- 11 Mart 2013
- 33.750
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #32.401
Dün gece yorgunluktan sızdim tabiri caizse.çok güzel benim de Türk Dili ve Edebiyatı
Canım koymuş ama sen bir köfteyi 12 saat dışarıda bekletip yeniden buzluğa koyar mısın tam 12 saat dışarıda kaldı ve eridi o köfteler . Koyma diyorum ya başka şey istersen koy dedim üzümü kendi ağzımla ben koy dedim meselaGünaydın herkese
Bende tatil moduna girdim gün sayıyorum okullar kapansada gitsek
Tuçe hayırlı olsun arabanız
Bence kayınvalidenin yaptıklarına güzel taraftan bak canım düşünmüş koymuş nasıl koyacağını bilememiş cimrilik edip koymamazlık etmemiş sonuçta sizi düşünüp bisürü hazır yemek koymuş
erisin canım yenilecek gibiyse ye değilse ver hayvanlar yesin eleştirme bence kv bitmemiştir böyle düşün hepimiz yaşlanacağız beni yanlış anlama amacım seni eleştirmek değil bu benim düşüncem ve eşine annesini şikayet etme zamanla sorun olurCanım koymuş ama sen bir köfteyi 12 saat dışarıda bekletip yeniden buzluğa koyar mısın tam 12 saat dışarıda kaldı ve eridi o köfteler . Koyma diyorum ya başka şey istersen koy dedim üzümü kendi ağzımla ben koy dedim mesela
Bana göre kolay bir sürü emek verilen şeyi hayvanlara yedirmek veya çöpe atmak zor değil . Emeklerine yazık yani adı verdi oluyor ama işe yaramıyor bir sürü emek çöpe gidiyor anlatmak istediğim şey bu . Şikayet etmiyorum eşime de onların yanında söyledim bak erir buz dolabına girmez diye ama dinlenmiyorum . Huylarım var 3 gün durmuş yemeği yemem ama kv yediriyor buzluktan çıkmış gram erimiş şey ki hele ki et köfte geri girmez ya içinde bakteri ürüyor işte anlatamıyorumerisin canım yenilecek gibiyse ye değilse ver hayvanlar yesin eleştirme bence kv bitmemiştir böyle düşün hepimiz yaşlanacağız beni yanlış anlama amacım seni eleştirmek değil bu benim düşüncem ve eşine annesini şikayet etme zamanla sorun olur
ankara kızılay soysal pasajının içindeki kuyumcular bizde şok olduk alış satış arasındaki farkı duyuncaOrası neresi ki çeyrek al satta 50 lira fark mı olurmuşresmen mafyacılık
3 yıllık evliyim. Özel bir kursta çalışıyorum arkadaşlar. bu yıl çok fena dağıttık eşim bedelli askerliğe gitti sonra çocuk istediğimiz için kontroller iğneler aşılar derken sıfırı tükettik.Dün gece yorgunluktan sızdim tabiri caizse.
Hoşgeldin
Evlimisin meslege devam ediyor musun cocuk var mi.. yeni gelenlere kendisini tanitmasini istiyorz
Toparlanirsiniz insallah ki bir an önce toparlanmak lazim. Hayat pahali.3 yıllık evliyim. Özel bir kursta çalışıyorum arkadaşlar. bu yıl çok fena dağıttık eşim bedelli askerliğe gitti sonra çocuk istediğimiz için kontroller iğneler aşılar derken sıfırı tükettik.
evimiz var çok şükür kira vermiyoruz bu çok güzel bir nimet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?