- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.001
Bol salatalık tüketebilirsin ödemi gideriyor kalorisi yok zaten. Ben bir kase yoğurt bir dilim portakal ve 4 tane salatalık yedim bugün matine vardı orada çok yedim acıkmadım. Bugün pişirdiğim kereviz yarına kaldı55 dakika yürüdüm adım sayar kafayı yedi kendi kendine çalışıyor bende sinirlendim sildim bugün 66.5 kilom akşam köfteyi biraz fazla yedim benim hedef 60 bu ara çok şişkinlik var çokta yemiyorum
Bir buçuk sene kullandım. Emzirme bittikten sonra kullanmaya başladım tekrar 5 ay kullandım 2 ay önce tekrar bıraktım. Yan etkileri fazlaydı bende. Duzenim ayni devam etti canım. Güzel haberlerini aliriz insallahHiç adet düzeni görmeden hamile kalmışsın sende . Ne kadar kullanmıştın yasmini ben 22 ay kullanmış oldum
Bende de 12 bin kadar var. Hala tl deyim giremedim bi şeye.3800tl param var beklemedeyım altın yüksek dolar yüksek biraz düşerse 10gr altın kalanla dolar alma düşüncem var.
Çözümü olmaz olur mı ama yasadığınız yerde bulabilir misiniz bilemem. Gerçi şimdi belediyelerin bile veterinerlik hizmeti var, özel yoksa oraya basvurabilirsin yazık. Sinir olurum boyle cocuklara, onlardan uzak tutmalısınBalığa hiç öyle çözüm yok ya kısmet takip ediyorum inş ölmez
İlginç ki şuan çok iyi halinden memnun yüzüyorÇözümü olmaz olur mı ama yasadığınız yerde bulabilir misiniz bilemem. Gerçi şimdi belediyelerin bile veterinerlik hizmeti var, özel yoksa oraya basvurabilirsin yazık. Sinir olurum boyle cocuklara, onlardan uzak tutmalısın
ne demekAynen öyle ya şimdi eşimle de konuştuk hatamız en sona bırakmak bu işi
Maaş alır almaz yapmak lazım.cok teşekkür ederim bilgiler icin
Evet yapılandırma yok bu oranlardan. Aslında saçma değil çünkü piyasa açılsın diye zorla indirdi bankalar bu oranları. normalde maliyetleri kurtarmıyor, direk görev zararı yani. Amaç ev satışı olsun piyasa hareketlensin. Enlakcılara soruyorum bi hareketlenme yarattı ama beklenen etki yok diyorlar. Faizden daha onemlisi ev fiyatları düşmeli benceDiyelim ki bundan altı ay önce ev aldın 1,49 dan şimdi indi ya yapılandıramıyoesun bu oran yeni ev alacaklar için geçerliymiş.
Çok ilginç de mi
ben hiç hap kullanmadm canm hep esım korundu o yuzden pek bilmıyorum hap konusunu biz de tam bir yıl korunduk 18ayda asker oglusumun yolunu bekledimBen yasmin kullanmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım. Çok sasirmistim hic beklemiyordum. Ama hapı bırakınca 3 ay korunmak gerekiyormus öyle duymuştum sağlıklı bi gebelik icin ne kadar doğru bilmiyorum
amin canım allah isteyen herkese versin benim bi oglum var ikinci cocugu önümüzde ki 10 yıl düşünmüyorumben hiç hap kullanmadm canm hep esım korundu o yuzden pek bilmıyorum hap konusunu biz de tam bir yıl korunduk 18ayda asker oglusumun yolunu bekledimRabbim hayırlı zamanda aratmadan nasıp etsın ınsAllah
Altın almak için ben de beklemedeyim3800tl param var beklemedeyım altın yüksek dolar yüksek biraz düşerse 10gr altın kalanla dolar alma düşüncem var.
Tek balık mı, cinsi neİlginç ki şuan çok iyi halinden memnun yüzüyorama sabah fenaydı . Veteriner arkadaş var daha doğrusu komşu zaten eşi de dün bizdeydi o birşey önerememişti suyunu değiştirmiştim sadece
Evet tek şuan Japon . Geçen sene bi balığımız vardı 1.5 sene yaşadı yaklaşık . Eşim afrine gidince bende antalyaya annemlerin yanına gitmek zorunda kaldım . Balığı 1 kg lık kavanoza koydum çantamda 1600 km yol gittim onunla sonra geri yine çantamda döndüm aylarca yaşadı . Aylar sonra yanına eş aldık oda öyle deli bir balıktı ki diğerinin kuyruğunu ıssırdı . Fanusları ayırdım ama yaşatamamıştımTek balık mı, cinsi ne
Ha ha niye canım çok mu yaramaz kuzuamin canım allah isteyen herkese versin benim bi oglum var ikinci cocugu önümüzde ki 10 yıl düşünmüyorum
Fanusta yaşamları zor oluyor. Hele akvaryumcularda o betaları hap kadar fanuslara koyuyorlar ya çok üzülüyorum. Çok uzun yıllar akvaryumumuz vardı şimdi yeniden kurmayı düşünüyoruz yerini ayarlarsak. Sonuncusu bitki akvaryumu idi çok güzel oluyorlar ama ilgilenmek gerek.Evet tek şuan Japon . Geçen sene bi balığımız vardı 1.5 sene yaşadı yaklaşık . Eşim afrine gidince bende antalyaya annemlerin yanına gitmek zorunda kaldım . Balığı 1 kg lık kavanoza koydum çantamda 1600 km yol gittim onunla sonra geri yine çantamda döndüm aylarca yaşadı . Aylar sonra yanına eş aldık oda öyle deli bir balıktı ki diğerinin kuyruğunu ıssırdı . Fanusları ayırdım ama yaşatamamıştım
Ha ha niye canım çok mu yaramaz kuzubugun işyerinden bir arkadaşta biz hangi akla hizmet 2 çocuk arası 6 yaş bıraktık diyordu biri tam kendini kurtardı diyorsun diğeri ile süreci basa sarıyorsun diyor. Allah gonlune gore versin
Bizimde küçükken hep akvaryum vardı öyle güzeldi ki hala hatırlarım lepistesimiZ doğum yapmıştı onu hep konuşuruz ailecek . Şimdi akvaryum yapamıyoruz izne gidiyoruz 20 gün mesela anahtarı kimseye güvenemem açıkcası . Balkondaki Seramıza damlama sulama yapıyoruz orayı öyle hallediyoruz. Sultan papağanı istiyorum ama onu da tatile götüremeyiz insanlara da bırakıp sorumluluk olsun istemiyorum öyle işteFanusta yaşamları zor oluyor. Hele akvaryumcularda o betaları hap kadar fanuslara koyuyorlar ya çok üzülüyorum. Çok uzun yıllar akvaryumumuz vardı şimdi yeniden kurmayı düşünüyoruz yerini ayarlarsak. Sonuncusu bitki akvaryumu idi çok güzel oluyorlar ama ilgilenmek gerek.
amin canım . Ya şikayet etmek istemiyorum ama cok zor bi bebeklik yaşadık 2 yaşına kadar her gün uykusuzdum yaklaşık 6 aydır düzgün uyuyabiliyorum doğumum da çok zor oldu. 3 yasina girecek temmuzda ama cok küçük simdi ya o yüzden düşünmüyorum aradan zaman geçince de gercekten sil baştan yapmaya cesaret edemem sanırım tek cocuk olsa bisi olmaz heralde
Sultan papağanın dan ben cok korkuyorum yaaBizimde küçükken hep akvaryum vardı öyle güzeldi ki hala hatırlarım lepistesimiZ doğum yapmıştı onu hep konuşuruz ailecek . Şimdi akvaryum yapamıyoruz izne gidiyoruz 20 gün mesela anahtarı kimseye güvenemem açıkcası . Balkondaki Seramıza damlama sulama yapıyoruz orayı öyle hallediyoruz. Sultan papağanı istiyorum ama onu da tatile götüremeyiz insanlara da bırakıp sorumluluk olsun istemiyorum öyle işte
Ben köpekten filan korkmam ama Kuştan korkuyorum yaSultan papağanın dan ben cok korkuyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?