- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.361
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz için kolay doğum olur sağlıcakla kavusuruz bebeklerimize inşallahSuveybe13 canım cok az kalmıs hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kolay dogumlar nasıp etsın cumlemıze bızlere de dua et
Sonunda almayı becerdik püre ya sinir etti bizi adam . 2 tane trafik cezası varmış üzerinde ödemeden satış vermeye çalıştı tabi allah yanına bırakmadı ödemek zorunda kaldı . 2000 tl baştan gittiTuçe naptiniz ?
araba aldın canım daha ne birikim olsun eliniz rahatlayınca yine devam edersin çeyrekleri kaçtan bozdurdun alış satış çok fark etti miAmin inşallah araba konusu bitti bizim için bir 4 sene kadar . Birkaç ay birikim yapamayacağım püre ya
Ay şöyle oldu arada 365 ten aldıklarım ve 385 ten aldıklarım vardı 390 dan bozdurdum. Şuan anneme 500 Euro ve 300 tl borcumuz var birde eksi hesapta bıraktığım parayı çekmiştim onu koymam gerekecekaraba aldın canım daha ne birikim olsun eliniz rahatlayınca yine devam edersin çeyrekleri kaçtan bozdurdun alış satış çok fark etti mi
Amin inşallah darısı tüm isteyenlere daha iyileri olsuntuce_tuce hayırlı olsun arabanız güle güle kullan iyi günlerde
tuce_tuce arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun inş.
Bu hafta 9 - 4 arası eğitimdeyim. Bugün dönüşte 101den 4 paket keyfe kahve 10lu paket cep mendil aldim. 23 dolar aldim kenarda sokusturdugum tl de kalan son parami unutmusum artık dolar ve altındayım.
Mesaj at gelirken alsinevde peynir bitti dışarı çıkamadım bugün umarım eşim alır benim almamı beklemez
Geçmiş olsun canım allah korumuş. Allah esirgesinHayırlı olsun arabanız tuce Allah kaza beladan saklasın..
Benim araba da serviste maddi hasarlı kazar yaptım cuma günü yarın ikame araç gelir inşallah.. ben iyiyim bende bir şey yok ☺
Canım insallah allah sabır versin zor ayri kalmakAncak geldim toplantıdan kaymakam yemek düzenlemiş bizim için balıkçıya gittik bütün deniz ürünlerinden geldi ilk kez ahtapot yedimŞimdi eşim mangal için etleri hazırlıyor salatayı yapmış En kısa zamanda şöyle aile hayatına kavuşalım inş ya
Sağol canım aminn.Geçmiş olsun canım allah korumuş. Allah esirgesin
Teşekkürlergecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?