- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.350
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.981
Oto koltuk fiyatları ile ilgili aşırı bilgim yok . Bakalım ihtiyacımız olduğu zaman tabiki testlerden geçmiş bir ürün Almak gerek zaten öyle bir ürün almıyorsam almanın da anlamı yok bu durumda .Çarpışma testlerinden geçen koltukların en ucuzu 1500 TL canım bebek olunca sende aramıza katılacaksın dolarla bağlantılı olduğu için fiyatlar ucuk ama yapacak birsey yok güvenlik sonuçta nasıl kendımıze guzel donanımlı araçlar seçiyoruz onlarında Güvenli koltuklarda seyahat etmeleri en doğal hakları
Benim sosyal medyam vs yok bunu daha önce araştırmadım da . Ama bir konuşmaya şahit olmuştum orada geçip geçmediği belirsiz deniyordu o yüzden söyledim . Fiyatı da aklımda 299 kalmış demek yanlış hatırlıyorum. Şöyle düşündüm ki 299 tl ye aldıysa ve zaten testten geçmediyse parayı çöpe atmış gibi oluyor . O para bence çöpe atılmak için büyük bir rakam . Üzerini tamamlar daha başka kalitede bir ürün alır diye düşünerek söyledim300 değil 240, bir de kaçırdın sanırım ilanda testten gectiği belirtiliyor. Olay o zaten. Bebiş aşamasında daha iyi araştırırsın muhakkak bu rakamlar oto koltugu piyasası için oldukça ucuz.
Yok ya ne özürü, hiç problem değil esprili yazdım zaten:) Ben cocukları ilgilendiren her konuda(en basit hangi emziği kullanacağımızdan emziği nasıl burakacagınıza kadar) çok arastırma yaparım; etrafıma sorar, internette tarar, kitap okurum. Dolayısıyla arastırmaya dayalı bilgiyi de çok önemserim, sormaktan cekinmeyeceğim gibi öğrendiklerimi aktarmaktan da memnun olurum. Ne güzelki sohbetlerimizde cogu kişi de bu şekilde düşünüyoryok yok asla özür dilerim oyle anladıysan
bı kac yorumda boyle bazıları bılmıslık yapıyorlar vs yazmıstı arkadaslar isim vermeden ben de dıyecegım varsa bıle temkınlı yaklasıyorum artk helede cocuklar konusunda tecrubesız oldugum için halbuki arastırıp ögrenıyoruz bızde.
kesınlıkle katılıyorum hatta mesajı yazarken bıle ıcımden gecırdım her konuda bırbırımıze fıkır vermek ıcn burdayız
tekrar yanlıs anlasıldıysam kusra bakma
Biz de aynı araba(zap2) ve anakucagını kullandık, oto koltugunda da maxi cosi ile devam ettik.Günaydın kızlar,
Yemek bizde de sorun. Liste olunca yine iyi oluyor ama bu ara hiç yemek yapasım yok.
Bakalım ne zaman düzene gireriz..
Bende otokoltuğu + bebek arabası birlikte almıştım.. oto koltuğu çıkıp bebek arabasına takılıyordu vs.
Maxi cosi ve QuinnyZap. Hatırlamıyorum fiyatını depoda duruyor nedense çıkarıp veremedik de içten içe 2. için mi saklıyoruz bilemedim. (((=
okyonus Bizde yazdırdık anasınıfından başlayacak Eylülde. Fiyat aynı gibi. Neredeyse her yerde var şubesi. Bende çok git gel yaşadım ama sanırım yazdırmakla doğru yaptık.
yanlıs anlasılmak yada üzmek istemem o yuzden detaylı acıkladımYok ya ne özürü, hiç problem değil esprili yazdım zaten:) Ben cocukları ilgilendiren her konuda(en basit hangi emziği kullanacağımızdan emziği nasıl burakacagınıza kadar) çok arastırma yaparım; etrafıma sorar, internette tarar, kitap okurum. Dolayısıyla arastırmaya dayalı bilgiyi de çok önemserim, sormaktan cekinmeyeceğim gibi öğrendiklerimi aktarmaktan da memnun olurum. Ne güzelki sohbetlerimizde cogu kişi de bu şekilde düşünüyor
TSK çalışanlarına özel maaştan kesılen fon. Teşvik anlamlar alıyor sanırım kalmadı geçen yıl aldılar ama kalkmadıysa bende başvururumNedır canım o oyak ? Bu sene kesın kalktımı acaba calısan anneye tesvıkler. Bılıyosun bızde ozel okul dusunuyoruz.
Bende kararsızım seneye eşim tayınci gittiğimiz yere aktarırız diyoruz.Kres havasından çıkmış olur çocuk hem psikolog fln var yararlanırız babası yanımızda değil hareketlı bir çocuk mayısta İstanbul’a psikiyatri ye gidecegız ama çocuğu her ay kucaklayıp götüremem ki.Eğitim acısındanda çok memnun ablamlar. Bıraz zorlanacağız yazın masraf çok giderimiz fazla ama ekimde bitecek taksıt sonra rahatlarız.Günaydın kızlar,
Yemek bizde de sorun. Liste olunca yine iyi oluyor ama bu ara hiç yemek yapasım yok.
Bakalım ne zaman düzene gireriz..
Bende otokoltuğu + bebek arabası birlikte almıştım.. oto koltuğu çıkıp bebek arabasına takılıyordu vs.
Maxi cosi ve QuinnyZap. Hatırlamıyorum fiyatını depoda duruyor nedense çıkarıp veremedik de içten içe 2. için mi saklıyoruz bilemedim. (((=
okyonus Bizde yazdırdık anasınıfından başlayacak Eylülde. Fiyat aynı gibi. Neredeyse her yerde var şubesi. Bende çok git gel yaşadım ama sanırım yazdırmakla doğru yaptık.
ESila geçmiş olsun, mesajların çok üstü kapalı oluyor ya anlamakta güçlük cekiyorumSonradan brz olumlu gelismeler oldu.
Su an toplantidalar.
Neler olacak hala tam bilmiyoruz yoruldum ve bunaldim aksam olsa 2 gun rahat etsem
Ama iyi olacagiz hissediyorum umutluyum beklemedigimiz olumlu adimlar oldu su toplantida bitse de biraz daha haber alsak su an cok gerildim
Nerdeki bahçeşehir bu? Bana fiyat iyi geldi yanılmıyorsam bi arkadasım ank ya 30.000 e yazdırdı, o da anasınıfı.Kızlar size birsey danışacağım.Bahcesehır kolejıyle görüştüm %15 Oyak ındırimi var bana verdıklerı fiyat anasınıfı için eğitim+yemek+kırtasıye 16.500tl. Bu gittiği kreş 1200 TL aylık ve 1kez 1350 kırtasiye aldılar. Burasıda bize 13500e gelıyor.Bu okulun 3taksıdı kaldı.Bahcesehıre verirsek onunda taksıtlerı başlayacak 6ya bölüyorlar.ekimde bitecek taksıt sonrası 8ay rahat olacağız okul taksıdı düşünemeyeceğiz ama bılemedım
Nerdeki bahçeşehir bu? Bana fiyat iyi geldi yanılmıyorsam bi arkadasım ank ya 30.000 e yazdırdı, o da anasınıfı.
Kaldı ki geçme sonucu yoksa girmiş olmasının ne anlamı var dimi? Saçmalık gerçekten, buarada pijamaya ben de baktım 3yaşlar gözüme küçük geldi. Lcw için internet indirimleri takip edebilirsin ben son aldığım lcw çocuk pijamalarına 25ten fazla vermedim. 2li altları 20, takımları 17 ve 20ye aldım. Heryerde magazaları varya girip pijama kısımlarını bi dolaşmak gerek:)Eki Görüntüle 2254656 Aslında testten gecmıs demıyor , teste gırmıs dıyor ama bu marka adac lıstesınde yok kesınlıkle. Sıkayet etmek lazım , bu sekılde ınsanları yanıltmamaları lazım
Periferaldeki yerlerde fiyatlar bu sekilde yoksa ankara da daha pahali tabiNerdeki bahçeşehir bu? Bana fiyat iyi geldi yanılmıyorsam bi arkadasım ank ya 30.000 e yazdırdı, o da anasınıfı.
Aynen benim de, valla şimdiden düşünüyorum kara kara ikiz cocukla ne yapacağız bu ozel okulları diye. Şuan kreşe kardeş indirimleri ile ikisine yıllık 38,500odemiş oluyoruz. İkisine 65-70 çıkmak baya zorlar gibi. Hayırlısı bakalım, kolejlerde dil eğitimi cok fark yaratıyor ama. Kolejli derken belli baslı olanları kastediyorum tabikiBu fıyatlara dıbım dusuyor benım ya
Kendime ayaklı saksı aldım 650tl ama pazarlık yaptım 700tl demişlerdi
ESila geçmiş olsun, mesajların çok üstü kapalı oluyor ya anlamakta güçlük cekiyorumsanırım seçimi beklemediğiniz şekilde karşıt taraf kazandı ve iş durumunuz belirsizdi. Olumlu gelişmeler dediğin, yeni yonetim de belediyede sizi tutacaklar demek mi oluyor yoksa iş değilikliği mi yapıyorsun? Hakkında hayırlısı olsun, umarım kısa sürece hersey istediğin gibi sonuçlanır
Evet cnm bir de dolar yüzünden arttı aslında 300tl eder bu bence de aldım artık allah affetsin sana resim atıyorum özeldenNasıl bir şey aldın Alya bende sürekli bakınıyorum ama bu saksılar neden bu kadar pahalı anlayamıyorum.
Özellikle büyük saksılarda fiyatlar uçuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?