- 1 Ekim 2010
- 21.739
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #30.961
Sonuc degısmesı gıbı mı yoksa bakıs acılarından mı bahsedıyorsun?
Görev teslımını beklıyoruz Istanbul ama daha cok beklıcez gibi
Yok canim sonuc degismesi degil yonetim gorevi teslim aldi carsamba gunu basladik
Daire ici ile toplanti yapiyor.
Gorev degisikligi/ isten cikarma durumu korkutuyor arkadaslarim icin uzuluyorum
A101 deki adac testini fln geçememiş canım çarpışma testlerinden geçen bir model tercih et benceKizlar a101e ugradim.
Oglumun puseti kaliteli guzeldi ama oto koltugu da şart. Oto koltugu aldim.
1 şeffaf banyo kovasi 2 maşrapa aldim.
Aksam esimle mama sandalyesi bakacagiz a101lerden.
Pazara da gitmemiz lazim
Çarpışma testlerinden geçen koltukların en ucuzu 1500 TL canım bebek olunca sende aramıza katılacaksın dolarla bağlantılı olduğu için fiyatlar ucuk ama yapacak birsey yok güvenlik sonuçta nasıl kendımıze guzel donanımlı araçlar seçiyoruz onlarında Güvenli koltuklarda seyahat etmeleri en doğal haklarıO koltuk ucuzda değil valla 230 tl galiba
Kac hafta oldun canım?Benim bulantilar biraz daha azaldi.
Artik duzenli yemek yapabilirim insallah.
Dün baligi rahatlikla yedim. Onceden ne mumkundu
Daha önce kımdeydı, acık soyleme ben anlarım.Çoğunluktakı partı mı
Devamını getırebıleecksenız neden olmasın canım ,Kızlar size birsey danışacağım.Bahcesehır kolejıyle görüştüm %15 Oyak ındırimi var bana verdıklerı fiyat anasınıfı için eğitim+yemek+kırtasıye 16.500tl. Bu gittiği kreş 1200 TL aylık ve 1kez 1350 kırtasiye aldılar. Burasıda bize 13500e gelıyor.Bu okulun 3taksıdı kaldı.Bahcesehıre verirsek onunda taksıtlerı başlayacak 6ya bölüyorlar.ekimde bitecek taksıt sonrası 8ay rahat olacağız okul taksıdı düşünemeyeceğiz ama bılemedım
Eylulde 4bucuk yaşında olacak 4yas mı 5yasmı sınıfında olacağına okul psikoloğu karar verecekmıs gelişimine göre. Olanakları daha iyi diye orası olsun istiyorum.Ablamın kızıda 7 senedir bahcesehırde çok memnunlar.Gittiğim yerdede bahcesehır olduğu sürece oraya aktarırım diyorum. Peşinde yüzde 5 ındırjm varmış peşin cazip gelmedi.sort üst esofman takımı falan hepsı içinde dedilerDevamını getırebıleecksenız neden olmasın canım ,
Fıyat cok farklı degıl verdıgınız yerden.Peşin ödemede indirim oluyor mu buarada onuda sor derim.Kac yasında oglun buarada?
10Kac hafta oldun canım?
300 değil 240, bir de kaçırdın sanırım ilanda testten gectiği belirtiliyor. Olay o zaten. Bebiş aşamasında daha iyi araştırırsın muhakkak bu rakamlar oto koltugu piyasası için oldukça ucuz.Testlerden bile geçip geçemediği belli olmayan ürünün 300 tl olması bence pahalı bir rakam
Nedır canım o oyak ? Bu sene kesın kalktımı acaba calısan anneye tesvıkler. Bılıyosun bızde ozel okul dusunuyoruz.Oyak’tan yararlanmak isteyen arkadaşlar çoğu okul ıle anlaşması var bu yıl güzel bir eğitim kampanyası yapmışlar.
300 değil 240, bir de kaçırdın sanırım ilanda testten gectiği belirtiliyor. Olay o zaten. Bebiş aşamasında daha iyi araştırırsın muhakkak bu rakamlar oto koltugu piyasası için oldukça ucuz.
Boyle kelime oyunlarini satista cok yapiyorlar. Uyanik olmak lazim. Hani bir magazanin vitrininde yazar ya % 50 ye varan indirimler diye. Iceri girersin esas almak istedigin seyler hep indirimsiz olur onun gibiEki Görüntüle 2254656 Aslında testten gecmıs demıyor , teste gırmıs dıyor ama bu marka adac lıstesınde yok kesınlıkle. Sıkayet etmek lazım , bu sekılde ınsanları yanıltmamaları lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?