Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cnm eşimle yapıyoruz o hep mutfakta yardımcı zaten ama hep aynı şeyler gibi geliyor. Yeni kahvaltı takımı mı alsam masa sandalye mi değiştirsem bilemiyorum bir monotonluk var yani
Bence sizin başka sorunlarınız var kahvaltı takımı şu bu hep bahane olmuş oluyor buna . Şöyle düşün yeni masa sandalye yada Kahvaltı Takımı alsanız bu yeni bir harcama demek oluyor . Yeni harcama da borçların üzerine yeni bir borç eklemek oluyor . Böylece Damla’ya Damla’ya göl olup siz hep elinizdekini tüketiyorsunuz hemde yeni borçlar meydana geliyor . Biraz kendini frenle başka şeylerle ilgilen İnan daha iyi gelecektir . Yoksa para harcamanın sınırı yok ki harcadıkça devamı geliyor aldıkça alma isteği asla bitmez unutma

Ne kadar kolay yazıyorsun maşallah kahvaltı yapmak sıkıcı geliyor şu sıralar hazırlamakta bile zorlanıyorum. Hep aynı geliyor menemenler kızartmalar bazen yeni bir masa örtüsü bile sofranın enerjisini değiştirir bence. Tabi herkesin algısı kendisine :)

Yanlis hatirliyor olabilirim ama sanki annem kucukken sigara icilen odayi havalandirdiktan sonra mum yakiyordu kokuyu alsin diye.
Doğru hatırlıyorsun onu bende yapıyorum tea lıght lar çekiyor ama tek kişi içinde 3 kişinin içtiğini çekmeye mum bile yetişemedi

Sabah geç kalktık tembellik yaptık
Dün hamur artmıştı dolaba koymuştum bugün de pişi yaptım güzel oldu yedik.
Bir duş aldım hemen ev işlerine girişicem geç kaldı biraz ama
Dün eşim manav alışverişi yapmıştı patlıcan da almış benimde aklıma karışık kızartma geldi yanına domates çorbası ve salata yapıcam akşama

Selamlar biz de kahvaltıyı uzattık bugun. Eşim mantarlı omlet ve kasarlı gozleme yaptı kahvaltı sonrası kızları gezmeye cıkarttı, ben de temizlik yaptım, perdeleri, kırlent kılıflsrını attım makinaya. Salon ve kızların odasının camını sildik (önleri ben arkaları eşim:) ) kızlar uyudu biz de kahveye gömüldük. Uyansınlar yemeklerini yedirir dolaşmaya çıkarız.

AksaMa da yemek yok ya, dolapta patlıcan var geçen gün migrosta 4,5tl diye aldım ilk defa ama hiç yapasım yok. Patlıcan yemekleri hep kızartmalı. Şuan kızartmayı ne yapmayı ne de yemeği canım istiyor tuce_tuce misafirlerinde masallahı varmış; neden sigara içtiriyorsun ki evde. Yani o sigaranın kokusu perdeden ve koltuklardan çıkmak bilmiyor. Biz de bir tek eşimin babası içer o da hiç teklif bile etmeden ya balkona cıkar ya asagı iner içer gelir. Ben sigaraya hassasım biraz ama siz kendinizde kullanıyorsanız misafire de daha töleranslı olabilirsiniz muhakkak, misafirde olsa hoş goremiyorum ben

Benim eşim içiyor ben ben ya . Ama arkadaşlar karı koca içiyorlar birde eşim olunca 3 kişi . O kadar sık arka arkaya içiyorlar ki sürekli balkona çıkmak gerekiyor git gel git gel ne oturuluyo ne sohbet oluyor . Bize gelince mutfakta oturmak istiyorlar ki sırf rahat sigara içilsin diye . Bende düzgün oturalım diye birşey demiyorum yoksa soğukta balkona çıkıyoruz olmuyor . Balkonda terlik sorunu oluyor kirleniyor içeri girilmiyor halılarım kirleniyor saçma sapan bir durum oluyor. Ki tüm evin perdelerini bu hafta yıkadım valla yoruldum

Merhaba kızlar dün market alılverişi yaptık 360 civarı tuttu birikiminizin zekatını verdik çok şükür eşim hesaplamış dün hallettik teyzemin kızına oturmaya gittik akşamda fanta kurabiye falan aldık eşim bugün nöbetçi krep, yumurtalı patates yaptım sabah evleri süpürdüm silemedim 2 makina çamaşır yıkandı kurusun son serdiğim akşam ütü yapcam yemeklerim var arnavut ciğeri yapmıştım buzluktan fasulye pişirmiş annem pilav çorba var yanına cacık ya da salata yaparım. Kızları parka getrdim biraz oynasınlar marketten tost ekmegi normal ekmek süt alıp eve geçeriz

Bu hafta buzluğa atacaklarıma karar verdim
Çörekotlu tuzlu kurabiye,elmalı kurabiye, poğaça,2 adet mozaik pasta. börekleri yapmıstım 4 pişirimlik.
Doğumum ramazan başına geldiği için bu hazırlıklar hem lohusa hem de ramazan hazırlığı olmuş olacak
Köfte yapıcam biraz daha buzluktakilerin nerdeyse yarısını tükettik. Bunun haricinde 2 pişirimlik daha sulu köfte yapıcam 4pisirimlik yapmıştım öncesinde. Köy tavuğu bulursam tavuk suyu atmayı düşünüyorum bir de kemik suyu.bunlarin dışında buzlugum da dolmalık biber,bezelye,barbunya,bamya,yeşil fasulye,limon portakal,içli köfte,manti lahmacun, közlenmiş biber patlican, sarımsak,kırmızı biber ve çorbalar için ufak biberler var bunların hepsi inşallah kurtarıcım olacak yemek konusunda

Sinir olmamak elde değil valla güya eşim erkenden işini bitirip gelecekte haftalık alışverişi yapacaktık dışarıda yiyecektik. Hala gelmedi 2 saat önce işim çok az kaldı diyordu kaç saat oldu ya yemek yesem ha geldi ha gelecek derken birşeyde yemedim

Ciftlik evine gittik esimin arkadsn kvsinin.
Ben lüks diye konfor diye yasamak diye buna derim. Valla apartmanda fareler gibi sıkışıp yasamaya calisiyoruz.

Gelirken köy tavugu kestirdik .yaklasik 2bucuk kilo gelir ikisi dedi esim. 120 lira verdik.
25 tane köy yumurtasi aldik.
Yedik ictik twmiz hava aldik mutlu olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…