Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Be safe 'n bu ozellıgı var sanırım hem yukseklık ayarlayıp hemde sagdan sola donebılme ama bıze o anda butcemıze fazla geldı. Yatıs ozellıklı bızımkıde Allah esırgesın kazalardan belalardan

Be safe 'n bu ozellıgı var sanırım hem yukseklık ayarlayıp hemde sagdan sola donebılme ama bıze o anda butcemıze fazla geldı. Yatıs ozellıklı bızımkıde Allah esırgesın kazalardan belalardan
Şuan tam hatırlamıyorum ama besafe den bir kaç özellik olarak daha iyiydi bu o yüzden bunu tercih etmiştik biraz pahalı ama çocukta bizde rahat ettik Allah kaza bela vermesin

Cybex koltukları da çok iyi. Dikkat cektiğin nokta da çok onemli; yuksek olmalı ki dışarıyı izlemekte sorun yasamasın. Bu şekilde sıkılmıyorlar ve koltuga alışmaları daha kolay oluyor

Kızlar burda konuşuldu ama ben pek anlamadım kendim ve oğlum için balık yağı alıcam hangisini önerirsiniz

Esila ben çok anlamadım ama belediyelerde böyle sıkıntılar varsa kimseyle siyasi tartışmaya girme hiç bir partiyi kötüleme taraf olma ben siyaset konuşmaktan hiç hoslanmam şahsen sana niye konuşmuyorsun derlerse de siyaset konusulmasindan hoşlanmıyorum diyebilirsin. Böyle yaparsan hem kafan rahat eder hem de işin konusunda endişeye girmezsin.

Selams perde yıkayıp evi süpürmüştüm . Arkadaşımı aradım gelin profiterol var kahve yapayım dedim oda kızlar geliyor sen bize gel dedi . Bende ona gittim tatlıyı alıp . Oradan çıktık alışverişe gittik 30 tl harcadım eve geldim kalan sil toz al vs yaptım yemek yedim . Şimdi bi pasta yapacağım dinlensin misafire güzel olsun kremasını yarın sürerim

Mevzumuz siyaset degilki asla olmadi ztn hicbirimiz icin zurnadaki son delik bile degil
Bunu anlatabilmem mumkun degil bosver ztn su an iyiyiz her birimiz digeri toparlandikca daha iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…