- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.141
Çok iyi yapmışsın büyük değilmiş zaten ne diye aylardır kafanı bulandırıyor. Hatırlıyorum çok onceden kapatman faydana olur demiştik burdaKizlarbenben00
kronikuykucu
Suveybe13
Yaklasik 3500 lira olan k.karti borcumu kapattim az once.
Yaklasik 2800 lira kalan arac kredimi de odedim.
2 kalem daha odeyecegim borclar kapanacak . Sadece ev kredim 1300 lira kalacak.
Istesem o krediyi de kapatiriz ama paraz döviz ve altinda. Esimin gorev parasi vsde vardi biliyosunuz.
Yani ev vs alacak olsak paramiz var cok sukur.
Su kucuk ama mide bulandiran borclari hallediyoruz kapatiyoruz.
Faiz islemiyordu hicbirine. Hepsi duzenli odendigi icin.Çok iyi yapmışsın büyük değilmiş zaten ne diye aylardır kafanı bulandırıyor. Hatırlıyorum çok onceden kapatman faydana olur demiştik burdahem de faiz işliyor boşa finansal notunu düşürüyor. Allah bereketini artırsın ev kredin azmış zaten.
Evet canim oyle yapmayı düşünüyorum bendeYa süpürgeyi taksitle al bence
Nakit çekmiyor yanında nakit var biter diye kk dan alıyor aldığınıNakit avans mı cekiyor karttan? Onun faizi olmalı, el harçlığı ayırsana bütçeden, ay sonuna ihtiyaç olursa ordan kullansın
Borclari temizle onune bak Bence. Bizim de araba degisikligi olabilir bu aralar. Hala tl deyim ben De. AMA amerika rahat durmuyor israille Beraber savasa girerse durumlar yine tepetaklak olurNe dersiniz
ya bizde oyle yapıyoruz ama aylık 300-400er el harçlığı alıyoruz o da kişisel ihtiyaçlar için. Kalanlar için kart kullanıyoruzNakit çekmiyor yanında nakit var biter diye kk dan alıyor aldığını
gecmıs olsn tucecım acaba faranjıtin için bi uzmanamı gıtsen tekrarlıyor sanırım bizim eski aıle hekımı de oyleydı ya bıse yaptıgı yok neren agrıyosa şu uzmana git dıye yönlendiriyodu,sanki ben googledan bakamıyorum bölümeMerhabalar Sabah uyudum biraz sonra temizledik yapıp komşuya gittim biraz takıldık . Eve döndüm bulaşık makinası boşalttım çok az ütü vardı hemen ortadan kaldırdım. Boğazım ağrıyor bunun sebebi ise birşey bilmez aile hekimimiz . Hastalandım gittim düzgün bir ilaç vermiyor her seferinde hastalığım bitmiyor tekrar ediyor temmuzdan beri 3. Faranjitim bir kere de tek seferde geçiremedi takır takır öksürüyorum sesim 0 oluyor bi sırtımı dinlemiyor bu nasıl doktor ya artık şüphe ediyorum !!! E nabızdan aile hekimimi değiştirdim bugün çok düzgün bir doktora geçtim hiç pişmanda olmadım . Yarın bi kontrole gideceğim boğazım kötü yani ateşim yine var . 15 günde 2. Kutu antibiyotik olacak verirse ki belki hamileyim nereden belli ? Geçen içtiğim ilaç hamileysem diye ona göre yazmıştı ama bir kutu daha ilaç içmek istemiyorum . Eşim aradı ki hazır mısın hadi gel beni tugaydan al diye . Bende gittim yemek yedik alışveriş yaptık 160 tl ye önümüzdeki ay için sigara aldık 50 tl benzin . 36 tl yemek 130 tl filan da market galiba başım ağrıyor tam hesaplayamadım ki
size özel seklınde kampanyalar oluyor arada belki de oyledir seninki cünkü bakıyorum devamlı genel kampanyalarda görmedim hiç yada gözümden kacti cok ıyı yapmıssın benceVakıf, gecen ay kullandım hatta yazdım burda da. 1000tl 4tskdit, Altın alırım dedim ama duruyor oyle, kredi kartı her turlu yüksek geliyor hiç değilse caktırmadan tasarruf olur. Arada donem harcamalarına bakınca aa fazla olmuş deyip frenliyorum kendimi. Tasarruf aslında ama psikolojik etkisi harcama gibiayırdım o parayı bi kurbanı karsılar birini de bagışlarız zaten
[/QUOTE]gecmıs olsn tucecım acaba faranjıtin için bi uzmanamı gıtsen tekrarlıyor sanırım bizim eski aıle hekımı de oyleydı ya bıse yaptıgı yok neren agrıyosa şu uzmana git dıye yönlendiriyodu,sanki ben googledan bakamıyorum bölüme
Eşim hatalandiginda devlete gitmişti doktor neyin var demiş hiç bir şeye bakmadan ilaç yazmış sonra iyileşeceğine daha kötü oldu sonra özele gitti iyilesti.orda galiba özel hastane yoktu.bizim aile hekimi uzman çok memnunuz ilk defa.insallah iyi biri denk gelir sana daMerhabalar Sabah uyudum biraz sonra temizledik yapıp komşuya gittim biraz takıldık . Eve döndüm bulaşık makinası boşalttım çok az ütü vardı hemen ortadan kaldırdım. Boğazım ağrıyor bunun sebebi ise birşey bilmez aile hekimimiz . Hastalandım gittim düzgün bir ilaç vermiyor her seferinde hastalığım bitmiyor tekrar ediyor temmuzdan beri 3. Faranjitim bir kere de tek seferde geçiremedi takır takır öksürüyorum sesim 0 oluyor bi sırtımı dinlemiyor bu nasıl doktor ya artık şüphe ediyorum !!! E nabızdan aile hekimimi değiştirdim bugün çok düzgün bir doktora geçtim hiç pişmanda olmadım . Yarın bi kontrole gideceğim boğazım kötü yani ateşim yine var . 15 günde 2. Kutu antibiyotik olacak verirse ki belki hamileyim nereden belli ? Geçen içtiğim ilaç hamileysem diye ona göre yazmıştı ama bir kutu daha ilaç içmek istemiyorum . Eşim aradı ki hazır mısın hadi gel beni tugaydan al diye . Bende gittim yemek yedik alışveriş yaptık 160 tl ye önümüzdeki ay için sigara aldık 50 tl benzin . 36 tl yemek 130 tl filan da market galiba başım ağrıyor tam hesaplayamadım ki
Özeller d sınıfı filan ya çok kötüler devlet iyiymiş ona da biz hiç gitmedik ihtiyaç olmadı çok şükür. Hep böyle küçük şeyler oldu faranjit gibi . Zaten 4 kere gittim 2017 temmuzdan beri hepsinde de yeniden ilaç almak zorunda kaldım Allah’ın aklı 3 derler buda doldurdu o hakkı .Eşim hatalandiginda devlete gitmişti doktor neyin var demiş hiç bir şeye bakmadan ilaç yazmış sonra iyileşeceğine daha kötü oldu sonra özele gitti iyilesti.orda galiba özel hastane yoktu.bizim aile hekimi uzman çok memnunuz ilk defa.insallah iyi biri denk gelir sana da
Ya doğru düzgün ilaç verse baksa tekrarlamaz ama bu beceremiyor . İnsan bi kulağıma bakmaz mı Temmuz’da takır takır öksürüyordum bi balgam söktürücü yada öksürükle ilgili bir ilaç yazmadı . İlaç vermese nasıl geçecek acaba tövbe tövbe valla sinir geldi[QUOTE="tuce_tuce, post: 59533797, member: 459326
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?