- 11 Mart 2013
- 33.754
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.120
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.041
Yemek listeni paylaş bizimle deMerhabalarmobilyacıya kumaş beğenmeye gittik anlaştık haftaya Pazartesi teslimat yapacaklar . Dönüşte markette 5 tl harcadık ekmek ve limon . Börek yaptık buzluktan kurabiye çıkarttım mercimek köftesini yaptım pastanın kremasını sürdüm tabak bardakları hazırladım belim çok ağrıdı ya gece olsa da yatsak yatakta dizi izlesek haftayanın yemek ve alışveriş listesi tamam valla bittim bu arada elektrik faturası geldi 52 tl
6cocuk diyince ben bile burdan bir gerildim. Dokulebilexek zarar gorecek seyleri ortadan kaldir bir De cocuklarin ilgisini cekecek bir kac sey birak. Mesela Benim evimde kuklalar minik Legolar arabalar vardir onlar ilgilerini ceker oynarlarSlm kızlar
Eşim Pazar’a gitti 85tl harcamış.
Evde temizlikçi vardı 150tl
Sütçü yumurtayı getirmiş sütü unutmuş temizlikçi de süt nerede diye sormamış. Eve geldim sütçüyü aradım dönüşte getirdi.38tl
Kaynattım ve 2 kilosunu yoğurt olarak kullanıp 1 kilosunu hafta içinde kek ve pastaya kullanacağım.
Arkadaşım komşularına bizim evin çok güzel olduğunu söylemiş. Ben de gittiğimde önceden uzak işte sen gel böyle bizde çoluk çocuk gelemeyiz arabada süremiyoruz diyorlardı. Ama arkadaş evi anlatınca bence benim gülcemalime değil meraklarından gelecekler.
Arabayla alıp gene araba ile evlerine bırakacağım. Bir tanesinin kocası da araba ile götürüp getirecekmiş.
5 kadın 6 çocuk ben şokkkkkk
Daha çocuğum yok evin bir yerinde çizik olsa keşke önce benim çocuğum çizseydi ya da dökseydi diye düşünüyorum artık.
İnş çocuklarına sahip çıkarlar ben de iyi ev sahibi olarak ağırlarım .
Börek yaptım kıymalı buzluğa attım. Haşhaşlı Çörek de geçen yapmıştım buzlukta.
Yoğurtlu kereviz
Konserve karışık kızartma
Tuzlu kek
Kurabiye
Bir de yaş pasta ve çay kahve düşündüm.
Sabah 10 da gidip alacağım öğlen 14.00 de geri evlerine bırakacağım . Allah utandırmasın inşallah
Arkadaşım biraz oyuncak getirir hep oğluna diğerleri de öyle yapar diye düşünüyorum evde bir kaç peluş var sadece bir de pilates topları6cocuk diyince ben bile burdan bir gerildim. Dokulebilexek zarar gorecek seyleri ortadan kaldir bir De cocuklarin ilgisini cekecek bir kac sey birak. Mesela Benim evimde kuklalar minik Legolar arabalar vardir onlar ilgilerini ceker oynarlar
biz de gecen hafta anne baba atölyesıne gttık sandalyeler asırı rahatsızdı eve geldıkten snra 3-4saat belim cok agrıdıSelamlar Aksam oyun vardi koltuklari mi rahatsiz edici idi neydi bacagimdan asagi sol tarafim yikiliyor. Bel fitigi gibi. I agri. Sabah kahvalti yaptik ne yediysem hepsi De Cikti ustune yine yedim ama kesmedi agzim hic bos durmuyor.Benim soslarim hala var bu sene abartmisiz
Carlson veya möllers alıyorum bu sefer bulamadım ocean aldım oranları aynı diye ama zorunluluktan aldım.okyonus canım sen oğluna hangi balık yağından alıyordun
Edirne bahcesehır kırklarelı Çanakkale de bu civarmış Trakya’daNerdeki bahçeşehir bu? Bana fiyat iyi geldi yanılmıyorsam bi arkadasım ank ya 30.000 e yazdırdı, o da anasınıfı.
Teşekkür ettim bende bakayım bunlardan birineCarlson veya möllers alıyorum bu sefer bulamadım ocean aldım oranları aynı diye ama zorunluluktan aldım.
Allah misafirin de hayirlisni versinÇok feci yoruldum çok ev kahvehane ye döndü mutfakta oturduk sigara içiliyor diye of offff
Sabaha kadar burnuma o koku yapışmış resmen midem bulandı .Allah misafirin de hayirlisni versinevde sigara icmek de ne demek. Bu ne dusuncesizlik.
Hafta sonları kahvaltıları birlikte hazırlasanız İnan daha kolay oluyor . Bende kahvaltı da ne yapsam bilemem pek . Öyle olunca önceden düşünüyorum yoksa sabah kalkınca dediğin gibi zor . Mesela Cumartesi sabah uyandık biraz yatak keyfi yapar takılırız. Sonra giyinir eşim ekmek almaya çıkar bende çayı koyar kahvaltılıkları tabaklara çıkartır servis açarım. O sırada patates kızartacaksak eşim patates soyar menemen yapacaksak ona göre hazırlık yapar gibi gibi . Bu arada bi dizi açarız PC den yada müzik filan eğlenceli hale getirmeye çalışıyorumBugün arkadaşlara Doğum günü 1 yaş partisi ne gitcez. Akşam dünden kalan enginar ve patlıcan yemeğimiz var.
Kahvaltıları çok monoton yapıyoruz eşimde mutsuz bende. Dışarıya gittik geçen hafta kahvaltıya.
Bu hafta evde hallettik şükür ama benim biraz renklendirmem renk katmam lazım kahvaltılara. Ne kadar zorlanıyorum kahvaltı hazırlamaya bir bilseniz.
Kredi kartları bitince hep dışarıya kahvaltıya gitme hayali kuruyorum. Temmuz’dan itibaren her ay birikime başlarız diye düşünüyorum.
Anneme verdiğimiz 30binden sadece 8bin kalabildi. Hep kredi kartı taksitlerine gitti :) bundan sonrası için harcamaları azaltırsak sene sonuna inş geri birikir
Cnm eşimle yapıyoruz o hep mutfakta yardımcı zaten ama hep aynı şeyler gibi geliyor. Yeni kahvaltı takımı mı alsam masa sandalye mi değiştirsem bilemiyorum bir monotonluk var yaniHafta sonları kahvaltıları birlikte hazırlasanız İnan daha kolay oluyor . Bende kahvaltı da ne yapsam bilemem pek . Öyle olunca önceden düşünüyorum yoksa sabah kalkınca dediğin gibi zor . Mesela Cumartesi sabah uyandık biraz yatak keyfi yapar takılırız. Sonra giyinir eşim ekmek almaya çıkar bende çayı koyar kahvaltılıkları tabaklara çıkartır servis açarım. O sırada patates kızartacaksak eşim patates soyar menemen yapacaksak ona göre hazırlık yapar gibi gibi . Bu arada bi dizi açarız PC den yada müzik filan eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?