- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #3.041
Gecmis olsun cnm adetin nasil her zamnki gibi mi farkli mi.Kızlar dün gece regl olmuşum karın ağrısı ve baş dönmesiyle uyandım gün boyu hafif şekilde başım döndü hala da var
Nedendir acaba pazartesi bi doktora görüneceğim
Size de böyle oluyor mu ??
Bende de oluyor. Midemin bulandigi bile olur.Kızlar dün gece regl olmuşum karın ağrısı ve baş dönmesiyle uyandım gün boyu hafif şekilde başım döndü hala da var
olsun ihtiyaç sonuçta bak bazı aldığın şeyler günlük degil aylık ihtiyaçlar uzun süre yeterBen bugün çok harcadım sanırım.
Mont aldım.
Carrefour da çay indirimdeydi 2 kutu aldım. 35,60 TL
İs Arkadaşina doğum günü hediyesi icin
29 TL,
A101 de Sütaş tereyağı 300 Gr indirimdeydi 2 tane alıp buzluga attim 21 ya da 22 verdim
Ekmek ve su için 10 TL
Meyve 12 TL
geçmiş olsun sen kendini takip et bende hem ağrı hem bulantı ishal tansiyon düşüklüğü oluyor. ama ihmal etme gebelik şüphen varsaKızlar dün gece regl olmuşum karın ağrısı ve baş dönmesiyle uyandım gün boyu hafif şekilde başım döndü hala da var
Her zamanki gibi ama ağrım çok oldu baş dönmesi de ilk defa oluyorGecmis olsun cnm adetin nasil her zamnki gibi mi farkli mi.
Bn hamile kaldigimda ustune gorme olmustu o zamnda bas donmesi karin agrisi siddetliydi ama herkeste farkli tabi. Yine doktora gitmekte fayda var
ben de bol tereyağ alıp buzluğa atmak istiyorum.çok seviyoruz tereyağı ve sürekli kullanıyorum...arkadaşların çok bahsetmesi üzeine ig da urfanın sade yağı ve manisada bir kadının yaptığı tereyağını buldum.sipariş versem mi emin olamadım ama çok güzel diyorlar.özel bir lezzet arayışı içindeyim...Tereyag bende de bitti. Pazardan alayim diyorum
Her zamnki gibiyse normaldir o zamn. Cunku hamile oldugum ay bnm karnim kasigim cok agridi basimda donuyordu ama adet cok az olmustu. Her zamnki gibi degildiHer zamanki gibi ama ağrım çok oldu baş dönmesi de ilk defa oluyor
Korktum şimdi :/
kesinlikle tadına bakıp almalısın ben hala anneannemden alirim tereyağ. lezzet ve temizlik önemli. bazıları kokuyor hiç hoşlanmıyorumben de bol tereyağ alıp buzluğa atmak istiyorum.çok seviyoruz tereyağı ve sürekli kullanıyorum...arkadaşların çok bahsetmesi üzeine ig da urfanın sade yağı ve manisada bir kadının yaptığı tereyağını buldum.sipariş versem mi emin olamadım ama çok güzel diyorlar.özel bir lezzet arayışı içindeyim...
yaa, öyle mi diyorsun canım... marketten aldıklarımızda pakette oluyor tadına bakamadan alıyoruz ama köy tereyağı riskli olabilir lezzet açısından, haklısın aslında...kesinlikle tadına bakıp almalısın ben hala anneannemden alirim tereyağ. lezzet ve temizlik önemli. bazıları kokuyor hiç hoşlanmıyorum
Canim peşinat olarak kullanacaksan bozdurma zaten kara gecmissindir . Tarihin belli değil paranın harcanma riski var . He kendine güveniyorsan ki ben sana güveniyorum:) al sat yapabilirsin altının fiziki mi banka da onu hatırlamıyorumBen uygun bi zamanda altinlarimi bozdurup tlye cevirip mevduata yatirmayi düsünuyorum.
Altinda al sat filan anlamiyorum para bazen eriyor. Ve agustos eylul gibi peşinat olarak kullanabilirim.
Bu kinu hakkinda dusüncleriniz neler birikimci hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?