Bugün ne aldin kaç tl harcadin

benim kızlarda öksürüyor soğanı rendeleyip suyunu içiriyor annem faydası olur umarım.iyi gelirse sende dene istersen çocuklarına şurup aldım dün ama hemen kullanmakta istemiyorum
Canım turşu suyu, pekmez zencefil, kara turp bal, yemekte çiğ soğan.. baya birsey deniyoruz. Geçmiş olsun inş cabuk toparlarlar

alayım mı canım o zaman balık yağını bağışıklığı kuvvetlensin diye veriyoruz genelde dedi ve benim kızlarım balık yemiyor her hafta 1 gün balık yapıyorum ama yok yediremiyorum
Bana hem doktorum Hem de diyetisyenim önermişti. Yoğun bir çalışma tempom var zihnen çok yoruluyorum omega 3 bize çok iyi geldi rutinimize aldık.

Et balik kokusundan nefret eder oldum. Yemek de yapmiyorum. Nolcam boyle.
Bugun yapacagim insalah.
Pirinc pilavi patates sulusu. Yogurt tatlisi da yapayim yetisirse.

Bence neden biliyor musun? Bebek olması için çok bekleyince kıymetli oluyor ne kadar zor olsa da bakması bir tan daha olsun diye düşünüyor insan. İnş kolay bir bebek olur ikinciyi düşünmekten vazgeçmezsin
bekarkende boyle dusunuyodum aynen ınsAllah zor bebek olmaz yada hayat sartları guzel olurda 2.yi dusunmeye devam ederim Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versın dualarım hepınızle

Bende aynen ocean annemde ondan kullanıyor bence şahane birşey . Şimdi bıraktım kutu bitti ama belki sonra yine alırım bilemiyorum
ben de duosvit kullanıyorum canım içinde balık yagıda mevcut çesıtlı vıtamınleri barındırıyo ayrıca d vitamını deca tabs kullanıyorum dr bunlar önerdi

1520 tam altın, eşime gömlek ve kuzenimin kızına hediye 120 lira, baklava- dondurma 60 lira,markette 35.
Yine eski tarihli almışim.Bir türlü yeni tarihli demeyi akıl edemiyorum..Azarı yiyorum hep

alayım mı canım o zaman balık yağını bağışıklığı kuvvetlensin diye veriyoruz genelde dedi ve benim kızlarım balık yemiyor her hafta 1 gün balık yapıyorum ama yok yediremiyorum
Al bence dikkatinı toplamasınada çok faydası oluyor gelişim cagındalar beyin gelişimi içinde faydalıymış ben yaz kış verıyorum 1şişe veriyorum 1ay ara sonra 1sişe ztn 1-2ay gidiyor bir şişe

ben de duosvit kullanıyorum canım içinde balık yagıda mevcut çesıtlı vıtamınleri barındırıyo ayrıca d vitamını deca tabs kullanıyorum dr bunlar önerdi
Sen hamilesin ya çeşitli vitaminler olanı kullanman daha iyi zaten

Al bence dikkatinı toplamasınada çok faydası oluyor gelişim cagındalar beyin gelişimi içinde faydalıymış ben yaz kış verıyorum 1şişe veriyorum 1ay ara sonra 1sişe ztn 1-2ay gidiyor bir şişe
sen hangi marka aldın ben möller kullandım 1 şişe bayada büyüktü

Allah aşkına ya yeni ile eski arasında 10 tl bile oynamıyor niye kafayı buna takıyorsunuz anlamadım

Evi supurdum sildim.
Carsaf yastik kilifi degistirdim.
Camasir astim.
Tarhana corbasi pisirdim.
Yogurt tatlisi yaptim.
Patates sulusundann vazgectim patatesli borek yapmaya karar verdim. Pazardan yufka alacagim. Oglisin banyosu kaldi bir.
Bir de alisveris.
Eczameyi aradim folik asit 33 liraymis. Bugun onu da alayim. Ozelmis zaten receteye yazilmiyormus

Yauu tam altın takıyorsun bebişe cevirip tatihine mi bskacaklar bir de, yuhh üzerinize düşeni fazlasıyla yapmışsınız hiç takılma, beğenmiyorsa bir daha kendisi alsın

Yauu tam altın takıyorsun bebişe cevirip tatihine mi bskacaklar bir de, yuhh üzerinize düşeni fazlasıyla yapmışsınız hiç takılma, beğenmiyorsa bir daha kendisi alsın
Dimi ama ya benim çocuğuma biri tam altın takacak tutup tarihine mi bakacağım allah aşkına ayıp valla hayatta aklıma gelmez tarih bakmak hediye yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…