Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tuçe naptiniz ?
Sonunda almayı becerdik püre ya sinir etti bizi adam . 2 tane trafik cezası varmış üzerinde ödemeden satış vermeye çalıştı tabi allah yanına bırakmadı ödemek zorunda kaldı . 2000 tl baştan gitti yola çıktık 400 km araba kullandım Diyarbakırda yemek yiyeceğiz inşallah 2 saat kaldı . Kv yine sulu köfte yapmış buzluktan onu buz torbasına koydu biraz yaprak ve ezme turşu filan bizimki bitmişti aldım bende . Bu arasa doktor bir vitamin yazmıştı eczanede 67 tl di netten 40 tl ye aldım ücretsiz Kargo . 350 tl depoyu fulledik az yakıyor bu araba benzinden kar edeceğiz . 225 tl noterde verdik . Kasko ve sigorta işini çözdük ama sistem gitti bizi arayıp fiyatı söyleyecekler ödeme yapacağız hesapta 3000 tl paramız var inşallah yetecek maaşa kadar dua ediyorum

Amin inşallah araba konusu bitti bizim için bir 4 sene kadar . Birkaç ay birikim yapamayacağım püre ya
araba aldın canım daha ne birikim olsun eliniz rahatlayınca yine devam edersin çeyrekleri kaçtan bozdurdun alış satış çok fark etti mi

araba aldın canım daha ne birikim olsun eliniz rahatlayınca yine devam edersin çeyrekleri kaçtan bozdurdun alış satış çok fark etti mi
Ay şöyle oldu arada 365 ten aldıklarım ve 385 ten aldıklarım vardı 390 dan bozdurdum. Şuan anneme 500 Euro ve 300 tl borcumuz var birde eksi hesapta bıraktığım parayı çekmiştim onu koymam gerekecek

Amin amin darısı isteyenlere daha iyisi olsun

Hayırlı olsun arabanız tuce Allah kaza beladan saklasın..
Benim araba da serviste maddi hasarlı kazar yaptım cuma günü yarın ikame araç gelir inşallah.. ben iyiyim bende bir şey yok ☺
Geçmiş olsun canım allah korumuş. Allah esirgesin

Canım insallah allah sabır versin zor ayri kalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…