Bugün ne aldin kaç tl harcadin

benimkide 2 yıllık adalet sonra geçiş yapabilirsem inşallah emek isteyen bir bölüm yazarak çalışmak lazım onuda ben yapamıyorum özetleri okuyorum

benimkide 2 yıllık adalet sonra geçiş yapabilirsem inşallah emek isteyen bir bölüm yazarak çalışmak lazım onuda ben yapamıyorum özetleri okuyorum
Eşimde adalet okudu bir yıl sonra bıraktı. Vaktı yok çalışmaya benimde kamu yonetımı 4. Sınıf bende dondurdum seneye okurum bu yıl zor çocukla.

Bakım için servisı aradım 960 TL dediler.Yaz Lastiği sordum 450 contınental 380 briston dediler ay bayılacağım.Nasıl pahalı bir hayat yaşıyoruz Allah sonumuzu hayır etsın gelen para uçuyor.

Eşimde adalet okudu bir yıl sonra bıraktı. Vaktı yok çalışmaya benimde kamu yonetımı 4. Sınıf bende dondurdum seneye okurum bu yıl zor çocukla.

Bizim iş yerinde adalet okuyan çok kişi var. Benim ezberim hiç yoktur. Benim için imkansız adalet okumak. İnş geçeriz sınavlardan.

Dondurma seçeneği var mı hiç bilmiyordum. Bende bitse de kurtulsam diye bakıyorum. Bir daha okursam fotoğrafçılık vs tarzı bir şey seçeceğim daha çok hobimsi bir şey.

inşallah geçeriz ara sınavları yüksek tutmak lazım eşim nöbetçiyken çalışabiliyor ben hiç çalışamıyorum otobüsle işe gelip giderken okuyorum onuda anlamıyorum

Kizlar merhaba elimde biraz tl var. Fizikilerim ve esimin döviz duruyor.
Bu tl ile hesabimdan altin yapmayi dusunuyordum fakat piyasa bicak sırti.

Simdi 4bin kadar karta borcum var.
2700 kadar arabaya borc kaldi.2 tane de kotu borc var.
Bunlari kapatirsam nisan 15ten itabaren guzel paralar atacagim kenara.
Valla ciddi cidfi dusunmeye basladim piyasanin bu oynakligindan sonra

Bence önce borçları kapat ardından birikime temiz başla kafan rahat olur . Bizim sadece eksi hesap var 3500 tl ama arabayı alırken tüm birikimi ona verdim kenarda para olsun diye şuan eksiyi kapatmak yerine birikim yapıyorum .

Ben mezun oldum adaletten geçen sene. Geçiş yaparım dedim ama dersleri saymıyorlarmış bir de çok pahalı özel üniversiteler. Para cebimizde Dursun daha iyi dedim.

Geçen sene 8bin tl ödeyip kredi kartını kapattım gene kredi kartı taksitlerimiz var o yüzden kapatmak hiç kredi kartı kullanılmayacak ise mantıklı

benzer soruyla karsı karsıyayım canım hatta sabah kızların fikrini aldım
ben krediyi falan kapatamamda aylık birikim yapmayıp kk yı kapatabılırım ama bunun yerine kullanımı azaltıp bırıkıme devam etmeye karar verdim ben sahsen cunku önümüzde taksıt yapacagımız seyler var bosuna ödeme yapmıs olacagım cok sukur yuklu bı borc degıl 6500 kadar benim kkda.

Cnm 3 mil leslie ve biraz pilates yaptım haberin olsun sen çalışıyor musun ? Açık öğretim ne okuyorsunuz?
Çalışıyorum canım bu yıl esti eşimle ikimize avukatlık için deneyelim dedik ama ben zorlanıyorum ders çalışmakta
öğle arası yürüdüm 1 saat makarna vardı yemekte onuda yedim sabah aç karnına tartıldım 65.4 olmuşum 900 gram aldım 1 haftada

Bende kapatsam guzel olacak. Birikimimi bitirmis olmuyorum. Cok sükür birikmis var .
Bu para tlde diye ve piyasaya sinir oldugumdan.
Ayrica odeyince borclardan indirim de olacak
ben olsam borcumu kapatırım yarının ne getireceği belli değil paramızında değeri ortada en azından borcun olmaz birikimi ona göre ayarlarsın

biz eşimle kredi kartını hiç eksik yatırmayız ona göre zorlanacaksak alacaklarımızı ötelemeye çalışıyorum eşim pek yapmasada ben çok dikkat ediyorum.Çoğu zaman planda olmayan şeyler çıkıyor ama tolere edebiliyorum cüzdanımda para olmadığı zamanlar ya da kredi kartımın harcaması çok oldugu zaman sadece ihtiyacımsa alırım öğlen dışarı çıkarsam kesin bişeyler alırım çünkü kızılayda işyerim, çıkmamaya çalışıyorum çıkarkende çantamı işyerinde bırakıyorum sadece kimliğimi alıyorum yanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…