Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar dün gece regl olmuşum karın ağrısı ve baş dönmesiyle uyandım gün boyu hafif şekilde başım döndü hala da var
Nedendir acaba pazartesi bi doktora görüneceğim
Size de böyle oluyor mu ??
Gecmis olsun cnm adetin nasil her zamnki gibi mi farkli mi.
Bn hamile kaldigimda ustune gorme olmustu o zamnda bas donmesi karin agrisi siddetliydi ama herkeste farkli tabi. Yine doktora gitmekte fayda var

Bugün para harcamadim.
Buzluktan dolmalik biber cikarip yaptim.
Yanina da kofte ve patates kizarttim . Salata yaptim.
Yarin ne yapicam bakalim. Adam sürekli yemek sorar 2 gün

olsun ihtiyaç sonuçta bak bazı aldığın şeyler günlük degil aylık ihtiyaçlar uzun süre yeter

Kızlar dün gece regl olmuşum karın ağrısı ve baş dönmesiyle uyandım gün boyu hafif şekilde başım döndü hala da var
Nedendir acaba pazartesi bi doktora görüneceğim
Size de böyle oluyor mu ??
geçmiş olsun sen kendini takip et bende hem ağrı hem bulantı ishal tansiyon düşüklüğü oluyor. ama ihmal etme gebelik şüphen varsa

Tereyag bende de bitti. Pazardan alayim diyorum
ben de bol tereyağ alıp buzluğa atmak istiyorum.çok seviyoruz tereyağı ve sürekli kullanıyorum...arkadaşların çok bahsetmesi üzeine ig da urfanın sade yağı ve manisada bir kadının yaptığı tereyağını buldum.sipariş versem mi emin olamadım ama çok güzel diyorlar.özel bir lezzet arayışı içindeyim...

kesinlikle tadına bakıp almalısın ben hala anneannemden alirim tereyağ. lezzet ve temizlik önemli. bazıları kokuyor hiç hoşlanmıyorum

kesinlikle tadına bakıp almalısın ben hala anneannemden alirim tereyağ. lezzet ve temizlik önemli. bazıları kokuyor hiç hoşlanmıyorum
yaa, öyle mi diyorsun canım... marketten aldıklarımızda pakette oluyor tadına bakamadan alıyoruz ama köy tereyağı riskli olabilir lezzet açısından, haklısın aslında...

T tatlu evet ihtiyaç aldiklarim, stok için aldım. Uygun bulunca bu tarz şeyleri alıyorum evde herşeyin yedekli olmasını seviyorum ben, bittiği zaman indirimde değilse gereksiz yere fazla para vermek istemem

damla cikolata benim tereyagim her kış memleketten geliyor anneannem kendi yapıp yollar sağolsun. Onun gönderdiğini kahvaltıda ve özel yemeklerde kullanıyorum sadece. Gerçekten özel bir lezzet ve emek onun gönderdiği.
Eskiden bazı şehirlerin yöresel günleri olurdu, gider ordan alırdık bazı şeyleri.
Tadına bakar beğenirsen alırdık ama artık onlara da gidemiyorum
Mecburen paketli terayag kullanıyorum yemeklerde, genelde Sütaş aliyorum

Internetten film izliyordum eşim de uyukluyordu oğlum da tablette oyun oynuyordu . Bi baktim cocuğun yanaklari pespembe. Ates yok fakat burnundan rahat degil belli.
Grip mi olacak acaba.
Hemen iburamin zero vardi onu verdim 1 tatli kasigi. Ve zinco verdim .
Yavrum benim hasta olmasaydi

Herkese Merhaba! Benim bitmeyen ve sanırsam bırakacağım Master durumum var. Öğrenci belgem olduğu için sinemada avantajlı oluyorum.
Arif v 216 ya gittik 32tl sinema
Dışarıda yemek yedik 60tl
Bir kaç ay önce zara dan Yeni aldığım ev terlikleri ayağa zor giriyordu misafir için 3 çift almıştım tanesi 20 tl den tadilat edilecek 60tl de ona vereceğim

Canim peşinat olarak kullanacaksan bozdurma zaten kara gecmissindir . Tarihin belli değil paranın harcanma riski var . He kendine güveniyorsan ki ben sana güveniyorum:) al sat yapabilirsin altının fiziki mi banka da onu hatırlamıyorum

Benim bileziklerim 5 yil şirket kasasinda durdu altin ne kadar cikarsa ciksin ev haric ordan çıkmayacak dedim . Evi bulduk 2 gun sonra gittik bozdurdum . Erken bozdursam altin belki çıkacak para lazim olucak vs .

Tabi simdi bankada altini alim satim yapıyorum para hep hesatta duruyor çekmiyorum . Şu anda bozdursam bin küsür kârdayım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…