalık yedim bugün matine vardı orada çok yedim acıkmadım. Bugün pişirdiğim kereviz yarına kaldı

Hiç adet düzeni görmeden hamile kalmışsın sende . Ne kadar kullanmıştın yasmini ben 22 ay kullanmış oldum
Bir buçuk sene kullandım. Emzirme bittikten sonra kullanmaya başladım tekrar 5 ay kullandım 2 ay önce tekrar bıraktım. Yan etkileri fazlaydı bende. Duzenim ayni devam etti canım. Güzel haberlerini aliriz insallah

Balığa hiç öyle çözüm yok ya kısmet takip ediyorum inş ölmez
Çözümü olmaz olur mı ama yasadığınız yerde bulabilir misiniz bilemem. Gerçi şimdi belediyelerin bile veterinerlik hizmeti var, özel yoksa oraya basvurabilirsin yazık. Sinir olurum boyle cocuklara, onlardan uzak tutmalısın

İlginç ki şuan çok iyi halinden memnun yüzüyor ama sabah fenaydı . Veteriner arkadaş var daha doğrusu komşu zaten eşi de dün bizdeydi o birşey önerememişti suyunu değiştirmiştim sadece

Diyelim ki bundan altı ay önce ev aldın 1,49 dan şimdi indi ya yapılandıramıyoesun bu oran yeni ev alacaklar için geçerliymiş.
Çok ilginç de mi
Evet yapılandırma yok bu oranlardan. Aslında saçma değil çünkü piyasa açılsın diye zorla indirdi bankalar bu oranları. normalde maliyetleri kurtarmıyor, direk görev zararı yani. Amaç ev satışı olsun piyasa hareketlensin. Enlakcılara soruyorum bi hareketlenme yarattı ama beklenen etki yok diyorlar. Faizden daha onemlisi ev fiyatları düşmeli bence

ben hiç hap kullanmadm canm hep esım korundu o yuzden pek bilmıyorum hap konusunu biz de tam bir yıl korunduk 18ayda asker oglusumun yolunu bekledim Rabbim hayırlı zamanda aratmadan nasıp etsın ınsAllah

ben hiç hap kullanmadm canm hep esım korundu o yuzden pek bilmıyorum hap konusunu biz de tam bir yıl korunduk 18ayda asker oglusumun yolunu bekledim Rabbim hayırlı zamanda aratmadan nasıp etsın ınsAllah
amin canım allah isteyen herkese versin benim bi oglum var ikinci cocugu önümüzde ki 10 yıl düşünmüyorum

Tek balık mı, cinsi ne
Evet tek şuan Japon . Geçen sene bi balığımız vardı 1.5 sene yaşadı yaklaşık . Eşim afrine gidince bende antalyaya annemlerin yanına gitmek zorunda kaldım . Balığı 1 kg lık kavanoza koydum çantamda 1600 km yol gittim onunla sonra geri yine çantamda döndüm aylarca yaşadı . Aylar sonra yanına eş aldık oda öyle deli bir balıktı ki diğerinin kuyruğunu ıssırdı . Fanusları ayırdım ama yaşatamamıştım

amin canım allah isteyen herkese versin benim bi oglum var ikinci cocugu önümüzde ki 10 yıl düşünmüyorum
Ha ha niye canım çok mu yaramaz kuzu bugun işyerinden bir arkadaşta biz hangi akla hizmet 2 çocuk arası 6 yaş bıraktık diyordu biri tam kendini kurtardı diyorsun diğeri ile süreci basa sarıyorsun diyor. Allah gonlune gore versin

Fanusta yaşamları zor oluyor. Hele akvaryumcularda o betaları hap kadar fanuslara koyuyorlar ya çok üzülüyorum. Çok uzun yıllar akvaryumumuz vardı şimdi yeniden kurmayı düşünüyoruz yerini ayarlarsak. Sonuncusu bitki akvaryumu idi çok güzel oluyorlar ama ilgilenmek gerek.

amin canım . Ya şikayet etmek istemiyorum ama cok zor bi bebeklik yaşadık 2 yaşına kadar her gün uykusuzdum yaklaşık 6 aydır düzgün uyuyabiliyorum doğumum da çok zor oldu. 3 yasina girecek temmuzda ama cok küçük simdi ya o yüzden düşünmüyorum aradan zaman geçince de gercekten sil baştan yapmaya cesaret edemem sanırım tek cocuk olsa bisi olmaz heralde

Bizimde küçükken hep akvaryum vardı öyle güzeldi ki hala hatırlarım lepistesimiZ doğum yapmıştı onu hep konuşuruz ailecek . Şimdi akvaryum yapamıyoruz izne gidiyoruz 20 gün mesela anahtarı kimseye güvenemem açıkcası . Balkondaki Seramıza damlama sulama yapıyoruz orayı öyle hallediyoruz. Sultan papağanı istiyorum ama onu da tatile götüremeyiz insanlara da bırakıp sorumluluk olsun istemiyorum öyle işte

Bencede tek çocuk en iyisi gibime geliyor açıkcası . Ona yetebilelim güzel eğitim alsın daha ne isterim ki diye düşünüyorum

Sultan papağanın dan ben cok korkuyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…