- 1 Ekim 2013
- 8.469
- 20.522
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.341
Hahahha valla bende anlamadım ki oyuna geldim bir anda olduKızzzz ne araaaaaaaa
Aaaa cok sevındım ya ,Hayırlı olsun baktım sımdı gecmıs mesajlaraHahahha valla bende anlamadım ki oyuna geldim bir anda oldu
Biz biraz şaşırdık ama çok mutluyuz allah isteyen herkese nasip etsin inşallah vatana millete herkese hayırlı bir evlat yetiştirebileyimAaaa cok sevındım ya ,Hayırlı olsun baktım sımdı gecmıs mesajlara
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın canım
bende aynı dertteyim ben iftarda değilde sahurda yoruluyorum uyu uyan 10 gün anca dayanıyorumBizde bugun kıymalı bezelye, nohutlu pılav var.
Dun dereotlu pogaca yapmıstım bugun cocuklar bıtırır onu , ve aksamda ıslak kek yaptım baya baya ıslak oldu ılk defa sunger gıbı . Ondan aksama kalır , yemekten sonra yerız.
Onumuz ramazan haftada 3 veya 4 gun annem yemegımızı yapıyor , ama oda oruc tutacak benım yapmam lazım ayvayı yedım dıyebılrıım
Oda var ..bende aynı dertteyim ben iftarda değilde sahurda yoruluyorum uyu uyan 10 gün anca dayanıyorum
Rabbim kolaylık verir inşallah mayısın sonunda benimde final sınavlarım var vizeler çok iyi değilOda var ..
Tam uykuya dalıyorum pat dıye uyanmak zorunda kalıyoruz.
Aksamı ayrı gunduzu ayrı, cocuklarda var. Bızım bıde sınavlarımız olacak ıftardan sonra ınsan cuval gıbı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?