- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.101
benimkide 2 yıllık adalet sonra geçiş yapabilirsem inşallah emek isteyen bir bölüm yazarak çalışmak lazım onuda ben yapamıyorum özetleri okuyorumBen kamu yönetimi bölümü okuyorum canım. Biraz zorladı beni iktisat ve siyasal tarih içerikli dersler. Bir daha okumam sanırım bu şekilde dolu bir bölüm. Zor geldi. Senin bölüm ne? Eşimde iş güvenliği ve tarım okuyoronunkiler 2 yıllık ama
Eşimde adalet okudu bir yıl sonra bıraktı. Vaktı yok çalışmaya benimde kamu yonetımı 4. Sınıf bende dondurdum seneye okurum bu yıl zor çocukla.benimkide 2 yıllık adalet sonra geçiş yapabilirsem inşallah emek isteyen bir bölüm yazarak çalışmak lazım onuda ben yapamıyorum özetleri okuyorum
benimkide 2 yıllık adalet sonra geçiş yapabilirsem inşallah emek isteyen bir bölüm yazarak çalışmak lazım onuda ben yapamıyorum özetleri okuyorum
Eşimde adalet okudu bir yıl sonra bıraktı. Vaktı yok çalışmaya benimde kamu yonetımı 4. Sınıf bende dondurdum seneye okurum bu yıl zor çocukla.
inşallah geçeriz ara sınavları yüksek tutmak lazım eşim nöbetçiyken çalışabiliyor ben hiç çalışamıyorum otobüsle işe gelip giderken okuyorum onuda anlamıyorumBizim iş yerinde adalet okuyan çok kişi var. Benim ezberim hiç yoktur. Benim için imkansız adalet okumak. İnş geçeriz sınavlardan.
Dondurma seçeneği var mı hiç bilmiyordum. Bende bitse de kurtulsam diye bakıyorum. Bir daha okursam fotoğrafçılık vs tarzı bir şey seçeceğim daha çok hobimsi bir şey.
Evet canım amin inşallah sağlıcakla kavusuruzBu ay mi dogum Canım sağlıkla kucagina al insallah mubarek aylarda doğuyor ne güzel
Kredi kartını ne yaptınız canım azaldı mı biraz. Bizim sizle hemen hemen aynı o yüzden hatırlıyorum. Geçen aya göre 1000tl daha az geldi bizim. (3480tl idi)Bu ay bizim birikim olmayacak doğum için ayrılacak kalan paralar
Cnm 3 mil leslie ve biraz pilates yaptımgünaydın kızlar benimde kartlar çok gelicek gibi bakalım birikim ne kadar olucak eşimin ödediği 2000 tl lik kredi bitti
Bence önce borçları kapat ardından birikime temiz başla kafan rahat olur . Bizim sadece eksi hesap var 3500 tl ama arabayı alırken tüm birikimi ona verdim kenarda para olsun diye şuan eksiyi kapatmak yerine birikim yapıyorum .Ne dersiniz
Ben mezun oldum adaletten geçen sene. Geçiş yaparım dedim ama dersleri saymıyorlarmış bir de çok pahalı özel üniversiteler. Para cebimizde Dursun daha iyi dedim.benimkide 2 yıllık adalet sonra geçiş yapabilirsem inşallah emek isteyen bir bölüm yazarak çalışmak lazım onuda ben yapamıyorum özetleri okuyorum
Geçen sene 8bin tl ödeyip kredi kartını kapattım gene kredi kartı taksitlerimiz var o yüzden kapatmak hiç kredi kartı kullanılmayacak ise mantıklıKizlar merhaba elimde biraz tl var. Fizikilerim ve esimin döviz duruyor.
Bu tl ile hesabimdan altin yapmayi dusunuyordum fakat piyasa bicak sırti.
Simdi 4bin kadar karta borcum var.
2700 kadar arabaya borc kaldi.2 tane de kotu borc var.
Bunlari kapatirsam nisan 15ten itabaren guzel paralar atacagim kenara.
Valla ciddi cidfi dusunmeye basladim piyasanin bu oynakligindan sonra
benzer soruyla karsı karsıyayım canım hatta sabah kızların fikrini aldımKizlar merhaba elimde biraz tl var. Fizikilerim ve esimin döviz duruyor.
Bu tl ile hesabimdan altin yapmayi dusunuyordum fakat piyasa bicak sırti.
Simdi 4bin kadar karta borcum var.
2700 kadar arabaya borc kaldi.2 tane de kotu borc var.
Bunlari kapatirsam nisan 15ten itabaren guzel paralar atacagim kenara.
Valla ciddi cidfi dusunmeye basladim piyasanin bu oynakligindan sonra
Çalışıyorum canım bu yıl esti eşimle ikimize avukatlık için deneyelim dedik ama ben zorlanıyorum ders çalışmaktaCnm 3 mil leslie ve biraz pilates yaptımhaberin olsun sen çalışıyor musun ? Açık öğretim ne okuyorsunuz?
ben olsam borcumu kapatırım yarının ne getireceği belli değil paramızında değeri ortada en azından borcun olmaz birikimi ona göre ayarlarsınBende kapatsam guzel olacak. Birikimimi bitirmis olmuyorum. Cok sükür birikmis var .
Bu para tlde diye ve piyasaya sinir oldugumdan.
Ayrica odeyince borclardan indirim de olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?