- 11 Mart 2013
- 33.754
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.120
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.081
Bizde bu ay arabanın lastiklerini değiştirdik kredi kartiyla bide arabanın muayenesi mi ne varmis ooofff. Bu ay birikim hesabina atamiycam 500 lira atabilirim galibaGünaydın 2 gündür birşey yapmadım ev kirlendi temizlik yapıp çapraz komşuya çaya gideceğim . Ta geçen haftadan konuşulmuştu ama günü belki değiştiririz filan demişti haberde vermedi . Dün de bir başka komşumla telefonda konuşurken ona sordum gideceğiz birşey demedi demek değiştirmedi dedi . İnsan bir yeniden söyler buyrun değiştirmedim diye ama tabi nerdeeee . Akşama yemek yapmayacağım dün akşam 20:30 da kalktım eşim kaçta gelecek bilemediğimden pilav pişirdim salata cacık yaptım. Eşimde 21:00 de aradı haydi geliyorum aşağı in yemeğe gidelim diye . Bende pilav yaptım yarın gideriz boşver dedim bozuldu . Bunda bozulacak ne varsa artıkbiz plan yapmışız da niye yemek yapıyormuşum da ne yapayım dedim ya o plan akşam 17:00 için geçerliydi üzerinden 4 saat geçti aç mı duralım ben güzelce yedim o yemedi aç kaldı sinir etti beni konuşmuyoruz gerekmedikçe . Az önce de tost yaptım işe götürdü . Maaşımız yatsa ay sonunda hesapladım 7 çeyrek alacağım ancak . Çünkü baza başlığına ve döşemeye de 500 tl vereceğiz
Bizde bu ay lastık alıp arabayı bakıma sokacağız.Bahcesehır kolejli aradı dün kayıt için karar verdinizmi diye yazdırırsak bu ay onada para yatacak bu gittiği kresın taksıtler hazırında bitecek.Cocugu İstanbul’a doktora götürecegım eşim 2gunlugune sınava gelip gidecek uçak bıletlerı fln nefesım daraldı vallaBizde bu ay arabanın lastiklerini değiştirdik kredi kartiyla bide arabanın muayenesi mi ne varmis ooofff. Bu ay birikim hesabina atamiycam 500 lira atabilirim galiba
Beyaz yaptır bence alt taraflarıda.Şimdi ki halini hiç eklemiyim o kadar söyliyim kızlar.
Ne renk yaptırabılırım alt kısımları? Dedıgım gıbı ara fayanslar beyaz murdum
Oyy ooyyy allah yardimcimiz olsun o zaman ne diyelimBizde bu ay lastık alıp arabayı bakıma sokacağız.Bahcesehır kolejli aradı dün kayıt için karar verdinizmi diye yazdırırsak bu ay onada para yatacak bu gittiği kresın taksıtler hazırında bitecek.Cocugu İstanbul’a doktora götürecegım eşim 2gunlugune sınava gelip gidecek uçak bıletlerı fln nefesım daraldı valla
Bu ay mi dogum Canım sağlıkla kucagina al insallah mubarek aylarda doğuyor ne güzelBu ay bizim birikim olmayacak doğum için ayrılacak kalan paralar
Bence de beyaz canim ferahŞimdi ki halini hiç eklemiyim o kadar söyliyim kızlar.
rengi çok güzelmiş canımŞimdi ki halini hiç eklemiyim o kadar söyliyim kızlar.
benimde sınavlarım var eşimle beraber okuyoruz 1.sınıftayız sen hangi bölüm okuyorsun canmGünaydın kızlar,
Annemler geldi gitti. Çok güzel geçti, çok özlemişiz.
Bugünden itibaren şekersiz 21 gün e başlıyorum inşallah. Kilo problemim yok ama vücut bi yenilensin baharla birlikte spor da yapabilirsem benden iyisi yok. Eşim spor salonuna kaydolalım diyor. Eve yakın bir tane var baya büyük bir salon.
En önemlisi bu hafta sonu sınavlarım var. Açık öğretim son sınıfım umarım biter artık sıkıldım.
Pazartesi maaş şükür.
benimde sınavlarım var eşimle beraber okuyoruz 1.sınıftayız sen hangi bölüm okuyorsun canm
Beyaz yaptır bencede çok güzel olur inan. İyi bir yere de yaptırırsan tonu da tutarEski beyazla ,yenı beyaz fark etmez mı acaba?
Bakalım ya bereketli olur inşallah ayarlarız .Bizde bu ay arabanın lastiklerini değiştirdik kredi kartiyla bide arabanın muayenesi mi ne varmis ooofff. Bu ay birikim hesabina atamiycam 500 lira atabilirim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?