- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.522
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #31.461
esım cok ıstıyo ya kendımden ck onun için istiyoruz ben severım balkonuda oyle saatlerce oturamam sandalyedeBizimki 4 sıkışsak 6 belki ama 4 sandalyesi varkesin al valla yazın bizim hayatımız hep balkonda geçiyor uyumak için içeri giriyoruz sadece
Aynen ya şimdiden millet yazın sizin balkondayız diyoresım cok ıstıyo ya kendımden ck onun için istiyoruz ben severım balkonuda oyle saatlerce oturamam sandalyedebide sımdı bu sene annem bızde kalıcak ınsAllah daha ck kullanırız yazın gelen gıden şenlik olur
ben bebekten dolayı çok çıkamadım bu sene sıkıldım artik bebişin doğmadan gez toz pure ister istemez bebekle kisitlaniyorsun umarım akıllı bir bebisin olurGunaydin kizlar.
Oglan bakicida uyuyunca biz de esimle gecelere aktik biraz:)
Herkes egleniyor ohhh
Birqz harcadik tabi bizde
Sekiz bucuk gibi kalktim. Elbise dolablarini duzenledim. 1 makine camasir attim. Camasir katladim.
Eşim kır pidesi almaya gitti. Kahvaltida yeriz.
Banyolarimizi yapip avmye gitmemiz lazim. Babet almaliyim
Çıkart bence canim hasta olmaz. Hatta doktorlar öneriyor soguk havaya alışması lazımMutlu pazarlar herkese hava miss bizde dışarı çıkalım diyoruz kızım ilk kez çıkacak 6.5 aylık korkuyorum hasta ederiz diye birşey olmaz inşallah
Yarin maaş günü 1 tam 1 çeyrek altın alacağız
4 tam altın olmuş oluyor 2019 birikimi 2 tam altinim gitti biri hediye biri ihtiyaçtan sağlık olsun
Yarin toplu bir alışveriş yaparım eksikler çok gelen giden var hala
Kurufasulye ısladım yanina pilav salata yeriz
bundan sonra çıkarırım aynen alışması gerekiyor bundan sonra gezeriz biz 3 çocuk sıkılmasınlar istemiyorum evde piknikler gezmeler gideriz artıkÇıkart bence canim hasta olmaz. Hatta doktorlar öneriyor soguk havaya alışması lazım
Insallah gezin tabi ki senin icin de iyi olur biraz zor olur tabi ki de 3 cocukla :)bundan sonra çıkarırım aynen alışması gerekiyor bundan sonra gezeriz biz 3 çocuk sıkılmasınlar istemiyorum evde piknikler gezmeler gideriz artık
Altınların bereketli olsun. Kızım ilk kez dışarı çıkacak derken canım? Ne zamandan sonra hastamıydı kuzu?Mutlu pazarlar herkese hava miss bizde dışarı çıkalım diyoruz kızım ilk kez çıkacak 6.5 aylık korkuyorum hasta ederiz diye birşey olmaz inşallah
Yarin maaş günü 1 tam 1 çeyrek altın alacağız
4 tam altın olmuş oluyor 2019 birikimi 2 tam altinim gitti biri hediye biri ihtiyaçtan sağlık olsun
Yarin toplu bir alışveriş yaparım eksikler çok gelen giden var hala
Kurufasulye ısladım yanina pilav salata yeriz
Sağol canımAltınların bereketli olsun. Kızım ilk kez dışarı çıkacak derken canım? Ne zamandan sonra hastamıydı kuzu?
canım boruları uzun takmışlar sıcak su geldikçe zamanla eğildilerZeynolin kombi kartını anladım da petekler nasıl eğilmiş ona çok şaşırdım. Benim bebeğim de ekim sonu doğacak minik zamanları kışa geliyor. Ancak ben her gün beş dakika da olsa dışarı açık havaya çıkarıp tekrar eve girmeyi düşünüyorum. Tabi hayaller böyle hayatlar nolacak
Oyyy alt yapı problemi demek. İyi de o borular uzun kaldıkça yine eğilecektir ki bu geçici çözüm oluyordur aslında boruların değişmesi gerekir.canım boruları uzun takmışlar sıcak su geldikçe zamanla eğildiler
Benımkinin bünyesi zayıf dışarıda gezdirmedim hiç o yüzden hep avm yada arkadaş ortamlarına gittik alıştırsan güzel olur kızımda eylül doğumlu
O kadarıda ev sahibinin sorunu canım ben biraz daha oturup çıkacağımOyyy alt yapı problemi demek. İyi de o borular uzun kaldıkça yine eğilecektir ki bu geçici çözüm oluyordur aslında boruların değişmesi gerekir.
Ben altı ay öncesi avm ye sokmayı düşünmüyorum ama bizim aileler burda onlara satar öyle giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?