- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.021
Ne yalan soyleyim ikiz olmasa ikinciye ben de cesaret edemeyebilirdim, Allah yuzume baktıamin canım . Ya şikayet etmek istemiyorum ama cok zor bi bebeklik yaşadık 2 yaşına kadar her gün uykusuzdum yaklaşık 6 aydır düzgün uyuyabiliyorum doğumum da çok zor oldu. 3 yasina girecek temmuzda ama cok küçük simdi ya o yüzden düşünmüyorum aradan zaman geçince de gercekten sil baştan yapmaya cesaret edemem sanırım tek cocuk olsa bisi olmaz heralde
Kardeş onemli tabi ki canım ama cesaret edebilirmiyim bilmiyorum. Masallah onlara benim de ikiz kardeşim var keske benim de ikizlerim olsaydi diyorum bazen :)Ne yalan soyleyim ikiz olmasa ikinciye ben de cesaret edemeyebilirdim, Allah yuzume baktıama kardeşte onemli ya, hayırlısı olsun diyelim
Bende köpekten korkmam da papağan irice bi kuş ya hayatta yaklaşamamBen köpekten filan korkmam ama Kuştan korkuyorum yabelki korkum geçer diyorum ama
Babamların köpeği var sürekli onunlayım belki o yüzden korkmuyorum ama hiç kuşumuz olmadı ya onun ayakları yumuşak tırnakları filan uzun ya biraz tedirgin oluyorumBende köpekten korkmam da papağan irice bi kuş ya hayatta yaklaşamamoglum da kuşlardan korkuyo nedense ama bi köpek kedi görse aman allahım cok seviyo
Ilk 3 ay eft vs ucretsiz diye biliyorum sonra 3 tl.Canım tfx eft de falan ücret alıyor mu şimdi ben maaş bankamdaki çekip oraya yatırsam bozdurdugumda şubeden nakit çekersem kesinti baya oluyor sanırım birsürü şey imzalattılar sanki öyle bişeyde imzaladım
amin canım allah isteyen herkese versin benim bi oglum var ikinci cocugu önümüzde ki 10 yıl düşünmüyorum
ben de tam aksıne kardessız cocuk olmaz dıye dusunuyorum canımBencede tek çocuk en iyisi gibime geliyor açıkcası . Ona yetebilelim güzel eğitim alsın daha ne isterim ki diye düşünüyorum
Senin kaç çocuk var canım? Olmaz diye birsey yok olsa iyi olabilir tabi ama her ailenin dinamikleri farklı bir de biyolojik haller var olmaması falan. Kesin konuşmamak lazım bu konular daben de tam aksıne kardessız cocuk olmaz dıye dusunuyorum canım
Aynı fikirdeyim Allah isteyen herkese versin kimseyi aratmasın.Bende başka çocuk düşünmüyorum kazayla fln olursa o başka ama Allah oğluma sağlık versin huzurla bırlıkte büyüyelim.amin canım allah isteyen herkese versin benim bi oglum var ikinci cocugu önümüzde ki 10 yıl düşünmüyorum
Aynen canım.Zaten çocuk 4yasına giriyor babasıyla aynı catı altında kaldığı süre 10ayBencede tek çocuk en iyisi gibime geliyor açıkcası . Ona yetebilelim güzel eğitim alsın daha ne isterim ki diye düşünüyorum
yok kesın konusmuyorum tabiki canım dusuncemı soyledım sadece benım 1.yolda dahaSenin kaç çocuk var canım? Olmaz diye birsey yok olsa iyi olabilir tabi ama her ailenin dinamikleri farklı bir de biyolojik haller var olmaması falan. Kesin konuşmamak lazım bu konular da
Durumu yetersiz olanlar var eşini kaybetmiş olanlar dediğin çok doğru her ailenin farklı farklı hikayesi var.Allah evladında eşinde hayırlısını nasip etsin hepimizeSenin kaç çocuk var canım? Olmaz diye birsey yok olsa iyi olabilir tabi ama her ailenin dinamikleri farklı bir de biyolojik haller var olmaması falan. Kesin konuşmamak lazım bu konular da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?