- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.001
Be safe 'n bu ozellıgı var sanırım hem yukseklık ayarlayıp hemde sagdan sola donebılme ama bıze o anda butcemıze fazla geldı. Yatıs ozellıklı bızımkıde Allah esırgesın kazalardan belalardanAraba koltuğunu 2 sene önce 3 bine almıştık cybex cerona şuan fiyatı 5 bin civarı galiba bütün testlerden geçmiş yatış özelliği,sağ sola tam dönüş bindirirken ya da yanında kendin otururken kendine cevirebiliyorsun.biz memlekete falan giderken hiç sıkıntı cekmedik rahat yüksek birde çocuk dışarıyı izleyebiliyor.
Şuan tam hatırlamıyorum ama besafe den bir kaç özellik olarak daha iyiydi bu o yüzden bunu tercih etmiştik biraz pahalı ama çocukta bizde rahat ettik Allah kaza bela vermesinBe safe 'n bu ozellıgı var sanırım hem yukseklık ayarlayıp hemde sagdan sola donebılme ama bıze o anda butcemıze fazla geldı. Yatıs ozellıklı bızımkıde Allah esırgesın kazalardan belalardan
Cybex koltukları da çok iyi. Dikkat cektiğin nokta da çok onemli; yuksek olmalı ki dışarıyı izlemekte sorun yasamasın. Bu şekilde sıkılmıyorlar ve koltuga alışmaları daha kolay oluyorAraba koltuğunu 2 sene önce 3 bine almıştık cybex cerona şuan fiyatı 5 bin civarı galiba bütün testlerden geçmiş yatış özelliği,sağ sola tam dönüş bindirirken ya da yanında kendin otururken kendine cevirebiliyorsun.biz memlekete falan giderken hiç sıkıntı cekmedik rahat yüksek birde çocuk dışarıyı izleyebiliyor.
Bana da aldıktan sonra fazla geldi
Fotosunu bekliyoruz artik :) gule gule kullan canım gözün gibi bak gelince ben olsam onla uyurdum yani o kadarBana da aldıktan sonra fazla geldidolar yüzünden bence yoksa 350tl anca eder
Özelden attım resminiFotosunu bekliyoruz artik :) gule gule kullan canım gözün gibi bak gelince ben olsam onla uyurdum yani o kadar
Esila ben çok anlamadım ama belediyelerde böyle sıkıntılar varsa kimseyle siyasi tartışmaya girme hiç bir partiyi kötüleme taraf olma ben siyaset konuşmaktan hiç hoslanmam şahsen sana niye konuşmuyorsun derlerse de siyaset konusulmasindan hoşlanmıyorum diyebilirsin. Böyle yaparsan hem kafan rahat eder hem de işin konusunda endişeye girmezsin.Hem ben yerimdeyim hem odam bozulmadi hemde tek bir kisiyi isten cikarmadilar. Sadece bir kac kisi yer degistiriyor 1 emekli var.
Ayni sekilde gelip huzursuz eden laf soyleyen ya da is duzenine karisan olmadi. Su an herkesten puan topluyorlar.
Ama cok zormus cok garip bir durummus elele asmaya calisiyoruz.
Bu kadar duygusal olmam garip gelebilir ama aile gibiydik cok korktuk cok panik yaptik cok agladik insan basina gelince anliyor..
Cok yoruldum ama brz izin alabilsem keske..
Esila ben çok anlamadım ama belediyelerde böyle sıkıntılar varsa kimseyle siyasi tartışmaya girme hiç bir partiyi kötüleme taraf olma ben siyaset konuşmaktan hiç hoslanmam şahsen sana niye konuşmuyorsun derlerse de siyaset konusulmasindan hoşlanmıyorum diyebilirsin. Böyle yaparsan hem kafan rahat eder hem de işin konusunda endişeye girmezsin.
ben multivitamın kullanıyorum canım balıkyağı ıle bırlestırılmıs tek hap, duosvit adı ıcerıgıne bakabılırsınKızlar burda konuşuldu ama ben pek anlamadımkendim ve oğlum için balık yağı alıcam hangisini önerirsiniz
O zaman sana da özelden yazıyorum madem ilgi alanın içine çiçek önerirsin belkiAyaklı saksıyi ben de merak ettim doğrusu, saksılar bitkiler ilgi alanımdır
Ya alya bana da atar mısın zahmet olmazsa bu tarz şeylere ilgim var biraz merak ettimO zaman sana da özelden yazıyorum madem ilgi alanın içine çiçek önerirsin belki
Doktor mu vermişti canımben multivitamın kullanıyorum canım balıkyağı ıle bırlestırılmıs tek hap, duosvit adı ıcerıgıne bakabılırsın
evet canım doktorum bunu önerdiDoktor mu vermişti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?