- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.041
Çocuğum olmadan bende hep 2cocuk düşünüyordum.Biz iki kardeşiz Ablam var iyikide var.Ama oğlum doğunca eşimin işi benim yalnız kalmalarım tek başıma mücadele vermem ve değişen hayat koşulları bu fıkrımi tamamen degıstırdı.İyi bir gelecek sağlayabılmek ve tekrar eşimin şarka 2defa daha gideceği düşüncesi oğlumun ergenliğinde tek başıma yine mücadele edecek olmak beni fazlasıyla korkutuyor.Çalışıyorum şimdi kreşte evde gözümüzün önünde ama bunun gece dolaşmaya çıkmak istemeleri olacak arkadaş çevresi olacak ortam eskiye oranla çok fazla kötü bunlar aklıma geldıkce ne yalan soyleyım içime öküz oturuyor.yok kesın konusmuyorum tabiki canım dusuncemı soyledım sadece benım 1.yolda dahao da bekleyerek oldu. ondan snra nası dusunurum bılmıyorum ama bıldım bıleli tabi Allah verirse kardesın sart oldugunu dusunurum ama hayat sartları ne gosterır bılınmez
ne kadar zor oldugunu tahmın edebılıyorum bzim de evimizde babmız vardı ama annem her seye tek basına kosturdu malesf Allah kolaylık versın cumlemızeÇocuğum olmadan bende hep 2cocuk düşünüyordum.Biz iki kardeşiz Ablam var iyikide var.Ama oğlum doğunca eşimin işi benim yalnız kalmalarım tek başıma mücadele vermem ve değişen hayat koşulları bu fıkrımi tamamen degıstırdı.İyi bir gelecek sağlayabılmek ve tekrar eşimin şarka 2defa daha gideceği düşüncesi oğlumun ergenliğinde tek başıma yine mücadele edecek olmak beni fazlasıyla korkutuyor.Çalışıyorum şimdi kreşte evde gözümüzün önünde ama bunun gece dolaşmaya çıkmak istemeleri olacak arkadaş çevresi olacak ortam eskiye oranla çok fazla kötü bunlar aklıma geldıkce ne yalan soyleyım içime öküz oturuyor.
Amin canım insallahAynı fikirdeyim Allah isteyen herkese versin kimseyi aratmasın.Bende başka çocuk düşünmüyorum kazayla fln olursa o başka ama Allah oğluma sağlık versin huzurla bırlıkte büyüyelim.
Esimin kardeşi yok olabilir canım bence neden olmasin ki :))ben de tam aksıne kardessız cocuk olmaz dıye dusunuyorum canım
imkansız anlamında demedım zaten canım olsa ıyı olur anlamındaEsimin kardeşi yok olabilir canım bence neden olmasin ki :))
imkansız anlamında demedım zaten canım olsa ıyı olur anlamında
Aynen öyle canım benimde durumum senden farklı değil . Şimdi görev değişikliği olup yeniden yurt dışına gidiyorsun deseler ne diyeceğiz ki hiç birşey . Geçen sene giden insanlar hala gelmediler bebekler yaşlarına girdiler kadınlar hep tek başlarınaAynen canım.Zaten çocuk 4yasına giriyor babasıyla aynı catı altında kaldığı süre 10ayAllah eşiminde evladımında yokluğunu göstermesin çok zor tek başına mücadele etmek asker eşi olmak cokkk cokkk zormuş
Bence neden biliyor musun? Bebek olması için çok bekleyince kıymetli oluyor ne kadar zor olsa da bakması bir tan daha olsun diye düşünüyor insan. İnş kolay bir bebek olur ikinciyi düşünmekten vazgeçmezsinyok kesın konusmuyorum tabiki canım dusuncemı soyledım sadece benım 1.yolda dahao da bekleyerek oldu. ondan snra nası dusunurum bılmıyorum ama bıldım bıleli tabi Allah verirse kardesın sart oldugunu dusunurum ama hayat sartları ne gosterır bılınmez
benim kızlarda öksürüyor soğanı rendeleyip suyunu içiriyor annem faydası olur umarım.iyi gelirse sende dene istersen çocuklarına şurup aldım dün ama hemen kullanmakta istemiyorumGünaydın, çocukların hastalık yorgunluğuna bahar havası eklenince hastalık belirtileri basladı bende. Umarım ilerlemesini durdurabilirim. Aksama corba yanına mantı yada pizza düşünüyorum
Endişe etme ya allah korur. Su yolunu bulur. Ülkenin durumu daha da kötüye gidiyor allah sonunuzu hayırlı eylesin. Sen mutlu huzurlu gebelik geçir bereketiyle geliyor zaten deneyimledinAynen. Türkiyenin geleceginden korktugum icin cocuk konusunda endiseliyim bende.
alayım mı canım o zaman balık yağını bağışıklığı kuvvetlensin diye veriyoruz genelde dedi ve benim kızlarım balık yemiyor her hafta 1 gün balık yapıyorum ama yok yediremiyorumAsıl kışın balık sezonu olduğu için balık yağı omega3 e ara verilir yazın başlanır. Ben mi yanlış biliyorum
yazları kullandırmıyorlar. doktorlar kışın kullanılmasını tavsiye ediyor.alayım mı canım o zaman balık yağını bağışıklığı kuvvetlensin diye veriyoruz genelde dedi ve benim kızlarım balık yemiyor her hafta 1 gün balık yapıyorum ama yok yediremiyorum
bende 2 ay kullandım yasmin bıraktım ve hemen hamile kaldım ikinci kızımaBen yasmin kullanmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım. Çok sasirmistim hic beklemiyordum. Ama hapı bırakınca 3 ay korunmak gerekiyormus öyle duymuştum sağlıklı bi gebelik icin ne kadar doğru bilmiyorum
Ooff benim oğlum agzina sürmüyor balık. Ben yazında kışında kullanıyorum ocean balık yağınıalayım mı canım o zaman balık yağını bağışıklığı kuvvetlensin diye veriyoruz genelde dedi ve benim kızlarım balık yemiyor her hafta 1 gün balık yapıyorum ama yok yediremiyorum
Bende aynen ocean annemde ondan kullanıyor bence şahane birşey . Şimdi bıraktım kutu bitti ama belki sonra yine alırım bilemiyorumBen hep ocean kullaniyorum. D vitamini yok icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?