Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhabalar mobilyacıya kumaş beğenmeye gittik anlaştık haftaya Pazartesi teslimat yapacaklar . Dönüşte markette 5 tl harcadık ekmek ve limon . Börek yaptık buzluktan kurabiye çıkarttım mercimek köftesini yaptım pastanın kremasını sürdüm tabak bardakları hazırladım belim çok ağrıdı ya gece olsa da yatsak yatakta dizi izlesek haftayanın yemek ve alışveriş listesi tamam valla bittim bu arada elektrik faturası geldi 52 tl

Yemek listeni paylaş bizimle de

6cocuk diyince ben bile burdan bir gerildim. Dokulebilexek zarar gorecek seyleri ortadan kaldir bir De cocuklarin ilgisini cekecek bir kac sey birak. Mesela Benim evimde kuklalar minik Legolar arabalar vardir onlar ilgilerini ceker oynarlar

6cocuk diyince ben bile burdan bir gerildim. Dokulebilexek zarar gorecek seyleri ortadan kaldir bir De cocuklarin ilgisini cekecek bir kac sey birak. Mesela Benim evimde kuklalar minik Legolar arabalar vardir onlar ilgilerini ceker oynarlar
Arkadaşım biraz oyuncak getirir hep oğluna diğerleri de öyle yapar diye düşünüyorum evde bir kaç peluş var sadece bir de pilates topları bakalım inş kalp kırmadan güzelce hallolur

biz de gecen hafta anne baba atölyesıne gttık sandalyeler asırı rahatsızdı eve geldıkten snra 3-4saat belim cok agrıdı

Eşim ziyafete gitmisti :)
Bende buzluktan bamya cikardim yaptim yefik oglisle.
Güya börek yapacaktik ama pek halimiz yok atistirmalik birseylervyapariz. 3bucuk saattir uyuyorum

Yoruldum biraz,
Hava çok güzel tam bahçe havası,
Kahvaltı yaptık, buzdolabını temizledim, analı kızlı çorba yaptım, çamaşır astım,
Bahçeye gittim,
Saksıdaki Çiçeklerin temizlenecek dallarını temizledim, az lahana yeri yaptık lahana ekecez,
Annemin kuzenleri, teyzem,dayım geldiler bahçede çay içtik ohhh misss
Bakla, marul, nane maydanoz getirdim, ha bir de annem orkidemi iyileştirmiş açmaya başlamış aldım getirdim,
Az miktar zekat verdim
Alinazik yaptım çorbanın yanına
Çamaşır topla katla tekrar ser
Duş aldım kahve içtim oturuyorum
Yarına dip köşe temizlik yapmam gerek

Bugün temizlik yaptım nevresımleri degıstırdım bır makına yıkadım bır makınada yarın yıkanacak

Çok feci yoruldum çok ev kahvehane ye döndü mutfakta oturduk sigara içiliyor diye of offff

Günaydın erkenden kalktık allahtan kalkmışız telefonların sesi kısıkta kalmış . Şehit cenazesi geliyor tören yapılacak şube müdürünün mesajını gördük sonra aradı zaten eşim ağar topar çıktı . Öğlen namazında tören var üzüldük . Gece zaten bir haber vardı ama kesin değildi

Bugün arkadaşlara Doğum günü 1 yaş partisi ne gitcez. Akşam dünden kalan enginar ve patlıcan yemeğimiz var.
Kahvaltıları çok monoton yapıyoruz eşimde mutsuz bende. Dışarıya gittik geçen hafta kahvaltıya.
Bu hafta evde hallettik şükür ama benim biraz renklendirmem renk katmam lazım kahvaltılara. Ne kadar zorlanıyorum kahvaltı hazırlamaya bir bilseniz.
Kredi kartları bitince hep dışarıya kahvaltıya gitme hayali kuruyorum. Temmuz’dan itibaren her ay birikime başlarız diye düşünüyorum.
Anneme verdiğimiz 30binden sadece 8bin kalabildi. Hep kredi kartı taksitlerine gitti :) bundan sonrası için harcamaları azaltırsak sene sonuna inş geri birikir

Hafta sonları kahvaltıları birlikte hazırlasanız İnan daha kolay oluyor . Bende kahvaltı da ne yapsam bilemem pek . Öyle olunca önceden düşünüyorum yoksa sabah kalkınca dediğin gibi zor . Mesela Cumartesi sabah uyandık biraz yatak keyfi yapar takılırız. Sonra giyinir eşim ekmek almaya çıkar bende çayı koyar kahvaltılıkları tabaklara çıkartır servis açarım. O sırada patates kızartacaksak eşim patates soyar menemen yapacaksak ona göre hazırlık yapar gibi gibi . Bu arada bi dizi açarız PC den yada müzik filan eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum

Cnm eşimle yapıyoruz o hep mutfakta yardımcı zaten ama hep aynı şeyler gibi geliyor. Yeni kahvaltı takımı mı alsam masa sandalye mi değiştirsem bilemiyorum bir monotonluk var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…