Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bende çocuklarımın eğitimine destek olsun diye başvurdum 5 yıl oldu aynen dediğin gibi 10 yıl olsa bile tamamını alamıyorsun illa yaşı beklemek lazım şimdi 31 yaşındayım 56 sanırım onun şartı 25 yıl bekleyemem kızımın üniversite eğitimine kadar yatırmayı düşünüyorum eşiminde var iki kızımız var nasipse onların gelecekleri için kullanırız

Benim de oglumdan kalmıştı anne bebek çantası ama çok kullanışlı olmamıştı tekrar aldım sırt çantası olarakta kullanbilenlerden normal fiyatı 250 kusur ben yüzde elli indirimden aldım

Canım ben kurum katkıma ragmen okadar bekleyemem ya, kızın buyuk mu? Unv ye kadar biriktirmek hayal benim için gecen, bi ev işine girelim demiştik o arada 11 olmuş bozalım demiştik ama vazgexince kaldı. Bende yaklasık 5yıldır sistemdeyim ama düşük yatırıyorum 75tl

Ya ben o bebek cantalarında almadım hiç. Hamileyken bi niyetlendim gezdim falan ama gereksiz pahalı ve hantal geldi gozume. Çok bi ozelliğide yok termal bölmesi olanlar dışında, oda çok ihtiyaç olursa ayrı alınabilir. Ben gunluk sırt cantamı kullandım çok pratik oldu.

5.5 yaşında büyük olan küçükte 2.5 benim 275 oldu bu yıl 110 ile başlamıştım

Bende sırt çantası kullandım sırtıma çantamı önüme ergonomik kangurunun içine kızımı öyle halletim dışarı işlerimi ilk zamanlar sling tarzı kullandım ufaklıkta kalça çıkıklıgı var dediler onunla rahat ettik

Evet evet kanguru çok yararlı birsey ya, her yerde rahat ettik onunla bir donem formamız oldu diyebilirim:)

Bebek icin ben De malzeme cantasi almayi dusunmuyorum. Malum Benim ogrencilik Cok uzun surdugu icin ogrencilik donemimden kalma spor sirt
Cantalarim var onlarla idare ederim diyorum bi de sanirim o bebek cantalari heybe gibi bana guzel gelmiyor begenmiyorum.

Ya ben gunluk yasamda da sırt cantası kullanıyorum, klasik modellerden yani ise giderken okadar alıştım ki donemiyorum kol cantasına. En fazla capraz cantaya geçebiliyorum ama geneli sırt çantası.

Ya ben gunluk yasamda da sırt cantası kullanıyorum, klasik modellerden yani ise giderken okadar alıştım ki donemiyorum kol cantasına. En fazla capraz cantaya geçebiliyorum ama geneli sırt çantası.
Ben de hep bi niyet ediyorum sirt cantasi almaya ama henuz firsatim olmadi. Bu ara cantamda Cok kalabalik oluyor aslinda sirt cantasi bana da kolaylik olabilir

Ben de hep bi niyet ediyorum sirt cantasi almaya ama henuz firsatim olmadi. Bu ara cantamda Cok kalabalik oluyor aslinda sirt cantasi bana da kolaylik olabilir
Bebekle alışırsın zaten, benim oyle oldu kızlarla iken elim kolum dolu olmasın diye sırt cantssına geçtim bir daha normale donemedim, klasik sırt cantalarl ile devam ettim yeni donem genç çalışan kadın moduda biraz o yonde esiyor ya; loafer ayakkabılar, ceket&klasik trençkotlar üzerine sırt cantalar, bazı arkadaşlarıma bu tarz cuk oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…